Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Neznam sho se bunite za guti i raul, site znaeme deka nemozat da go dadat najdobroto za klubot i samite znaat, hej prezadovolen sym od transferite, canales, p.leon i dimaria, odlicni zasiluvanja prezadovolen sum

Го заебаваат Икер. :)

.
Клипов е ненормален.
Го заебаваат Икер ? - Му љубоморат дека само он е со жена му. Чави одма и се стаи. Реина среќен, па има и зашто, цело СП гол не прими:D

Клипов е ненормален.
Го заебаваат Икер ? - Му љубоморат дека само он е со жена му. Чави одма и се стаи. Реина среќен, па има и зашто, цело СП гол не прими:D

За ова си во право....:)

Клипов е ненормален.
Еј,невидени глупаци.........

SERGIO RAMOS: If I win the World cup I'll cut my hair

Таткото на Кака' вчера бил во Мадрид.Медиумите претпоставуваат дека Боско Леите е таму за да преговара со управата на РМ,за да го пуштат Кака' во Челзи...
Значи цела вечер размислував за вакво нешто,и доколку Кака' реши да оди таму-ја има целата моја поддршка.Ќе ми биде многу тешко со неговото заминување,но кога ќе размислам подобро можеби Милан или Карло Анчелоти се сепак подобро решение за него од Реал Мадрид,затоа што тој никогаш не го заборави Милан,ниту пак човекот кој го направи најдобар фудбалер,човекот со кој освои се.:toe:

Diarra_podria_continuar_Madrid.jpg

Мурињо во 12:40 часот се сретнал со Диара каде што ќе разговараат за неговата иднина.

Од петок Мурињо и компанија продолжува со тренинзи.
А што се однесува до Кака човекот изгледа дека само по пари беше дојде во Мадрид цело време се трудев да го засакам како играч и кога мислев дека сум го засакал секогаш излегуваше со вакви вести едноставно тој не остана лојален и не го засака Реал Мадрид,незнам колку Кристијано го направи тоа ама тој постигна 30 гола и не викаше дека Манчестер има шанси со Милан кога Реал испаѓаше од ЛШ и кога им беше најтешко и на играчите(со исклучок на некој) и на навивачите толку од мене за Кака.

Што е до мене, Кака може слободно да замине у Челзи...око нема да ми трепне. Можеме колку сакаме да викаме дека сепак тој е Кака и дека може да реши утакмица со еден потег, мислим дека со повредата што ја влече постојано нема никогаш веќе да биде оној стариот Кака. Плус знаеме сите зошто дојде Кака во Реал, да не се праеме будали со сила. Дојде за да му помогне финансиски на Милан, и цела сезона дробеше за нивни утакмици, дека може да победи, дека може да земе титула итн. Нека замине во Челзи и крај на приказната, имаме играчи што можат да дадат и повеќе од него во белиот дрес.

Што е до мене, Кака може слободно да замине у Челзи...око нема да ми трепне. Можеме колку сакаме да викаме дека сепак тој е Кака и дека може да реши утакмица со еден потег, мислим дека со повредата што ја влече постојано нема никогаш веќе да биде оној стариот Кака. Плус знаеме сите зошто дојде Кака во Реал, да не се праеме будали со сила. Дојде за да му помогне финансиски на Милан, и цела сезона дробеше за нивни утакмици, дека може да победи, дека може да земе титула итн. Нека замине во Челзи и крај на приказната, имаме играчи што можат да дадат и повеќе од него во белиот дрес.
Искрено,нејќам да си замине.Никој не вика дека не е Кака е класа играч едноставно тој толку ме нервираш со неговите изјави дојде во Реал ги зема парите(мислиш сите во Милано отишле сигурно НЕ)и после повреден повреден и дојде Светско и опа Кака здрав,на почетокот од сезоната Кака играше многу подобро од Кристијано,но потоа.......

Kaка е еден од најдобрите ќе направат многу голема грешка ако го продадат.....

Клипов е ненормален.
што ќе му е на Чави жена си го има он Виља

што ќе му е на Чави жена си го има он Виља
Не биди како нив и како некој друг од нашиов форум.Што кажа со ова сега?само сакаш некого да испровоцираш.
Него Перез изјавил дека е многу разочаран од трансферот на Ди Мариа и тргнал по Милер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom