Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не водат во број на офсајди :/

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Кај забегал па Алегри со Замброта по лева страна... Ди Мариа ќе си го продолжи шоуто и у второ.

Овој Ебате има задача само да тепа, а Роналдово паѓа на такви провокации, па плус и Гатузо се с’ска... жолт минимум добива Роналдо. :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Кај забегал па Алегри со Замброта по лева страна... Ди Мариа ќе си го продолжи шоуто и у второ.

Овој Ебате има задача само да тепа, а Роналдово паѓа на такви провокации, па плус и Гатузо се с’ска... жолт минимум добива Роналдо. :)

Нема шанси Роналдо да добие жолт!,Само провоцира:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Добра игра задоволен сум,но може и подобро. Ди Марија+Игуаин= Аргентинско Дуо :) свака му част за пасот на Ди Марија. Очекувам уште некој гол во мрежата на Милан и чао пријатно.
HALA MADRID !

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Криво ми е што само 0-1 е на полувреме...требаше да ја решиме до сега. Ама ајде Пирло јако голманиште :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Реално, не им е лоша одбранава :)pos:), али уште пореално, нашиве играат со 25% од можностите...

Инаку, овој коментаторов е тој што е фан на Барса!?... ептен претера со „објективноста“. :tapp:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добра игра задоволен сум,но може и подобро. Ди Марија+Игуаин= Аргентинско Дуо :) свака му част за пасот на Ди Марија. Очекувам уште некој гол во мрежата на Милан и чао пријатно.
HALA MADRID !
Argentino boy's:tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Реално, не им е лоша одбранава, али уште пореално, нашиве играат со 25% од можностите...

Инаку, овој коментаторов е тој што е фан на Барса... ептен претера со „објективноста“. :tapp:
Da bea 25% ke bese super, so 5% dali igraat?! ne im se ni igra se gleda:kesa:

--- надополнето ---

Абе ова беше 700-ти гол а ?!
Da, da:tv:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.085
Поени од реакции
25.082
Чекајте не се палете уште не е крај има уште едно полувреме. Сепак ја сакам победа, чим водиме во првото полувреме очекувам во второ обраната да изигра најдобро што може. И нерешено би било прифатливо, али повеке посакувам да тепаат Реал.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.589
Поени од реакции
14.389
Тоа е тоа, кога играме убаво судиите се против нас, крвта англиска да им ја ебам, 1 метро во офсајд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom