Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Марсело: Љоренте е тешко да го запреш

Овој Марсело уште ли незнае кој е Пепе:tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Да е жив Карваљо,ако чекаме од Пепе да го запре Љоренте,ќе дочекаме.Ние пак ќе победиме ама со маки како во старите времиња со 4 постигнати и два примени.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^ Да е жив Карваљо,ако чекаме од Пепе да го запре Љоренте,ќе дочекаме.Ние пак ќе победиме ама со маки како во старите времиња со 4 постигнати и два примени.
Што го направи Пепе ти бе??? Па да беше тоа што го спомна погоре, немаше да игра во Реал, туку во Порто уште. Пепе доста добар дефанзивец, за мене меѓу 5те најдобри и верувам во него дека може и опасните да ги чува добро.

--- надополнето ---

Моето омилено видео и омилен старт:tv:...нека му ја мисли Љоренте:back:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Заради овој старт ли го суспендираа на 12 утакмици?

B

Beck's

Гостин

Ај ти се простува, гледаш на Алсат фудбал... :jaj:
DreamBOX:baeh:

a i ocigledno ne si me sfatil,poso neznam so vrska imase tvojata slika,a i Alsat-m so mojot komentar,koga ja ne mu se smeev za nekoja si greska u recnik,nego deka vika start,a toa sto go naprai Pepe nema vrska so fudbalski poim t.e start ;)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
DreamBOX:baeh:

a i ocigledno ne si me sfatil,poso neznam so vrska imase tvojata slika,a i Alsat-m so mojot komentar,koga ja ne mu se smeev za nekoja si greska u recnik,nego deka vika start,a toa sto go naprai Pepe nema vrska so fudbalski poim t.e start ;)
Прво направи старт, па потоа му направи фаталити. (кој играл Мортал Комбат знае што значи да направиш фаталити.) :))

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Марсело: Љоренте е тешко да го запреш

Овој Марсело уште ли незнае кој е Пепе:tv:
добро се ок добар играч е, ама шо го направија бе?! та да не е дрогба, или меси, роналдо па тешко да го запреш?!
многу се нервирам вака некој малце изигра добро и одмааа ајдеее овој бил феномен, вундеркинг,бла бла... а ништо посебно не е...
баш Љоренте нишо посебно не е, ама како ќе му се дигне цената фала богу... многу мразам гомно јадци у принцип!!!
а шо висок е само, добар удар со глава(фала богу височина има) просечен со нога, знае да се загради, ама сепак се претерува...
ако мене ме прашате(а знам многу овде к** ги боли, пошо се знаат) тој е само напредна верзија на Крауч и Колер... нишо повеќе

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.326
Поени од реакции
288
Сака некој кладба во аватар до наредното Ел Класико?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom