- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 37
И ќе си чекам, чекам, чекам.....бреееее ебаве каваљерите...
Од кој утакмици сакаш? Од вчера имаш горе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ќе си чекам, чекам, чекам.....бреееее ебаве каваљерите...
Васил ти ѓи имат погорено клаено.....зирни малцеееИ ќе си чекам, чекам, чекам.....бреееее ебаве каваљерите...
И дали после 3 утакмициц без постигнат гол,треба уште да има загарантирано место?:smir:Хиго покрај Касиљас, Рамос, Пепе, Чаби и Роналдо треба да има загарантирано место.
Бензема може само да го менува кога ќе се измори.
а ти кој би сакал Бензема,кој одвај даде 2 гола на некој ципирипи нов прволигашки тим?И дали после 3 утакмициц без постигнат гол,треба уште да има загарантирано место?:smir:
И дали после 3 утакмициц без постигнат гол,треба уште да има загарантирано место?:smir:
зашо да грее клупа кога чоекот сите утакмици ги изигра супер,хуанфран неколку добри продориОдлична партија во второ...е сега ми е одлично, Бенз и Ди голИ јас мислам дека сеуште не му е загарантирано место на Хиго, ама пак ни на Бенз не му е...
Педро Леон може да почне да грее клупа
![]()
Никој не рече дека Бензема треба да игра пред Игуаин.Како прво....како второ,дали ако Игуаин не даде гол на 3 утакмициц со ред,не би било правилно некој друга да добие шанса место него(Бензема во случајов,бидејки само тој е останат како шпиц)........И како трето не ми беше поентата да одбирам кој е подобар од овие двајца,нити да правам споредба.Додека даваат голови,јас ќе сум задоволен,а кој играл прва постава,тоа треба Мурињо да мисли,а не ние овде:smir:а ти кој би сакал Бензема,кој одвај даде 2 гола на некој ципирипи нов прволигашки тим?
Никој не рече дека Бензема треба да игра пред Игуаин.Како прво....како второ,дали ако Игуаин не даде гол на 3 утакмициц со ред,не би било правилно некој друга да добие шанса место него(Бензема во случајов,бидејки само тој е останат како шпиц)........И како трето не ми беше поентата да одбирам кој е подобар од овие двајца,нити да правам споредба.Додека даваат голови,јас ќе сум задоволен,а кој играл прва постава,тоа треба Мурињо да мисли,а не ние овде:smir:
п.с.Истиот одговор важи и за Alex The Great![]()
Абе кој рече дека Игуаин не треба да игра прва постава,најди кај го напишав тоа.Муабетот (мој) првичен беше дека Игуаин не е недопирлив..........Зошто се случува криза,да не може да постигне гол на 3-4 утакмициц со ред.И ако се деси тоа...КАЖИ МИ ДАЛИ ТРЕБА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНСА НА НЕКОЈ ДРУГ ДА ЗАПОЧНЕ УТАКМИЦА....ИЛИ НЕ?!Сакам искрен одговор...........Ало сфатија сериозноста на утакмиците, видија минутажата на играчите, види кои играа Joselu, Mateos, Juanfran, Adan...
Хиго во моментов е за класа подабар од Бензема и секако дека треба да игра прва постава
Абе кој рече дека Игуаин не треба да игра прва постава,најди кај го напишав тоа.Муабетот (мој) првичен беше дека Игуаин не е недопирлив..........Зошто се случува криза,да не може да постигне гол на 3-4 утакмициц со ред.И ако се деси тоа...КАЖИ МИ ДАЛИ ТРЕБА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНСА НА НЕКОЈ ДРУГ ДА ЗАПОЧНЕ УТАКМИЦА....ИЛИ НЕ?!Сакам искрен одговор...........
Си во право....и Алекс беше во право,не велам не............само шо имаме различни мислења.....И ако не даде и Бензема после на 3-4 утакмици гол, тогаш да не играме со напагач а? Брат што има врска ако не даде гол 3-4 утакмици, немора одма да се збори дека е дрво и дека незаслужува прво место. Може во тие 3-4 утакмици нема да даде ниту еден гол, но ке направи 3-4 асистенции.
Абе кој рече дека Игуаин не треба да игра прва постава,најди кај го напишав тоа.Муабетот (мој) првичен беше дека Игуаин не е недопирлив..........Зошто се случува криза,да не може да постигне гол на 3-4 утакмициц со ред.И ако се деси тоа...КАЖИ МИ ДАЛИ ТРЕБА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНСА НА НЕКОЈ ДРУГ ДА ЗАПОЧНЕ УТАКМИЦА....ИЛИ НЕ?!Сакам искрен одговор...........
Одлична партија во второ...е сега ми е одлично, Бенз и Ди голИ јас мислам дека сеуште не му е загарантирано место на Хиго, ама пак ни на Бенз не му е...
Педро Леон може да почне да грее клупа
![]()
Прв болд-мислев на криза во "прави" утакмици(ЛШ,Ла Лига),а не пријателски...не сум толку чукнат да помислам дека криза пријателски натпревар.Најискрен одговор не се работи за криза туку за курташак утакмици во кои се испробуваат разни тактики и шанса пред се им се дава на новите, на замените, на кантерата.
Кога ќе почне сезоната Хиго треба да биде стартна постава и толку.
Овој другиов може да му шлапка на стартот и да чека да се измори за да може да влезе.