Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Rезултатите од анкетата на Дефенсацентрал, најмногу фанови (62%) сакаат третиот напаѓач да биде Мората или друг младинец, па следат Лукаку (13%), скоро никој не ги сака Гомез (2%), и Алмеида и Амамури (1%). Додека 22% мислат дека не треба никој да се купува или промовира.

--- надополнето ---

Браќа близнаци??? :):):)
:pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Рамос не играше, Чаби играше едно полувреме, Касиљас исто, Арбелоа исто...не беше којзнае што утакмицата :)

За другите незнам, не верувам дека и тие изиграле повеќе од едно полувреме.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Valdano: Се уште не е завршен трансфер периодот. Не ги затвараме вратите ни за влез, ни за излез. Но не можам да кажам ништо повеќе за таа тема.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Рамос не играше, Чаби играше едно полувреме, Касиљас исто, Арбелоа исто...не беше којзнае што утакмицата :)

За другите незнам, не верувам дека и тие изиграле повеќе од едно полувреме.
Јас како што знам, овие нема да играат.

Argentina - Higuain, Di Maria and Gago.
Brazil - Marcelo.
Mali - M.Diarra.
France - Benzema and Lass.
Spain - Casillas, Ramos, Xabi and Arbeloa.

Не ми се верува дека Мурињо ке ги пушти, али ајде еве можеби на 10-15 мин да одиграат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Леле ако дојде Озил :zlo:
Ако дојде Озил ќе го сопреме развојот на Каналес, и тоа ќе биде најголемата катастрофа што може да се деси во овој трансфер период. Затоа што кога ќе се опорави Кака, Каналес ќе биде дури трета или четврта замена за таа позиција, а тоа е многу лошо за развојот на неговата кариера. Со повредата на Кака, ВДВ ако не си замине би требало да биде прв избор за таа позиција, али ипак ја сум за да се форсира Каналес уште сега во прв состав.

Иначе Валдано изјави дека сеуште не е завршен трансфер-периодот за Реал Мадрид.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Јас мислам да не купуваат веќе ништо.За напаќач да м усе даде шанса на некој од младите.Ако не им се даде нема да се покаже воопшто.Или ќе тргне работата или па од полусезона би земале веќе кога мора.Едино добра работа е да му се даде шанса на некој од младите,евентуално доколку би се покажел да се задржи како стандарден во наредните сезони.

B

BooBojan

Гостин
Ве читам редовно но не сум многу голем фан на Реал и гледам некои од вас го сакаат Озил но и се плашат дека со тоа би се спречил развитокот на Каналес.
Мислам дека Мурињо знае што прави сетете се лани освои многу со Интер а играше со 20(ако не и помалку играчи) цела сезона така да мислам дека можеби и некој друг ке ја добие"клоцата" од Реал.Оваа сезона мислам дека Педро Леон и Каналес ке играат многу наптревари од Кака и ВДВ.Имате одличен состав и ке се јадете со Барса во Шпанија мислам дека моменатално шансите за титула на Барса и Реал се 50-50 мислам дека сега тимовите се поизедначени од лани со срека во новата сезона.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Утре на ЗДФ ќе го даваат натпреварот со Баерн, перфект. Само да не ме заебе ебаната работа, па да го пропуштам цел натпревар..

Romelu Lukaku Agent Confirms Real Madrid Contact

Romelu Lukaku’s agent Christophe Henrotay recently sat down with 7sur7 in an interview, where he confirmed having contact with Real Madrid over the services of his client.

Henrotay said: “Yes it’s true, we have had contact with Real Madrid.”

“I have personally met with officials from Real Madrid for the transfer of Lukaku.”

“However, there are other clubs interested in the services of my client as well, such as Barcelona, Liverpool and Bayern Munich.”

“This doesn’t mean that my client will leave for Real Madrid now. We have to wait and see whether Anderlecht will reach the Champions League or not.”

“In my opinion, Lukaku is still very young to join a club as big as Real Madrid now. His father agrees with me on this point.”

Lukaku’s father then joined in the conversation and said: “We feel very proud that a club as big as Real Madrid and a coach as important as Jose Mourinho are interested in my son.”

“However, Romelu knows that he has to finish studying first. After that, the transfer market is all open for him to make a move and be a professional footballer.”

--- надополнето ---

Еве кој играчи отпатувале за Минхен.

Porteros: Casillas y Adán.
Defensas: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol y Garay.
Centrocampistas: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Van der Vaart, Di María, Juanfran y Álex Fernández.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain y Morata.

Тие што не играа со репрезентациите прв состав, останатите во второ полувреме.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ако дојде Озил ќе го сопреме развојот на Каналес, и тоа ќе биде најголемата катастрофа што може да се деси во овој трансфер период. Затоа што кога ќе се опорави Кака, Каналес ќе биде дури трета или четврта замена за таа позиција, а тоа е многу лошо за развојот на неговата кариера. Со повредата на Кака, ВДВ ако не си замине би требало да биде прв избор за таа позиција, али ипак ја сум за да се форсира Каналес уште сега во прв состав.

Иначе Валдано изјави дека сеуште не е завршен трансфер-периодот за Реал Мадрид.
Е не помислив на тоа,во право си :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Компјуретор ми е поебан овие два дена, баш коа е најинтересното:zid:

Иначе многу убаво голче на Ди Мариа, мора да го пофалам, што да правам?!:)

Во случај ако би дошол Озил, може ВДВ да се отпушти, пошто ќе имаме вишок играчи на таа позиција, а и моментално би бил најслаб од овие тројца со Кака и Каналес.:toe:

Се надевам утре на победа и ве поздрави Ди Мариа прееска сите:tv:

--- надополнето ---

:back:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам дека го нема Мамаду, а и Гаго. Диара најверојатно ќе добие клоца (што е и нормално, имаме премногу играчи на таа позиција), а што е со Гаго? Повреда или што??

Ако замине Мамаду, Карваљо најверојатно ќе ја земе 6-ката.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Гледам дека го нема Мамаду, а и Гаго. Диара најверојатно ќе добие клоца (што е и нормално, имаме премногу играчи на таа позиција), а што е со Гаго? Повреда или што??

Ако замине Мамаду, Карваљо најверојатно ќе ја земе 6-ката.
За Аргентина играше мислам, не верувам дека успеал да се повреди. Или одиграл повеке од 1 полувреме, па Мурињо ке го одмара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom