Јас кога серам.....

T

Tetro

Гостин
Видови гомна!!! Пронајдете се :jaj:

1. Гомно Дух.
- Знаеш дека си се посрал. На тоалет хартијата има гомна, но нема во шољата.

2. Тефломско Гомно.
- Кога ќе се исереш, толку си чист и ти и тоалетната хартија, просто да неможеш да поверуваш. Мораш да се задлабочиш во WC шољата за да се увериш дека си серел.

3. Лепливо Гомно.
- Те потсетува на жежок катран. Го бришеш задникот 12 пати и пак не е чист. На крајот ја туркаш тоалетната хартија во гаќите, за да не ги замачкаш. Ваквото гомно остава трајни трагови на WC шољата.

4. Нерешително Гомно.
- Само што си го избришал задникот, сваќаш дека ќе мораш повторно.

5. Тврдоглаво Гомно.
- Ваквото гомно сигурно го убило Елвис. Не излегува се додека не се испотиш и поцрвениш од силни напрегања.

6. Гомно-Тег.
- Кога ќе се исереш полесен си за 5 килограми.

7. Нестрпливо Гомно.
- Подобро би ти било да стигнеш до WC-то за 10 секунди. Обично ја појавува главата пред да седнеш на шољата.

8. Кинг Конг Гомно.
- Ова гомно е толку големо што нема да потоне, освен ако не го “раситниш“ на ситни парчиња. Ова обично се случува во туѓа куќа.

9. Гомно-Капач.
- Кога ова гомно ќе падне во водата, прави огромен “водоскок“ така што ти го наводенува задникот.

10. Гомно-Желба.
- Седиш целиот напрегнат, прднуваш неколку пати, но гомно нема.

11. Гомно-Змија.
- Ова гомно е прилично меко, дебело како твојот палец и долго барем половина метар.

12. Гомно-Пловак.
- Дури и по третото пуштање вода, тоа уште плови по површината. Човече! како да се ослободам од него? Ова обично се случува во туѓа куќа.

13. Гомно од мексиканска храна.
- Знаеш дека повторно ќе почнеш да јадеш кога ќе престане да те пече задникот.

14. Гомно-Желка.
- Ваквото гомно само исплашено ќе ѕирне од задникот и брзо се враќа назад.

15. Банџи-Гомно.
- Ваквото гомно некое време виси од твојот задник,пред да падне.

16. Бавно Гомно.
- Мора да седиш на шољата толку долго што ќе ти се вкочанат нозете.

17. Гомно Џек Мевосек.
- Ваквото гомно се залепува на влакната од задникот, а потоа нагло ги откорнуваш.

18. Гомно за журки.
- Огромно гомно што го сереш на журки. Тогаш пушташ вода и вџашено гледаш како нивото на водата во шољата расте.

19. Распрснувачко Гомно.
- Гомно што излегува во милионити делови од секундата. Потсетува на раќетен погон и ја прска целата WC шоља.

20. Ветровито Гомно.
- Тоа настанува кога ќе седнеш на шољата и прдиш толку долго и силно што веќе не ти се сере.

21. Ходник-Гомно.
- Ова гомно се јавува по долго трчање до дома и ќе те натера да се исереш во ходникот пред сопствената врата.

22. Срање.
- Сереш така брзо и го бришеш задникот така нервозно што ти снемува тоалет хартија, па велиш:“срање!“

23. Гомно без крај.
- Ова гомно тече како лудо и токму кога ќе завршиш и ќе почнеш да го бришеш задникот “проработува“ стомакот и почнува да паѓаат уште гомна.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Припадничките на понежниот пол не серат изгледа :icon_lol:.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ритуал- обавезно се соблакам гол
ладно не ладно,неопишиво е чуството да кењаш така пиштол гол,а успутно размишљаш шо ќе вечераш, или доручкуваш у зависност у кој период од денот се случува дејството .... :tv:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ништо посебно не праам, иако се задржавам ~20 минути. Или глеам у плочки или праам фигури со тоалетната..:toe:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Najubavo cuvstvo e koga ke odis da seris........:pos2: Rituali pa nemam nekoi posebni. A da,pa za ritual mozi da se reci toa sto pri sekoe odenje vo WC so mene si zemvam 2 rolni toaletna hartija(za sigurno da si e sigurno)

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Јас кога серам толку напинам.... и се држам за цевката од лавабото и досега двапати ја скршив :kesa:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Како што е групата на гејсбук, јас коа серам го читам упатството од прашокот
Морав да те цитирам, извини... хахаха Gaysbook - Welcome to the Homosexual Club. Се изнасмеав. (Знам дека е грешка)

Онтопик: Јас пробувам да преживеам.

Г

Господ

Гостин
Jaс пред да почне ритуалот на серење почнувам со предигра тоест прдам во соба.
Си прдам така некое време и почнувам да го чувствувам the one како се трие низ цревцата и стигнува до анусот.
Тогаш му велам стој,You cannot pass! I am a servant of the Secret Fire, wielder of the Flame of Anor. The dark fire will not avail you, Flame of Udun! Go back to the shadow. You shall not pass!
И го држам додека не стане неиздржливо и потоа трчам накај вецето и со полно срце го почнувам ритуалот серење!
При тој ритуал јас се чувствувам како да паѓам во бездните на Морија и се прераѓам нов,Ајван the white до новото серење.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Обично ка серем пуштам Слаткар или некоја друга квази Македонска музика за да ме фати пролив и нели, поубоо да ми лизне гомното =]

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Jas koga seram... vo isto vreme i mocam :vozbud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Серам бе... не прам некоја rocket sience технологија шо никој друг не ја знае :uvo:

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
Ритуал- обавезно се соблакам гол
ладно не ладно,неопишиво е чуството да кењаш така пиштол гол,а успутно размишљаш шо ќе вечераш, или доручкуваш у зависност у кој период од денот се случува дејството .... :tv:

хаха и јас исто, незнам тоа некоја навика ми е, неможам да серам ако сум облечен:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom