Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Верувај погрешно мислиш и избриши си го постот пред да прочита некој што ги знае убаво правилата....Игуаин и да ја допре топката не постои никаков офсајд бидејќи од
гол аут(удар од гол)
аут(уфрлување)
судиска топка(ничија топка)
противнички играч
сопствена половина
корнер(удар од агол)..............не се санкционира офсајд...е сега не знам од каде ви дојде таа смешна идеа дека голот беше офсајд ама ајде:helou:
Фала:smir:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Верувај погрешно мислиш и избриши си го постот пред да прочита некој што ги знае убаво правилата....Игуаин и да ја допре топката не постои никаков офсајд бидејќи од
гол аут(удар од гол)
аут(уфрлување)
противнички играч
сопствена половина
корнер(удар од агол)..............не се санкционира офсајд...е сега не знам од каде ви дојде таа смешна идеа дека голот беше офсајд ама ајде:helou:
Од корнер и да сакаш неможеш да бидеш во офсајд :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
гол аут(удар од гол)
аут(уфрлување)
противнички играч
сопствена половина
Oфсајд од гол аут нема,таков гол дадоа Германците против Англија на СП,но тука оној што асистираше не беше голманот туку Игуаин,но тоа е небитно,главно завршницата беше топ.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Прес конференција е, не е презентација на стадион, тешко линк!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако дојде Озил, Вдв ке треба да си оди. 4 играчи на една позиција. А за Озил сум тежок песимист.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ако дојде Озил, Вдв ке треба да си оди. 4 играчи на една позиција. А за Озил сум тежок песимист.
Исто......
А иначе Кака,Озил,ВДВ,Каналес.....4 класа играчи,а само место за 1:(

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Џабе ќе арчат пари за Озил коа не ни треба.Барем еден напаѓач само да се земе за цени денови да ни се најде.:)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Искрено иако сум фан на Јувентус доколку дојде Озил мислам дека ќе бидете главни претенденти за ЛШ, и без него сте меѓу главните ама со Озил би добиле едноставно подобра игра и со Мурињо далеку ке стигнете.Добро изигра на трансфер пазарот Мурињо само мислам дека требаше да го земе Маикон без разлика колку бара Интер.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Озил и не е некоја желба на Мурињо. Тој изјави дека е задоволен од играчите во средниот ред. Озил е повеќе желба на Валдано и Перез, кои му го предложиле на Мур, а овој најверојатно одобрил негов трансфер. Но купување на Озил, сигурно би значело заминување на ВдВ или Гранеро, поверојатно Рафа, бидејќи би имале тројца левучари на иста позиција.

Мое мислење за Озил... супер квалитетен фудбалер, еден од најпреспективните во моментов. Предност кај него доколку би дошол е тоа што е многу поагилен и побрз, и може да покрива и на крилните позиции каде што сега замени ни се Педро Леон и Дренте.
Истиот став што го имав и за Маикон. Не би го одбил, но мислам дека е непотребно негово купување.

Пак ќе кажам, поважно е да земеме лев бек, него кој било друг.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Carvalho (12.08.10 – press, презентација):
Долго време сакам да играм овде. Конечно го постигнав тоа. Мислам дека се ќе биде во ред и дека ќе можам да и помогнам на екипата.
Сакав да си одам од Chelsea со 30 години и да видам како е во другите првенства, но не ме пуштија. Но се договоривме дека минатата сезона ќе биде последна, затоа ...се одеше лесно.
Имав добри односи со Mourinho, но во некои моменти и не многу добри, но така е во животот, постојат секојдневни проблеми кои се решаваат.
Тука се игра фудбал со друг ритам, не како во Англија, но е многу сличен на португалскиот. Нема да ми биде тешко да се адаптирам на шпанскиот фудбал, потешко ми беше во Англија.
Зборував со Mourinho за мојата улога како ветеран во екипата. Си отидоа од Real Madrid важни играчи, и секогаш ќе бидат значајни. Останаа многу млади играчи, но јас сакам да му помогнам на Real Madrid. Не знам уште колку години фудбал ми остануваат, но сигурен сум дека ќе го исполнам мојот договор. Ќе се обидам да го вложам моето искуство. И подготвен сум да се соочам со критиките, лоши и добри.
Се уште не сум зборувал лично со Cristiano.
Резултатите ќе покажат дали ќе формираме добра одбрана со Pepe.

--- надополнето ---

Озил и не е некоја желба на Мурињо. Тој изјави дека е задоволен од играчите во средниот ред. Озил е повеќе желба на Валдано и Перез, кои му го предложиле на Мур, а овој најверојатно одобрил негов трансфер. Но купување на Озил, сигурно би значело заминување на ВдВ или Гранеро, поверојатно Рафа, бидејќи би имале тројца левучари на иста позиција.

Мое мислење за Озил... супер квалитетен фудбалер, еден од најпреспективните во моментов. Предност кај него доколку би дошол е тоа што е многу поагилен и побрз, и може да покрива и на крилните позиции каде што сега замени ни се Педро Леон и Дренте.
Истиот став што го имав и за Маикон. Не би го одбил, но мислам дека е непотребно негово купување.

Пак ќе кажам, поважно е да земеме лев бек, него кој било друг
.
Tоа ни треба,ако одбраната ни биде јака,нема да има екипа што ќе не победи,имаме јака средина:Чаби Алонсо,Лас,Кака,ВДВ итн...А за напад да не зборувам :):):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom