Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го гледав вечерва ама изгледа пак пипи заебавал...може некој фул хајлајтс ? :D

Мене ми е поминат лимитот, не можам да го гледам видеово, а не гледав последните 5 минути и сум крајно љубопитен да го видам голот на Бензема.
Иначе од Колку фанови Реал Мадрид има во МК е видеово, а незнам дали се фул хајлајтс или само головите :)
едит: Очигледно спрема времетраењето се само головите, кој има подобро, нека го постира :jaj:

60042_430313439772_96686264772_5070357_5409778_n.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Се кладам дека договорено беше да не бидат премногу агресивни и со лесна игра да издвојуваат победа, ради тоа шо Мур го потенцираше, многу натпревари во лош распоред, среда сабота вторник

Никој не знае у пм :icon_lol:

За утакмицава... Прво, не ја гледав. Второ, шуќур погодиле сите тројца дибеци у напад... трето пазете на клипов, движењето на Алонсо кога Роналдо шутира, ко тој да изведува пенал.... :pos:

:pos2: Да шутираше Алонсо ќе му ја одбранеше Камени :) или може му е тоа некако ко тактика,да се фрли на погрешна страна голманот :pos:

Честито победа и конечно постигна гол Роналдо (ќизнај колку е радосен :)) Игуаин едвај,а за Бенз браво,мајсторија лажњак потоа прецизен удар. Следни се Леванте,очекувам нив петарда да им мавниме.

Против Реал Мурсија од Сегунда Б во Копа Дел Реј. Првиот натпревар на 27 октомври на гости, вториот на 10 ноември на Бернабе.

--- надополнето ---

Денеска се сликале, ваљда деновиве треба да ја има официјалната слика за оваа сезона. Роналдо не тренирал денес поради повреда која ја заработил на синоќешниот натпревар кога еден играч на Еспањол стартуваше врз него (и доби директен црвен). Веројатно не е ништо сериозно, и уште од утре би требало да се врати на редовните тренинзи.

--- надополнето ---

Satellite

Satellite

Мурињо изјави дека е задоволен што ќе се менува тревата, бидејќи не било убаво да играш на терен за компири. :pos:

Убиство беше вчера.
Како и да е честито нека е победата.
Во пофлегматично издање не можеа да бидат(со некои исклучоци)
Игуаин даде едвај гол и наредна утакмица може да седне на клупа, да одмори малку. А да, и многу е напнат бе, затоа и ќе праи такви грешки...
Бензема си влезе поштено, си дае голче без многу проблеми..редно е да ја осети новата трева...
Роналдо ги частел вчера сите - сигурно.
Пепе? Убиствен е:)
HALA MADRID:pipi:

Честита победа..Јас заспав последните 15 минути и не ги видов головите на Бензема и Игуаин,но барем Кики го прекина постот!.....

пепе ви е ѕвер, иако напрај црвен ама 1 играч не помина покрај него, исто така не се запали и ферски се поздрави со судијата наместо да масакрира легнати луѓе.
рики и хозе почнуваат да влијаат на него изгледа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom