Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
Јас пак сакам да си поставам едно-две прашања чисто од нервоза:UN PARTIDO DE SANCION A MOU POR LAS TARJETAS DEL AJAX
Вака стои на Марка, тапа ми е нетов не можам и на другиве страни да проверам.
--- надополнето ---
Да бе сега баш видов, не ми се верува и мене. :toae:
добро де грешка моја колку го казнаа него ?
Чави Алонсо :pos2: Чаби Алонсо е иначе :smir:
Eден натпревар.добро де грешка моја колку го казнаа него ?
Кога бе?Еј Вамос Реал тешко дебилче си,врска си немаш од фудбал т.е 3 чисти.Роналдо играл само со слаби.АЛОООООООООО.Разгледај низ јутјуб пошто глеам не се сеќаваш како вчера да си почнал да пратиш фудбал.Види колку само натревари има одлучено за Манчестер,од кои гол во финале ЛШ итн.Кога притисокот беше најголем се снајде во еден тим на звезди во Реал и во 1/8 финалето со Лион изгоре да се пласира ама тимот пак го заеба.Роналдо дава максимум секој натпревар,зошто таков е типот сака да се докажува да победува.Повеќе може тој да се лути на клубот отколку ние на него.Тоа што е препотентен е негова работа и карактеристика на многу луѓе.А ти ако ти е антипатичен дека е убав,шмекер си имаш комплески,а јас немам ги сакам убавите,а ти очигледно ги преферираш грдите како Пепе.За мене Роналдо останува најдобар играч во последниве години.Го почитувам сега го почитував и во Манчестер.
--- надополнето ---
Ова со Мурињо 2 натпревара казна наебавме.
значи од то шо можев да прочитам на марка играчите како рамос алонсо дудек касиљас и тренерот мурињо ке ги казнат по 1 натпревар рамос и алонсо и мурињо а ке си платат казна од вкупно 215 000 секој посебноEден натпревар.
Вака,Мур е казнет со 40.000,Рамос и Алонсо 20.000,Касиљас 10.000 и Дудек 5000,а клубот ќе плати 120.000 евриќа.значи од то шо можев да прочитам на марка играчите како рамос алонсо дудек касиљас и тренерот мурињо ке ги казнат по 1 натпревар рамос и алонсо и мурињо а ке си платат казна од вкупно 215 000 секој посебно
Придружиму се и ти него.Јебига вчера почнавте да гледате фудбал.Манчестер-Челзи за водство од 1-0.Кога бе?
ахам фала :smir:Вистинските Мадристи се секогаш со клубот,во лоши и добри времиња ! HALA MADRID !
--- надополнето ---
Вака,Мур е казнет со 40.000,Рамос и Алонсо 20.000,Касиљас 10.000 и Дудек 5000,а клубот ќе плати 120.000 евриќа.
СУм заборјл бе другар....се мислев дека 0-0 заврши:kesa:Придружиму се и ти него.Јебига вчера почнавте да гледате фудбал.Манчестер-Челзи за водство од 1-0.