Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
добро се ок добар играч е, ама шо го направија бе?! та да не е дрогба, или меси, роналдо па тешко да го запреш?!
многу се нервирам вака некој малце изигра добро и одмааа ајдеее овој бил феномен, вундеркинг,бла бла... а ништо посебно не е...
баш Љоренте нишо посебно не е, ама како ќе му се дигне цената фала богу... многу мразам гомно јадци у принцип!!!
а шо висок е само, добар удар со глава(фала богу височина има) просечен со нога, знае да се загради, ама сепак се претерува...
ако мене ме прашате(а знам многу овде к** ги боли, пошо се знаат) тој е само напредна верзија на Крауч и Колер... нишо повеќе
Па тоа бе Бати, конечно да се сложам со тебе за нешто. Што кур толку овој Љоренте, дал два гола за Шпанија и тоа од позиции од кои е потешко да промашиш, и ајде одма трансфер во Реал.. :tapp:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Jose Mourinho's Real Madrid are 90 minutes away from breaking a new record. A victory against Athletic Bilbao would give the team 32 points so far this season, a first by Week 12 in La Liga. Atletico Madrid and Barcelona are the current record holders thanks to taking 30 points in the 1995/96 and 2009/10 campaigns, respectively.

A victory against Athletic would also be special for gopalkeeper Iker Casillas, as it would be his 250th win in La Liga. Casillas stands as the sixth Real Madrid player in history to win the most games for the Club with 249 victories in total. He is two shy from Fernando Hierro's mark (251), who also played 43 games more than the keeper (439). Iker also has the team's second best victory percentage record (0.62%) after Paco Gento (0.66%).

Good! :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
сакам и атлетико да попие 5 гола утревечер како лани шо беше на беранбеу:vozbud:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Треба да му се земе оваа на хероинашов :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Повикани за Билбао, Каналес пак го нема.

Lista de convocados:

Porteros: Casillas, Dudek y Adan.

Defensas: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa ya Albiol.

Medios: Diarra, Lass, Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Di Maria,Ozil y Khedira.

Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuain y Benzema.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Незнам ни сам зашто ама сакам Гранеро да добива повеќе шанса некако ме бендиса на 2ва натпревари во копа дел реј

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Повикани за Билбао, Каналес пак го нема.

Lista de convocados:

Porteros: Casillas, Dudek y Adan.

Defensas: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa ya Albiol.

Medios: Diarra, Lass, Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Di Maria,Ozil y Khedira.

Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuain y Benzema.
Каналес во јануари најверојатно на позајмица....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Уште летово требаше тоа да се направи, а ВДВ да си останеше.
Да се согласувам ама тоа е бидна веќе. Патем и Мур рече дека Кака ќе биде неговото најголемо засилување во зимскиот преоден рок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom