Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислам дека Сосиедад вечер ќе зажалат што се вратиле у прва лига. :icon_lol:

И јас мислам така.... Роналдо ќе им го измачи голманот и ќе го направи играч на мечот :)

шо е работава со кака бе цело време интер интер интер... има ли шанси да отиде шо е работава .... играше у милан сега у интер го бараат... не се нормални ако отиде :S

Најверојатно има некаков ултиматум до Бензема. Доколку не го даде максимумот до Јануари, ке го напушти клубот. Има многу сериозни кандидати. Јувентус, Манчестер Ливерпул...

шо е работава со кака бе цело време интер интер интер... има ли шанси да отиде шо е работава .... играше у милан сега у интер го бараат... не се нормални ако отиде :S
Е уште таму ако отиде и на Снајдер ќе му дојде преку глава веќе од Кака :pos:.... али повеќе од јасно е дека нема да дојде до тоа

Абе овој Тамудо од Еспањол за Сосиедад играл, мамата негова, не сум знаел. Ај наш човек е, ќе се смилува вечер. Иначе нив нема да им игра и Љоренте, напаѓачот кој го купија од Билбао. Тапа состав имаат, едино им вреди Чаби Прието ради искуство, не е оној Прието од пред 6-7 години кога со Нихат и Ковачевич беа страшен тандем.

Абе овој Тамудо од Еспањол за Сосиедад играл, мамата негова, не сум знаел. Ај наш човек е, ќе се смилува вечер. Иначе нив нема да им игра и Љоренте, напаѓачот кој го купија од Билбао. Тапа состав имаат, едино им вреди Чаби Прието ради искуство, не е оној Прието од пред 6-7 години кога со Нихат и Ковачевич беа страшен тандем.

Joseba Llorente Etxarii e dojden od Villarreal, ne Bilbao:)

Ako sme imale poslednite nekolku pati teskotii so Sosiedad, ovoj pat mislam deka ke bide poinaku:tv:

така е друже, и до минатата години депортиво ги немавме тепано нагости па минатата ги скапавме,така и вечер, можеби до сега сите утакмици биле тешки,но вечер лесна и убедлива победа за РЕАЛ!!
:vozbud:

хахаха еве ви едно видео. Роналдо наш против Роналдињо

Ви текнува кога ја прекинаа пред некоја година заради „бомба“ !? Само мислам тоа на Бернабе беше... после у доигрувањето Елгера им пикна гол за победа. :)

Ви текнува кога ја прекинаа пред некоја година заради „бомба“ !? Само мислам тоа на Бернабе беше... после у доигрувањето Елгера им пикна гол за победа. :)

Мхм, ја се сеќавам :) На Бернабе беше, само не ми текнуеше против кого игравме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom