Малите вдлабнатинки од удари на врати

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
И јас се спремав на слична операција, ама никако да дојде на ред. Во секој случај еве што најдов најинтересно додека истражував, делува многу лесно.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
И јас се спремав на слична операција, ама никако да дојде на ред. Во секој случај еве што најдов најинтересно додека истражував, делува многу лесно.

Ова мора да се проба!:bravo:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Финтата со течен јаглерод диоксид и фен пали само на места кои што се меки... хауба, врата, поголема површина. На места како од видеото со црно-белите решетки и цврстото крило, нема шанси да профункционира.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Финтата со течен јаглерод диоксид и фен пали само на места кои што се меки... хауба, врата, поголема површина. На места како од видеото со црно-белите решетки и цврстото крило, нема шанси да профункционира.
Во право си, функционира само на „меки“ површини. Нека е и хауба или врата ако вдлабнувањето е на место каде има вдлабнувања или испакнатини (фабрички направени ... не сум ни од далеку стручен да знам како се викаат тие естетски и функцинални решенија) на лимот ... нема да помине, или во најмала рака и да се подисправи нема да е она што сакаме да го добиеме. Затоа пак на сите места на кои кога би се потпрел 100-килаш вадат звук „плонк“ (од што и имам 2 вдлабнувања странично на крилата) треба да заврши одлична работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom