Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Касиљас
Арбелоа---Рамос---Карваљо---Марсело
Кедира---Озил---Чаби Алонсо
Ди Марија---Игуаин---Роналдо​

Според Марка ќе играме со овој состав....

знам дека не е срамота да се праша .Само сакав да кажам дека мурињо играе повеке на тактика на сметка на убавина на фудбалот.
Следејки го мурињо во Челзи и Интер видов дека повеке е филозофија.
п.с одма ме усрами
не значи дека ако сум девојка дека не разбирам фудбал,можеби не колку вас ама пак мислам дека имам солидни познавања.Во идина не ме карај толку ке се навикнам на вас и нема да има испади.

Како што реков , за Моу тука. Секогаш кога тој има можност, налага да се игра убав фудбал. Но нели пред се се победите на тимот, па некогаш мора да се жртвува убавината на играта. Тоа може да се случи во некој клучен натпревар (како оној против барса на камп ноу), па луѓето повеќе ги памтат тие мечеви. И пак, не ми беше целта да те нападнам :smir:

Касиљас

Oficijalniot sostav za vecer...so sreka, pa da pukne konecno PETARDATA!!!:)

Pak ke ima macenje vecer kako so Sosiedad, ali povtorno ocekuvam tri boda. Mislam deka Iguain ke prodolzi so svoite bledi izdanija, pa zatoa ocekuvam mnogu od Ronaldo, Ozil i Di Maria. p.s sorry za latinica, mi se rasipa pc-to, od mobilen pishuvam. :)

Како што реков , за Моу тука. Секогаш кога тој има можност, налага да се игра убав фудбал. Но нели пред се се победите на тимот, па некогаш мора да се жртвува убавината на играта. Тоа може да се случи во некој клучен натпревар (како оној против барса на камп ноу), па луѓето повеќе ги памтат тие мечеви. И пак, не ми беше целта да те нападнам :smir:
ок се разбравме.
Несомнено дека мурињо е најголем тактичар во светот за тоа говорат трофеите.Во право си дека се памтат побеите и титулите а не убавината на играта
п.с марадона игрше фудбал за око со аргентина ама го избркаа бидејки секој бара резултати,тој е класичен пример дека има многу филозофија во фудбалот .

--- надополнето ---

Касиљас

е овааа го сакам така мурињо .
Составот му е составен по мерка.

Мора да тепаме вечер барем со 2 гола разлика.
Иначе Адам Сзалаи ги закопа Баерн попладнево :vozbud:

Мора да тепаме вечер барем со 2 гола разлика.
Иначе Адам Сзалаи ги закопа Баерн попладнево :vozbud:
Чисто информативно Сзалаи е ваш играч позајмен во Мајнц, или мајнц го имаат купено од вас??? Како стои таму работата оти прееска ме зачуди коментаторов кога рече дека е/бил играч на Реал???

Ајде вечерва мора да се победи и да се зачува врвот. Очекувам добра и цврста игра, лесни и брзи акции и се разбира помирна реализација. И да напоменам, пратете го денес Рамос, да имавме квалитетен десен бек од негово ниво би го играл стопер зашто тамо мислам дека може да се извади максимумот од него. Минатите утакмици беше дрвце коа играше бек, сеа ке се види мислам кој е Рамос. Hala Madrid ! тип : 0:2

Чисто информативно Сзалаи е ваш играч позајмен во Мајнц, или мајнц го имаат купено од вас??? Како стои таму работата оти прееска ме зачуди коментаторов кога рече дека е/бил играч на Реал???

Купен е со бај-бек можност

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom