Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
http://football365.com/story/0,17033,8652_6526836,00.html
Од ова знаејки дека Мурињо е екстремно паметен и снаодлив човек имам само една претпоставка.
Знаеше дека ке го казнат и сето ова ке го искористи понатаму за добри судиски одлуки. Ке му ебам глаата ќопава. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ќе ги казнат со тоа што ќе им ги поништат црвените картони

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
decki ne mozam da se priklucam na forumov samo nekoi od glavnive mi udiraat sugspenzii radi gluposti izgleda za Farsa se..
i ova batelete gi sho hejtaat toj goki smoki i kloshari slicni.. turi im kurot, kako gi mrzam koj ce se izbacat neso kolku se prosti, ama toa se podrazbira deka se za barselona.

a za barselona ce gi tepame 0:2 higuan i ronaldo ce dadat golovi..

eve ja taktikata:
kasilas
marcelo - pepe - karvalo - ramos
kedira - cabi alonso
ronaldo - ozil - di maria
higuian

fintata ce bide hugian da se vraca ponazad za da im ostavi prostor na ronaldo i di maria da trcaat napred po stranite zs se brzi, a odbranava od barselona e spora ko tenk ko ovja fintata sho mu naprae ronaldo na pike, i sve so takvi finta treba da se probue a akciite mora cik cak so ozil so peta. inaku sonuev deka higuan ce dade od koso gol. druga bitna rabota ce zabraev za malku, posto u prvo ce im gi dademe golovite u vtoro ce se zatvorime i neka se podavaat tie klosharite do utre ko so znaat, mozda ce bide posed na topka 90:5 (i 5% ce zadrzuame vreme) ama ce ne mozat da go namirisaat golot. ce mora odma ozil i higuain da se izvadat posto se pospori samo ronaldo i maria napraed da se ostavat za kontri, a da se stavat dvajcata diararovci. znaci vaka:

kasilas
marselo - pepe - karvalo - ramos
diara1 - cabi a. - kedira- diara 2
----------------------------------------
ronaldo ------------- di maria

samo ce mora ronaldo da shprinta napred za da ispadne shpic po potreba i ova. toa e toa pozdrav!
закон пост,ако го процита ова Муринјо ке го зема типов да седи до него место Дудек:kesa:

Член од
5 јуни 2010
Мислења
114
Поени од реакции
13
[video]http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=15081%3A2010-11-25-09-37-21&catid=3%3A2009-12-26-20-23-56&Itemid=5[/video]

--- надополнето ---

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Фотки од традиционалниот ручек пред Ел Класико :

--- надополнето ---

Xabi Alonso (25.11.10 - bwin): Barcelona е добра екипа се уште. Во последните две години освои многу титули и ние ќе се бориме за да победиме, затоа што ќе биде фундаментално. Двата натпревари, и тој на Camp Nou и тој на Bernabéu се важни, но освен тие два има уште многу други.
Ние имаме голем потенцијал во напад, брзи сме и со една акција можеме да смениме се. Barcelona има многу способен напад и не можеш да се концентрираш само на еден играч, зошто секогаш има друг кој ќе ја искористи дупката. Ако ние играме добро, ако бидеме екипа, ако бидеме силни во напад, силни во одбрана, тоа е рецептот за победа на Camp Nou. После дома може да се случи било што, но мораме да играме така за да победиме на Camp Nou. Моја прогноза е 2-ка.
Mourinho мотивира секогаш, не те остава да се опуштиш, секогаш бара повеќе и повеќе. Но имаме денови кога сме мирни и други кога сме помотивирани.....

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Мора да е од Тетово овој што се заебава :):)
jaja cavoto :vozbud: blisku si ne si mnogu daleku i ne se zaebavam vie mesto da pravite prazni muabeti da zemete taktiki da zborite crtate nesto ce doprinesete mnogu za fan klubov odkolku samo da se karate i da izigravate pametni
Код:
realmadrid

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Arbeloa (25.11.10 - press): Голема сатисфакција е да победиме во понеделник. Знаеме што значи тој натпревар и сакаме да ги израдуваме нашите фанови. Во добар момент сме, веруваме во себе, работиме добро. Двете екипи сме во добар момент, ќе има спектакл, ние мораме да го играме нашиот фудбал и да ги добиеме трите бода.
Barcelona има силна екипа, големи играчи и јас ги сакам сите нив на терен и верувам дека можеме да ја победиме најдобрата Barcelona.
Играме 11 против 11, што значи ќе има 22ца клучни играчи. Не се знае кој ќе биде тој кој ќе го одлучи натпреварот, Messi или Cristiano. Дај Боже да е Cristiano, за мое добро и за доброто на Real Madrid. И двајцата имаат свое оружје и различен стил, се работи за вкусови, јас сум за мојата екипа.
Ќе го подготвуваме натпреварот до понеделник, но нема никаков план. Јас сум за тоа да излеземе силни, тренерот одлучува кој ќе игра, он командува. Но кој и да игра ја има поддршката од останатите.
Сакаме навивачите на стадион да го следат натпреварот, ќе биде тоа голем натпревар и треба да внимаваат само на него, на ништо друго, се останато е во втор план.
Немам поим за полемиката со црвените картони од ЛШ.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
decki ne mozam da se priklucam na forumov samo nekoi od glavnive mi udiraat sugspenzii radi gluposti izgleda za Farsa se..
i ova batelete gi sho hejtaat toj goki smoki i kloshari slicni.. turi im kurot, kako gi mrzam koj ce se izbacat neso kolku se prosti, ama toa se podrazbira deka se za barselona.

a za barselona ce gi tepame 0:2 higuan i ronaldo ce dadat golovi..

eve ja taktikata:
kasilas
marcelo - pepe - karvalo - ramos
kedira - cabi alonso
ronaldo - ozil - di maria
higuian

fintata ce bide hugian da se vraca ponazad za da im ostavi prostor na ronaldo i di maria da trcaat napred po stranite zs se brzi, a odbranava od barselona e spora ko tenk ko ovja fintata sho mu naprae ronaldo na pike, i sve so takvi finta treba da se probue a akciite mora cik cak so ozil so peta. inaku sonuev deka higuan ce dade od koso gol. druga bitna rabota ce zabraev za malku, posto u prvo ce im gi dademe golovite u vtoro ce se zatvorime i neka se podavaat tie klosharite do utre ko so znaat, mozda ce bide posed na topka 90:5 (i 5% ce zadrzuame vreme) ama ce ne mozat da go namirisaat golot. ce mora odma ozil i higuain da se izvadat posto se pospori samo ronaldo i maria napraed da se ostavat za kontri, a da se stavat dvajcata diararovci. znaci vaka:

kasilas
marselo - pepe - karvalo - ramos
diara1 - cabi a. - kedira- diara 2
----------------------------------------
ronaldo ------------- di maria

samo ce mora ronaldo da shprinta napred za da ispadne shpic po potreba i ova. toa e toa pozdrav!
Ako stvarno vaka zavrsi od mene imas so sakas :P :D :P

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Серхио Рамос највечи шизик у мадрид, сликата погоре кажува се!:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон