!Него ај некој ако може да ја најде акцијата кога Игуаин даде пречка гол, али од офсајд. Акцијата беше перфектна .... фала![]()
Седи бе што ке праиш тука.Дечки ае ја ве напуштам, тргам сабајле рано на одмор па се глеаме за едно 17-18 денаако можам ќе се уклучувам на кратко, ако не здравје ко ќе дојдам ќе читам романи тука
Се надевам на добри утакмици кои нема да имам можност да ги гледам, добри резултати и ондак то
Тоа е тоа....поздрав
Мони <3 Реал![]()
Фала еј. Многу јака акција...Штета!
Некаде кај 3:50...па натака...од тука почвит![]()
Мислам дека не беше офсајдСеди бе што ке праиш тука.
Фала еј. Многу јака акција...Штета
Лошо лошо,медицинскиот тим на Бразил не ми изгледа ко волку неозбилен,мада се е можно во денешно време,волку да не се спремни да ја проценат ситуацијата на играчот...![]()
- Кака не требало да игра на Светското првенство.
- Неговата кариера е во голема опасност.
- Би можел да има скршено колено.
Изјави од докторот кој го оперираше Кака.
Тоа сакав да го кажам пред малце, медицинскиот тим на Бразил е ужас, два дена тренираше со Реал и одма му ја најдоа повредата, и тоа ова е нова, а не онаа пубалгијата која ја влечеше и во Милан. Го имате на АЅ целосното интервју, кажува дека кога ги примил сликите од повредата на Кака, веднаш рекол да дојде што побрзо, затоа што работата може да оди на многу полошо.. Иначе, ќе се врати и пак ќе биде најдобар.. Памтете ми го зборот.. :wink:Лошо лошо,медицинскиот тим на Бразил не ми изгледа ко волку неозбилен,мада се е можно во денешно време,волку да не се спремни да ја проценат ситуацијата на играчот...
А можеби и Кака инсистирал да игра,ае ваљда ке се опорави побрзо.
Незнам што му стана во последно време знам порано он таму се лечеше кога неможеше во Милан и побрзо и поефикасно идеше,сеа ептен се ужас(како и холандскиот го заеба робен начисто)Тоа сакав да го кажам пред малце, медицинскиот тим на Бразил е ужас, два дена тренираше со Реал и одма му ја најдоа повредата, и тоа ова е нова, а не онаа пубалгијата која ја влечеше и во Милан. Го имате на АЅ целосното интервју, кажува дека кога ги примил сликите од повредата на Кака, веднаш рекол да дојде што побрзо, затоа што работата може да оди на многу полошо.. Иначе, ќе се врати и пак ќе биде најдобар.. Памтете ми го зборот.. :wink:
Нема во ова време ретко кога искачаат новости,така легни си поспиј си,па ке си гледаш Галакси коа ке дое времејој заутре изутрина пак играме со Ла Галакси
друго нешо ново има да објавите?