Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Затоа има :) Бидејки е заебанција. Тоа ти како сваќаш незнам. Иначе секој фан сака најдобро за својот тим. И секогаш може подобро и може повеќе. :helou:

--- надополнето ---

Ваков талент мора да се земе. :pos2:
:pos: хахах.... .. несалам.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Уште плачи некој по Робен ? Се надевам не. :)))

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Уште плачи некој по Робен ? Се надевам не. :)))
боље за робен него да го величам ди марија или бензема во секој поглед!!! или снајдер само глупи луѓе тоа не би го забележиле гајле ме е кој шо мисли за мене јас само го гледам најдоброто за клубот а не за профитот.... никогаш нема да ги оправдам макелеле,робен, снајдер... значи јас сум фан на реал за години наназад а не за звездите кои дојдоја а боли ме тоа таквото кој шо ќе рече пошо никој не го засакал Реал од оној момент кога јас сум го засакал а Реал не е тој Реал шо го засакав некои работи за џабе не рекле не се купуваат со пари, или при секогаш не се битни али во овој случај ви стои флорентино перез кој го уништи фудбалот а сега абу даби го следи неговиот пример... поздрав(не ми се битни вашите плукања по мене или игнорирања али реал не е реал туку само бледа копија на оној феноменален реал мадрид кој го засакав)
гледам никој не ме сфаќа тука пошто никој не го видел она што јас како најстар фан овде сум го видел за цели ебани 15 сезони... дефинитвно поздрав мои пионери

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
боље за робен него да го величам ди марија или бензема во секој поглед!!! или снајдер само глупи луѓе тоа не би го забележиле гајле ме е кој шо мисли за мене јас само го гледам најдоброто за клубот а не за профитот.... никогаш нема да ги оправдам макелеле,робен, снајдер... значи јас сум фан на реал за години наназад а не за звездите кои дојдоја а боли ме тоа таквото кој шо ќе рече пошо никој не го засакал Реал од оној момент кога јас сум го засакал а Реал не е тој Реал шо го засакав некои работи за џабе не рекле не се купуваат со пари, или при секогаш не се битни али во овој случај ви стои флорентино перез кој го уништи фудбалот а сега абу даби го следи неговиот пример... поздрав(не ми се битни вашите плукања по мене или игнорирања али реал не е реал туку само бледа копија на оној феноменален реал мадрид кој го засакав)
гледам никој не ме сфаќа тука пошто никој не го видел она што јас како најстар фан овде сум го видел за цели ебани 15 сезони... дефинитвно поздрав мои пионери
Конечно нешто арно од тебе да прочитам.. Живо !

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Поздрав оо ти голем експерту, и најстар фан на Реал Мадрид, со нетрпение го чекав моментот кога ќе завршат твоите експертизи за тоа кој колкав фан бил на Реал и кој колку го познавал клубот. Се надевам си човек од збор, и ќе не оставиш тука да си дискутираме ние новопечените фанчиња на Реал Мадрид, кој се палат само на Кики и Кака, и кој блага веза немаат од тоа што се случувало во минатото со Реал.

Уште еден срдечен поздрав од мене до тебе, и Forza Fiorentina !

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Поздрав оо ти голем експерту, и најстар фан на Реал Мадрид, со нетрпение го чекав моментот кога ќе завршат твоите експертизи за тоа кој колкав фан бил на Реал и кој колку го познавал клубот. Се надевам си човек од збор, и ќе не оставиш тука да си дискутираме ние новопечените фанчиња на Реал Мадрид, кој се палат само на Кики и Кака, и кој блага веза немаат од тоа што се случувало во минатото со Реал.

Уште еден срдечен поздрав од мене до тебе, и Forza Fiorentina !
добро речено манга,јас не почнав да навивам за реал кога дојдоа кики и кака откако знам за себе јас навивам за реал и само за реал,навивав и кога губевме 6:2 и кога тепавме се пред себе е сеа што тој навива за уште 3 други тима и плука по реал тоа е негова работа.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Прво можеби и не си најстар навивач на Реал овде, плус некој можеби на поголем начин ја изразил љубовта кон РЕАЛ МАДРИД. На пример друже и јас навивам за Реал Мадрид 15 години (И САМО ЗА РЕАЛ МАДРИД, А НЕ И ЗА УШТЕ НЕКОЛКУ ТИМОВИ), Плус, Јас друже имам удел во купувањето на Кики или Кака бидејќи сум платил 65 евра за љубовта кон клубот, јас сум MADRIDISTA и неможеш да кажеш дека си најголем навивач на Реал исто како што неможам и јас да кажам дека сум најголен фан, бидејќи секој на свој начин е навивач или подржувач на клубот. Но, тоа и не е толку битно, битно е тоа што ти го величиш некој Робен (кој нема благе везе), а критикуваш Перез и компанија што трошеле пари и купувале ѕвезди, затоа јас имам две ПРАШАЊА за тебе и ќе те молам да ми одговориш на нив.

Прво:
Колку пари се потрошени за купувањето на Робен и во каква состојба дојде тој?

Второ:
Што постигна Робен во Реал за две сезони и колку бодови имаше Реал и колку голови постигна Робен (поточно колку натпревари изигра)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom