Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
шо е работава со кака бе цело време интер интер интер... има ли шанси да отиде шо е работава .... играше у милан сега у интер го бараат... не се нормални ако отиде :S

Шпекулации се глупости, мада ептен сакам да си иде. ама џабе сакам.
Најверојатно има некаков ултиматум до Бензема. Доколку не го даде максимумот до Јануари, ке го напушти клубот. Има многу сериозни кандидати. Јувентус, Манчестер Ливерпул...
Глупости. Нема шанси да има ткаво нешто.

Ви текнува кога ја прекинаа пред некоја година заради „бомба“ !? Само мислам тоа на Бернабе беше... после у доигрувањето Елгера им пикна гол за победа. :)

Јас памтам дека беше вака. 1-1 изгледа беше и на 7 мин пред крајот јавија бомба дека има. Се прекина натпреварот и се доиграа 7те минути и Зидан даде гол од пенал. Ај поинформираните да ме демантираат ако не сум во право :)

Мхм, ја се сеќавам :) На Бернабе беше, само не ми текнуеше против кого игравме.

Против Сосиедад бе, само не ја прекинаа ради бомба, мораше да тепаме таа утакмица, а не ни идеше тој ден, па после се преигра после неколку дена, тепавме и мислам дека после тој натпревар станавме шампиони, или пак бевме блиску до шампиони. 85 минута ја прекинаа, после се доигра друг ден уште 5 минути. :)

Јас памтам дека беше вака. 1-1 изгледа беше и на 7 мин пред крајот јавија бомба дека има. Се прекина натпреварот и се доиграа 7те минути и Зидан даде гол од пенал. Ај поинформираните да ме демантираат ако не сум во право :)
Да...се играа 7 минути продолжение....и мислам дека тогаш Роналдо беше резерва...па влезе....и после 2-3 минути напраја енал над него...и Зизу даде гол!:)

--- надополнето ---

Против Сосиедад бе, само не ја прекинаа ради бомба, мораше да тепаме таа утакмица, а не ни идеше тој ден, па после се преигра после неколку дена, тепавме и мислам дека после тој натпревар станавме шампиони, или пак бевме блиску до шампиони. 85 минута ја прекинаа, после се доигра друг ден уште 5 минути. :)
Не....Бекам играше тогаш......а со Бекам освен пред 3 години...мислам дека немаме освоено титула....:toe:

Да...се играа 7 минути продолжение....и мислам дека тогаш Роналдо беше резерва...па влезе....и после 2-3 минути напраја енал над него...и Зизу даде гол!:)

--- надополнето ---

Не....Бекам играше тогаш......а со Бекам освен пред 3 години...мислам дека немаме освоено титула....:toe:
Точно, точно. Убаво сум мислел.:smir:

--- надополнето ---

2004-05 беше тоа, таа сезона и освоивме титула. :)

--- надополнето ---

Edit: Не освоивме, второ место бевме, само знам дека на тој натпревар очајно ни беа потребни трите бода. :)

[/QUOTEЕ вака чоечки да видиме...без наѓаѓање:)

--- надополнето ---

2004-05 беше тоа, таа сезона и освоивме титула. :)

--- надополнето ---

Edit: Не освоивме, второ место бевме, само знам дека на тој натпревар очајно ни беа потребни трите бода. :)
И овде сум бил во право....Бекам играше...хехе...

Леле како што сум нервозен со Арсеналов,ако ја почнат Ајаксовата со промашаи од пред гол све диво ќе искршам пред себе и пцуење до в коски ќе има.:nerv:

Леле како што сум нервозен со Арсеналов,ако ја почнат Ајаксовата со промашаи од пред гол све диво ќе искршам пред себе и пцуење до в коски ќе има.:nerv:
Те зафркна на лифче?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom