Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Него ај некој ако може да ја најде акцијата кога Игуаин даде пречка гол, али од офсајд. Акцијата беше перфектна .... фала:D

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Него ај некој ако може да ја најде акцијата кога Игуаин даде пречка гол, али од офсајд. Акцијата беше перфектна .... фала:D
!
Некаде кај 3:50...па натака...од тука почвит:):)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Дечки ае ја ве напуштам, тргам сабајле рано на одмор па се глеаме за едно 17-18 дена:) ако можам ќе се уклучувам на кратко, ако не здравје ко ќе дојдам ќе читам романи тука:) Се надевам на добри утакмици кои нема да имам можност да ги гледам, добри резултати и ондак то:)

Тоа е тоа....поздрав
Мони <3 Реал:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки ае ја ве напуштам, тргам сабајле рано на одмор па се глеаме за едно 17-18 дена:) ако можам ќе се уклучувам на кратко, ако не здравје ко ќе дојдам ќе читам романи тука:) Се надевам на добри утакмици кои нема да имам можност да ги гледам, добри резултати и ондак то:)

Тоа е тоа....поздрав
Мони <3 Реал:)
Седи бе што ке праиш тука.

!
Некаде кај 3:50...па натака...од тука почвит:):)
Фала еј. Многу јака акција...Штета

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Само уште да се направи формација кај што ќе играат тројцата, е тек тогаш, се иднината на Реал Мадрид, Кралските Убици...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
---------Кас--------
Маи-Рам-Пеп-Мар
----Чаб----Лас----
--Рон---------Мар/Лео/Как
---Бен-----Игу-----
Али формацијава искрено не ми праи баш мерак... Највеке ми се допаѓа што двајцата напаѓачи ке играат прва постава. Али ако игра Мур со два напаѓача ке купеа мислам уште еден, иако може и вака да се тера.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ако игра Марсело лев бек џабе ни Маикон десно и рамос среде кога лево ќе има голем пропуст во дефанзива

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623

- Кака не требало да игра на Светското првенство.

- Неговата кариера е во голема опасност.

- Би можел да има скршено колено.

Изјави од докторот кој го оперираше Кака.

Ф

ФорцаМилан

Гостин

- Кака не требало да игра на Светското првенство.

- Неговата кариера е во голема опасност.

- Би можел да има скршено колено.

Изјави од докторот кој го оперираше Кака.
Лошо лошо,медицинскиот тим на Бразил не ми изгледа ко волку неозбилен,мада се е можно во денешно време,волку да не се спремни да ја проценат ситуацијата на играчот...
А можеби и Кака инсистирал да игра,ае ваљда ке се опорави побрзо.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Лошо лошо,медицинскиот тим на Бразил не ми изгледа ко волку неозбилен,мада се е можно во денешно време,волку да не се спремни да ја проценат ситуацијата на играчот...
А можеби и Кака инсистирал да игра,ае ваљда ке се опорави побрзо.
Тоа сакав да го кажам пред малце, медицинскиот тим на Бразил е ужас, два дена тренираше со Реал и одма му ја најдоа повредата, и тоа ова е нова, а не онаа пубалгијата која ја влечеше и во Милан. Го имате на АЅ целосното интервју, кажува дека кога ги примил сликите од повредата на Кака, веднаш рекол да дојде што побрзо, затоа што работата може да оди на многу полошо.. Иначе, ќе се врати и пак ќе биде најдобар.. Памтете ми го зборот.. :wink:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Тоа сакав да го кажам пред малце, медицинскиот тим на Бразил е ужас, два дена тренираше со Реал и одма му ја најдоа повредата, и тоа ова е нова, а не онаа пубалгијата која ја влечеше и во Милан. Го имате на АЅ целосното интервју, кажува дека кога ги примил сликите од повредата на Кака, веднаш рекол да дојде што побрзо, затоа што работата може да оди на многу полошо.. Иначе, ќе се врати и пак ќе биде најдобар.. Памтете ми го зборот.. :wink:
Незнам што му стана во последно време знам порано он таму се лечеше кога неможеше во Милан и побрзо и поефикасно идеше,сеа ептен се ужас(како и холандскиот го заеба робен начисто)
Јас баш прееска на Еуроспорт 2 го гледав интервјуто на лекарот,звучеше доста лошо за сите работи што ги кажа,но сепак кога влечеш една повреда и не си спремен 100% секогаш испаѓаат нови и нови,во низа заради тоа што не си подготвен за да го дадеш максимумот.
Ако се испадне добро и може да даде 100%,не се сомневам дека под команда на Мурињо тој ке биде најдобар пак,само треба да се излечи туто-комплето.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
јој заутре изутрина пак играме со Ла Галакси
друго нешо ново има да објавите?

Ф

ФорцаМилан

Гостин
јој заутре изутрина пак играме со Ла Галакси
друго нешо ново има да објавите?
Нема во ова време ретко кога искачаат новости,така легни си поспиј си,па ке си гледаш Галакси коа ке дое време:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom