Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.392
^ Гарај и Албиол малце ти се? : )
Немам никаква замерка во тимот. Никого не би купил ни продал.
Карваљо уште оваа сезона ќе игра, не верувам дека има сили и наредната да игра во врвна форма. Гарај и Албиол некако не ми се Реал Мадрид материјал, ако беа Мурињо немаше да го купува Карваљо. :) Добар искусен централен како замена за Карваљо во првиот тим, само тоа би земал наредно лето. :P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Карваљо уште оваа сезона ќе игра, не верувам дека има сили и наредната да игра во врвна форма. Гарај и Албиол некако не ми се Реал Мадрид материјал, ако беа Мурињо немаше да го купува Карваљо. :) Добар искусен централен како замена за Карваљо во првиот тим, само тоа би земал наредно лето. :P
Искуството беше факторот зошто Мур се одлучи за Карваљо, и поради кое не му даде предност на Гарај. Албиол лани не се докажа како лидер на одбраната, а нас тоа ни требаше... Доколку го поштедат повреди, јас мислам дека Карваљо и наредната сезона може да ја одигра добро. :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Искуството беше факторот зошто Мур се одлучи за Карваљо, и поради кое не му даде предност на Гарај. Албиол лани не се докажа како лидер на одбраната, а нас тоа ни требаше... Доколку го поштедат повреди, јас мислам дека Карваљо и наредната сезона може да ја одигра добро. :)
добро бе вие нормални ли сте се слуѓате ли шо зборувате... Карваљо уше 6 месеци и нема да го биде а?! ццццц
да исто како шо немаше ни да го биде и кога дојде во реал, и тогаш немаше да го биде... ало не е он неста со 35 години и секоја втора средба во болница, или фавали 39 год или канаваро... не кањајте глупости без врска... до сега сме немале ваков дефанзивец и да повлече потег напред и да не може да го поминат без никакви грешки...
не е тоа недокажано дете од 20 години или 36 години старец...
има 32 години и најмалку уше 2-3 години ќе игра на слично ниво

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Го следи некои Маикон? Да види зашо се бунев против негово купување?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.392
добро бе вие нормални ли сте се слуѓате ли шо зборувате... Карваљо уше 6 месеци и нема да го биде а?! ццццц
да исто како шо немаше ни да го биде и кога дојде во реал, и тогаш немаше да го биде... ало не е он неста со 35 години и секоја втора средба во болница, или фавали 39 год или канаваро... не кањајте глупости без врска... до сега сме немале ваков дефанзивец и да повлече потег напред и да не може да го поминат без никакви грешки..
Секој си има право на свое мислење, така да не лупај без врска и не се прави највечи фраер у маало. Ја мислам дека уште една сезона максимум ќе игра во ваква форма, потоа мора да се бара замена, а во спротивното освен самиот Карваљо, никој не може да ме убеди. А и убаво кажа ElNinho, една повреда може многу да промени, ама никој не знае дали ќе се повреди или не, до тогаш може да си даваме само вакви претпостави. Така да, олади малце, не си шериф во фан-клубов, знаеме дека си најстар од сите, ама јбг не сме ние од вчера па да се сложуваме со се што ќе кажеш ти..

Мурињо го брани Бензема, со тоа што вели дека Виља исто така нема постигнато гол долго време, па никој не зборува за него.
in

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.845
Aбе тој и лани до Јануар забушаваше и баш и на форумов 90% од фановите на Интер беа за негова продажба, ама кога беше најпотребно искина па не заќуте сите.
Како и да е, на моменталниов Реал никад не му требал овој Маикон, али дека си е класа играч, класа е, ке стигне потврда и за тоа. На крај краева приказните уз Мурињо се секогаш поинакви, тоа и вие сезонава имате прилика да го видите ( хинт, Марсело ). :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Tipot e slab ne e toa toa, ubavo si rekovme i uste nekoi clenovi si go imame Ramos, Maicon ne ni treba, ali jbg ova e forum sekoj so svoe mislenje:toe:

--- надополнето ---

а ван нистелрој да го вратат:tv:
Ako moze i Zidan da zaigra :tv:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе каков таков составов сега за сега е без некои поголеми забелешки. Со константна игра на истата прва постава многу поелсно ќе се доаѓа и до добри резултати. Евентуално летово и ја мислам дека може да се донесе некој добар, ама некој кој стварно ќе вреди, за кој нема да се лупне огромна цена, туку нешто во граница на нормална цена, а сето тоа да биде зачинето со добра игра од негова страна. Но, и да остане вака не би ми сметало, затоа што таман се освестија, не им треба некоја промена затоа што може да доведе до некои забуни, па ајде после ново на ново...вклопување, влагање-излагање...процес си е тоа...ај бе добри си се:smir::)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
да исто како шо немаше ни да го биде и кога дојде во реал, и тогаш немаше да го биде... ало не е он неста со 35 години и секоја втора средба во болница, или фавали 39 год или канаваро... не кањајте глупости без врска... до сега сме немале ваков дефанзивец и да повлече потег напред и да не може да го поминат без никакви грешки...
Нц... се гледа дека долго време си бил отсутен. Врати до страниците кога го зедовме Карваљо, ќе видиш дека јас бев најголем оптимист за него и уште тогаш пишав дека ќе биде најисплатливото решение и дека добивме ЛИДЕР на одбраната кој дотогаш го немавме.

А повреда на 32 години многу може да промени. Не викам дека неможе да игра и повеќе од две сезони у форма, али муабетот беше за наредната сезона, затоа така пишав. Крај Мурињо може и на 35 да игра одлично... :)

Читај пополека, види на што сум се надоврзал јас, не избрзувај со постовите...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Зидан како помошник на Мурињо.
Мурињо изјавил дека доколку Лш биде освоена, најверојатно истата сезона ке замине... Не сакам да верувам во ова... али ајде, да уживаме во игрите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom