Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ВДВ?А,Кака' кога ќе се врати?

ВДВ слободно можи да почни да си ја бара иднината некаде на друго место, а Кака дури да се врати има уште 5 месеци, па да се уигра уште 5.. Чекај го наредната сезона. :)

гледав на хајлајтс,ај честито победа конечно проработе дуото на вамос реал брао за бенз и марија..сепак ќе кажам дека стварно проработеле кога ќе дадат голови на некој поголем тим,а не на нов прволигаш односно ципирипи тим
ај неколку прашања
како играше "германецов"?
кој играше во одбрана?
и вие во овој адан гледате иднина?

Moze nekoj da mi kaze dali i koi igraci mozat da nosat brojki nad 25, samo od kanterata ili site pod 21 god

Добро утро на сите!!! Се прибрав конечно:pipi:
Читам, читам, читам и никако да дочитам:(
Честито нови засилувања(од Озил многу ми е страв, страшен ми е некако...)
Победи а?....паааа даааа, мора, многу нормално:)
Негооо...ае некој нека биде добар и фин и да ми каже накратко се поинтересно што имало. Би му била благодарна:pipi:....тука се подрзбира и оној дел каде што ќе биде вметанато кој е достоен да игра и да го глеаме стално на терен, а кој да зафаќа место на клупа.

П.С. Ај и сите голови ако може:back:

ВДВ слободно можи да почни да си ја бара иднината некаде на друго место, а Кака дури да се врати има уште 5 месеци, па да се уигра уште 5.. Чекај го наредната сезона. :)
Е како па да не.:smir:ВДВ би требало да остане......

Moze nekoj da mi kaze dali i koi igraci mozat da nosat brojki nad 25, samo od kanterata ili site pod 21 god
од кантерата мислам

--- надополнето ---

Добро утро на сите!!! Се прибрав конечно:pipi:
Читам, читам, читам и никако да дочитам:(
Честито нови засилувања(од Озил многу ми е страв, страшен ми е некако...)
Победи а?....паааа даааа, мора, многу нормално:)
Негооо...ае некој нека биде добар и фин и да ми каже накратко се поинтересно што имало. Би му била благодарна:pipi:....тука се подрзбира и оној дел каде што ќе биде вметанато кој е достоен да игра и да го глеаме стално на терен, а кој да зафаќа место на клупа.

П.С. Ај и сите голови ако може:back:
оооо види кој се вратил хала мадрид

Младинските играчи се среќни за можноста што има ја даде Мурињо да играат во натпреварот со Херкулес.

Joselu: Се чуствувам годрдо поради моето деби во дресот на Реал Мадрид.Добро е
што Мурињо ни дава шанса но, ние треба таа шанса добро да ја
искористиме.Јас сум многу срекен и возбуден.

Mateos : Долго време го чекав ова.Добро е што Мурињо смета на академијата.

Juanfran : Многу сме му благодарни на тренерот што ни даде шанса да играме за првиот тим на Реал Мадрид.

Кедира нема да биде конкуренција со Лас за таа позиција, Лас е DM, Кедира CM. Во овој тим Чаби ќе биде DM, а Кедира ќе игра нешто понапред како CM, видовме на овие два натпревари што ги одигра колку пати имаше излети напред. Би требало да биде Чаби/Лас/Гаго, а како конкуренција на Кедира моментално го гледам само Гранеро, затоа што сите останати играчи што ги имаме се класични DM, едино по потреба може Чаби да одигра на местото на Кедира, но тоа само по потреба.

Па добро и сам кажа дека Чаби и може да игра таму, а и Кедира мислам дека може да игра на позиција деструктивец, всушност на многу позиции на средината од теренот.:smir:
А ВДВ?А,Кака' кога ќе се врати?

ВдВ мислам дека не заслужува да дреме на клупа, а тоа и веројатно ќе го прави оваа сезона. За Кака’ ти кажа Бокио и мора да сфатиме без разлика колку го сакаме во тимот дека ќе му треба време за да би се вратил достојно на терените. Здравје Господ наредна сезона да е како нов :smir:

Ae честито нека е победава,гледам конечно Бенз се разбудил :). И Ди Марија му шибнал голче,нека му се множат.

mlade_hala_m -Ќе се докаже дека јас сум во право во однос на Кака' и секако ВДВ не заслужува клупа

Е,сега што е мн.битно.Кој е расположен за хумор нека повели..

Тимот на Барселона се заканува на “кралевите“ да ги достигне во бројот на вкупни титули. Со триумфот над Севиља се приближија на само две титули од Реал односно Барселона има 70 титули во сите натпреварувања а Реал 72 титули.
Ова е уште повеќе притисок за Жозе Мурињо кој мора да освои некој трофеј оваа година.
Доколку Реал остане без титула и оваа сезона теоретски Барселона може да му ја одземе титулата тим со највеќе трофеи.
Реал има недостижливи 31 титула во Шпанската примера дивисион, 17 пати го освоиле Кралскиот куп, 8 титули од шпанскиот суперкуп, 9 Лига на Шампиони, една титула од Лига куп и Европски суперкуп, два трофеја од Куп на УЕФА, и три од Интерконтинентален куп.
Барселона ја има освоено Шпанската лига само 20 пати, имаат 25 торфеи од Кралскиот куп, 9 пати Шпанскиот суперкуп,трипати ја освоиле Лига на Шампиони, три титули од велесмајскиот куп, четери пати го освоиле купот на победничките купови, три европски супекупови, два пати лига купот и едно светско клупско првенство.

п.с-Дури и оваа година Барса да ја освои Примерата ќе има 21титули во Примера а РМ 31 во Примера.Пример и да освои Барселона ЛШ ќе и биде 4 пат,а РМ ја има освоено 9 пати.
И,така ,,теоретски'' Барселона ќе го добие епитетот НАЈТРОФЕЕН КЛУБ.......

Замислете сам беше и му требаа 5 секунди да шутне, а да стои некој Келини до него?

Безвезе само го напаѓаш. Зашто да не се намести па и 10 секунди ако има време ама да биде сигурен дека ке реализира?

Од бензема головите беа перфектни од смисол на реализација......упати удар таму каде што голманот немаше никакви шанси...Изгледа вчера станал малку порано,штом изигра вака добро:pos2:....Се уште стојам на зборот дека Игуаин нема загарантирано место во прв тим,и покрај 27-те гола лани!:)

И ќе си чекам, чекам, чекам.....бреееее ебаве каваљерите...

Од бензема головите беа перфектни од смисол на реализација......упати удар таму каде што голманот немаше никакви шанси...Изгледа вчера станал малку порано,штом изигра вака добро:pos2:....Се уште стојам на зборот дека Игуаин нема загарантирано место во прв тим,и покрај 27-те гола лани!:)

Хиго покрај Касиљас, Рамос, Пепе, Чаби и Роналдо треба да има загарантирано место.
Бензема може само да го менува кога ќе се измори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom