- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
- Локација
- 0x436344 =1 - 358231x66
тој ли е играч..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе, мисли ли некој да си иде од тимов, уште многу малку време остана до крајот на трансфер периодов, а речиси нема ни една шпекулација поврзана за некој играч што треба да го напушти тимот.
Неможе. Имаме 26 играчи, а можат да бидат пријавени само 25.Нека си седат бе ако им е убаво...и така не газат повреди, па ќе се најде некој каков таков да поклопи некое дупче негде:Р![]()
Па на пример да не се пријавит Дренте и за ЛАЛИГА и за ЛШ.....па да се продајт на зима.........мојт така?Неможе. Имаме 26 играчи, а можат да бидат пријавени само 25.
Неможе. Имаме 26 играчи, а можат да бидат пријавени само 25.
Па може... али ке си доаѓа само на тренинзи и никогаш нема да игра. Нешто како со Пандев што беше во Лацио...Па на пример да не се пријавит Дренте и за ЛАЛИГА и за ЛШ.....па да се продајт на зима.........мојт така?![]()
Конечно и една добра вестбензема се повредил на тренингот со франција :nesvest::kesa:
Еј 26?
шо има везе бе, кој ги глеа![]()
1.Во таа смилса мислев и јас...како Пандев во ЛАцио....па давидиме назима дали нема да сакат да се продајт:pos2:Па може... али ке си доаѓа само на тренинзи и никогаш нема да игра. Нешто како со Пандев што беше во Лацио...
Конечно и една добра вест![]()
Види сеа...од Вдв, Диара и Дренте треба еден да биде продаден или во спротивно само еден нема да биде пријавен. Сигурно одат на тоа, ајде можеби нема јас да бидам тој што ке биде изоставен...али голем ризик им е тоа. Не би им се исплатело, све мислам дека Момо на крај ке си отиде...1.Во таа смилса мислев и јас...како Пандев во ЛАцио....па давидиме назима дали нема да сакат да се продајт:pos2:
2.Можно да е добра вест,а моно и да не е:smir:
Да....иако мислам дека и подобра идеја ќе бидит (како шо спомна некој пред неколку дена)..да го одјавиме КАка,па да имаме 25 играчи до на зима,ко ќе имат пак трансфер период(сепак Кака до тогаш немат шанси да влезит во форма),Дренте да го шитниме,па ко ќе се новите пријавувања,кака пак да бидит запишан(ова за во ЛШ....а за во Ла Лига незанм дали ќе можит од ново да се запишитВиди сеа...од Вдв, Диара и Дренте треба еден да биде продаден или во спротивно само еден нема да биде пријавен. Сигурно одат на тоа, ајде можеби нема јас да бидам тој кој ке бидам изоставен...али голем ризик им е тоа. Не би им се исплатело, све мислам дека Момо на крај ке си отиде...