Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Го очекував овај пресврт сите голој без врска се дадени пасот на ди марија низ 5 души помина после му е намести на гла касиљас па сега си се потргна. ;)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Не водат во број на офсајди :/
i ne samo vo toa :)

--- надополнето ---

Тоа е тоа, кога играме убаво судиите се против нас, крвта англиска да им ја ебам, 1 метро во офсајд.
abe ajde golem kur pa i na milan minatata godina na tiago silva dva gola cisti mu ponistia na dve utakmici
pa nikomu nisto
sea toa e jebiga :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
za milan ispisavte na vasiot fan club merdazzuri
Мирен курназ...

Реков јас уште вчера дека некој идиот треба озбилно да заебе за Реал да прими гол. Има два идиоти на терен изгледа, Пепе и линискиот...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
дада утакмицата 2 во 1..Касиљас првиот гол си го става едноставно а вториот гол потскокнува и метро офсајд..и после некој миланез ќе ми напиши победата била заслужена и не е местенка..бравос за Берлускони и Перез и нивната соработка!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
дада утакмицата 2 во 1..Касиљас првиот гол си го става едноставно а вториот гол потскокнува и метро офсајд..и после некој миланез ќе ми напиши победата била заслужена и не е местенка..бравос за Берлускони и Перез и нивната соработка!
a ne ja namestija koga adriano dade gol so raka so milan?
ili koga maicon izglumi faul pa pandev dade gol od sloboden pa go dignaa u macedonia na nivo so ronaldinho

ama i ima logika isti sponzori imat milan i real :drk::drk::tv::tv::toe::toe::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

ah bre merdazzuro merdazzuro

--- надополнето ---

ja namestija :) cista mestenka :)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Лудаков Мурињо хахахахх..задоволен сум со бод апла ке беше ако беше 2 во 1 и браво за Бензема и Леон.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Utakmicata bese Katastrofa Za Real
Ednostavno Zaspaa a ne im e prv pat...toa voopsto ne mi se dopaga...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Овие од Милан поготово Гатусо како прв пат фудбал да играат а и нашиве се пазеа од повреди и не го дадоа максимумот.Се на се ни одговора резултатот и не е чудно и местенка да беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom