Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знам дека не е срамота да се праша .Само сакав да кажам дека мурињо играе повеке на тактика на сметка на убавина на фудбалот.
Следејки го мурињо во Челзи и Интер видов дека повеке е филозофија.
п.с одма ме усрами
не значи дека ако сум девојка дека не разбирам фудбал,можеби не колку вас ама пак мислам дека имам солидни познавања.Во идина не ме карај толку ке се навикнам на вас и нема да има испади.
Касиљас
Арбелоа---Рамос---Карваљо---Марсело
Кедира---Озил---Чаби Алонсо
Ди Марија---Игуаин---Роналдо
Според Марка ќе играме со овој состав....
ок се разбравме.Како што реков , за Моу тука. Секогаш кога тој има можност, налага да се игра убав фудбал. Но нели пред се се победите на тимот, па некогаш мора да се жртвува убавината на играта. Тоа може да се случи во некој клучен натпревар (како оној против барса на камп ноу), па луѓето повеќе ги памтат тие мечеви. И пак, не ми беше целта да те нападнам :smir:
е овааа го сакам така мурињо .Касиљас
Арбелоа---Рамос---Карваљо---Марсело
Кедира---Озил---Чаби Алонсо
Ди Марија---Игуаин---Роналдо
Според Марка ќе играме со овој состав....
Чисто информативно Сзалаи е ваш играч позајмен во Мајнц, или мајнц го имаат купено од вас??? Како стои таму работата оти прееска ме зачуди коментаторов кога рече дека е/бил играч на Реал???Мора да тепаме вечер барем со 2 гола разлика.
Иначе Адам Сзалаи ги закопа Баерн попладнево![]()
Чисто информативно Сзалаи е ваш играч позајмен во Мајнц, или мајнц го имаат купено од вас??? Како стои таму работата оти прееска ме зачуди коментаторов кога рече дека е/бил играч на Реал???