Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ќе си чекам, чекам, чекам.....бреееее ебаве каваљерите...
Васил ти ѓи имат погорено клаено.....зирни малцеее:):)

--- надополнето ---

Хиго покрај Касиљас, Рамос, Пепе, Чаби и Роналдо треба да има загарантирано место.
Бензема може само да го менува кога ќе се измори.
И дали после 3 утакмициц без постигнат гол,треба уште да има загарантирано место?:smir:

И дали после 3 утакмициц без постигнат гол,треба уште да има загарантирано место?:smir:
а ти кој би сакал Бензема,кој одвај даде 2 гола на некој ципирипи нов прволигашки тим?

Одлична партија во второ...е сега ми е одлично, Бенз и Ди гол:) И јас мислам дека сеуште не му е загарантирано место на Хиго, ама пак ни на Бенз не му е...:toe: Педро Леон може да почне да грее клупа:)

што да ти објаснувам, за сериозноста на утакмиците и минутажата на играчите :pos:
Да не беше вчерашнава утакмица во која Мурињо гледаше како играат ЗАМЕНИТЕ и тие од кантерата Бензема ќе заборавеше какво е чувството да се радуваш на ставен гол :icon_lol:

Одлична партија во второ...е сега ми е одлично, Бенз и Ди гол:) И јас мислам дека сеуште не му е загарантирано место на Хиго, ама пак ни на Бенз не му е...:toe: Педро Леон може да почне да грее клупа:)
зашо да грее клупа кога чоекот сите утакмици ги изигра супер,хуанфран неколку добри продори
иначе еве шанси + голови
П.С.педро леон чист црвен

а ти кој би сакал Бензема,кој одвај даде 2 гола на некој ципирипи нов прволигашки тим?
Никој не рече дека Бензема треба да игра пред Игуаин.Како прво....како второ,дали ако Игуаин не даде гол на 3 утакмициц со ред,не би било правилно некој друга да добие шанса место него(Бензема во случајов,бидејки само тој е останат како шпиц)........И како трето не ми беше поентата да одбирам кој е подобар од овие двајца,нити да правам споредба.Додека даваат голови,јас ќе сум задоволен,а кој играл прва постава,тоа треба Мурињо да мисли,а не ние овде:smir:
п.с.Истиот одговор важи и за Alex The Great:)

Никој не рече дека Бензема треба да игра пред Игуаин.Како прво....како второ,дали ако Игуаин не даде гол на 3 утакмициц со ред,не би било правилно некој друга да добие шанса место него(Бензема во случајов,бидејки само тој е останат како шпиц)........И како трето не ми беше поентата да одбирам кој е подобар од овие двајца,нити да правам споредба.Додека даваат голови,јас ќе сум задоволен,а кој играл прва постава,тоа треба Мурињо да мисли,а не ние овде:smir:
п.с.Истиот одговор важи и за Alex The Great:)

Ало сфатија сериозноста на утакмиците, видија минутажата на играчите, види кои играа Joselu, Mateos, Juanfran, Adan...
Хиго во моментов е за класа подабар од Бензема и секако дека треба да игра прва постава

Ало сфатија сериозноста на утакмиците, видија минутажата на играчите, види кои играа Joselu, Mateos, Juanfran, Adan...
Хиго во моментов е за класа подабар од Бензема и секако дека треба да игра прва постава
Абе кој рече дека Игуаин не треба да игра прва постава,најди кај го напишав тоа.Муабетот (мој) првичен беше дека Игуаин не е недопирлив..........Зошто се случува криза,да не може да постигне гол на 3-4 утакмициц со ред.И ако се деси тоа...КАЖИ МИ ДАЛИ ТРЕБА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНСА НА НЕКОЈ ДРУГ ДА ЗАПОЧНЕ УТАКМИЦА....ИЛИ НЕ?!Сакам искрен одговор...........

Абе кој рече дека Игуаин не треба да игра прва постава,најди кај го напишав тоа.Муабетот (мој) првичен беше дека Игуаин не е недопирлив..........Зошто се случува криза,да не може да постигне гол на 3-4 утакмициц со ред.И ако се деси тоа...КАЖИ МИ ДАЛИ ТРЕБА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНСА НА НЕКОЈ ДРУГ ДА ЗАПОЧНЕ УТАКМИЦА....ИЛИ НЕ?!Сакам искрен одговор...........

И ако не даде и Бензема после на 3-4 утакмици гол, тогаш да не играме со напагач а? Брат што има врска ако не даде гол 3-4 утакмици, немора одма да се збори дека е дрво и дека незаслужува прво место. Може во тие 3-4 утакмици нема да даде ниту еден гол, но ке направи 3-4 асистенции.

Абе, што зборите, мислете малку.

Вчера игравме против Херкулес... алооо Херкулес! Никаква вредност немаат головите на Бенз, освен нормално самодоверба и докажување кај Мур.

Од друга страна, пријателска е и се пробуваат сите можни опции. Е сеа, редно е веќе да се шитнат ВдВ, Мамаду и Дренте. ВдВ е добар играч, и само толку... за замена е одличен али не и за првотимец. Е сеа ако сака да биде трета замена нека седи. Никако неможе да го споредите со Снајдер.

Кедира е класичен box to box играч, таков ни требаше, тој е профил на играч како Есиен, Де Роси... ќе игра и напред и назад, по потреба. Се ми се чини дека Мур ќе го спрема Гранеро на таа позиција како замена за Кедира, има пропозиции за таму не за крило.

За бројките, најверојатно under 21 играчите смеат да носат над 25. А може и на пр. Каналес да се регистрира у кантерата а да игра у прв тим со број над 25. :)

И ако не даде и Бензема после на 3-4 утакмици гол, тогаш да не играме со напагач а? Брат што има врска ако не даде гол 3-4 утакмици, немора одма да се збори дека е дрво и дека незаслужува прво место. Може во тие 3-4 утакмици нема да даде ниту еден гол, но ке направи 3-4 асистенции.
Си во право....и Алекс беше во право,не велам не............само шо имаме различни мислења.....

Најискрен одговор не се работи за криза туку за курташак утакмици во кои се испробуваат разни тактики и шанса пред се им се дава на новите, на замените, на кантерата.
Кога ќе почне сезоната Хиго треба да биде стартна постава и толку.
Овој другиов може да му шлапка на стартот и да чека да се измори за да може да влезе.

А Ди Мариа даде гол и треба прв тим одма. Педро Леон покажа многу повеќе на подготовкиве од Мариа, ФАКТ! Е сега ќе видиме кога ќе почне сезонава како ќе биде.

Најискрен одговор не се работи за криза туку за курташак утакмици во кои се испробуваат разни тактики и шанса пред се им се дава на новите, на замените, на кантерата.
Кога ќе почне сезоната Хиго треба да биде стартна постава и толку.
Овој другиов може да му шлапка на стартот и да чека да се измори за да може да влезе.
Прв болд-мислев на криза во "прави" утакмици(ЛШ,Ла Лига),а не пријателски...не сум толку чукнат да помислам дека криза пријателски натпревар.:)
Втор болд-се сложувам со тебе.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom