Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман бе, мисли ли некој да си иде од тимов, уште многу малку време остана до крајот на трансфер периодов, а речиси нема ни една шпекулација поврзана за некој играч што треба да го напушти тимот.

^Изгледа не мисли некој да замине,вчера Дренте ги одбил Монако.

Поголем хаос од ова немојт да имат.......прва уталмица тапа,цела одбрана повредена,2 најдобри играчи во моментов повредени,единствената замена за Игуаин(каква-таква) и та се повреди,кунгфукистон и тој не сакат да си сјојт..........Поооооооо:jaj:

Аман бе, мисли ли некој да си иде од тимов, уште многу малку време остана до крајот на трансфер периодов, а речиси нема ни една шпекулација поврзана за некој играч што треба да го напушти тимот.

Нека си седат бе ако им е убаво...и така не газат повреди, па ќе се најде некој каков таков да поклопи некое дупче негде:Р:)

Нека си седат бе ако им е убаво...и така не газат повреди, па ќе се најде некој каков таков да поклопи некое дупче негде:Р:)
Неможе. Имаме 26 играчи, а можат да бидат пријавени само 25.

Па на пример да не се пријавит Дренте и за ЛАЛИГА и за ЛШ.....па да се продајт на зима.........мојт така?:)
Па може... али ке си доаѓа само на тренинзи и никогаш нема да игра. Нешто како со Пандев што беше во Лацио...
бензема се повредил на тренингот со франција :nesvest::kesa:
Конечно и една добра вест:D
Еј 26?
шо има везе бе, кој ги глеа:)

Чичко Судија....:back:

Па може... али ке си доаѓа само на тренинзи и никогаш нема да игра. Нешто како со Пандев што беше во Лацио...

Конечно и една добра вест:D
1.Во таа смилса мислев и јас...како Пандев во ЛАцио....па давидиме назима дали нема да сакат да се продајт:pos2:
2.Можно да е добра вест,а моно и да не е:smir:

1.Во таа смилса мислев и јас...како Пандев во ЛАцио....па давидиме назима дали нема да сакат да се продајт:pos2:
2.Можно да е добра вест,а моно и да не е:smir:
Види сеа...од Вдв, Диара и Дренте треба еден да биде продаден или во спротивно само еден нема да биде пријавен. Сигурно одат на тоа, ајде можеби нема јас да бидам тој што ке биде изоставен...али голем ризик им е тоа. Не би им се исплатело, све мислам дека Момо на крај ке си отиде...

Види сеа...од Вдв, Диара и Дренте треба еден да биде продаден или во спротивно само еден нема да биде пријавен. Сигурно одат на тоа, ајде можеби нема јас да бидам тој кој ке бидам изоставен...али голем ризик им е тоа. Не би им се исплатело, све мислам дека Момо на крај ке си отиде...
Да....иако мислам дека и подобра идеја ќе бидит (како шо спомна некој пред неколку дена)..да го одјавиме КАка,па да имаме 25 играчи до на зима,ко ќе имат пак трансфер период(сепак Кака до тогаш немат шанси да влезит во форма),Дренте да го шитниме,па ко ќе се новите пријавувања,кака пак да бидит запишан(ова за во ЛШ....а за во Ла Лига незанм дали ќе можит од ново да се запишит:toe:)

Една од најголемите легенди на Реал Мадрид во поновата историја, Фернандо Мориентес го најави своето повлекување од фудбалот.

Најдобриот напаѓачки тандем на Реал во последните 10 години.

и јас мислам дека дренте и момо треба да си одат,со повредиве што ги имаме може ќе добијат некоја шанса,ама на кратко...сепак не им оди веќе..
а за дуелот со мајорка, се си кажавте во изминативе постови....КАТАСТРОФА. а за повредите да не зборувам...ама мислам дека повредата на ронaлдо,како што кажа некој погоре мислам дека добро ќе ни дојде,исто како минатата сезона,треба тимот да се уигра и за на роналдо да му биде полесно,затоа што против мајорка многу себичеше и шутираше а ниту еднаш не ја погоди топката како што требаше...за Игуаин,истото че го кажам,мн себичеше и се изнапромаши но минатата сезона почна со голови дуро крајот на ноември и пак успеа да даде на 25 гола,така да верувам во него... и за Каналес мислам дека требаше да го дадеме на позајмица годинава,немаше ниту еден асален пас и мн фаулираше,додека Озил изигра солидно,со неколку одлични пасови,наша грешка што не ги искористивме...и мора да имаме уште еден напаѓач,оти трансферот на бензема(кој ми беше омилен трансфер минатото лето) се гледа дека е грешка,не му оди на дечкото и тоа е тоа!!

а што ќе кажете за трансферите што ги направија/ги прават Милан,мислам дека доколку го земат и робињо годинава ќе бидат поинтересни дуелите во лш...

^Ќе биде интересно доколку Робињно појде во Милан.

Иначе мислам дека најдобро е Мамаду да си замине.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom