Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Абе и јас мислев за Кики и Кака дека нема шанси да ги напуштат Ман.утд односно Милан ама сепак ги зедовме:icon_lol:
Иначе што се однесува до Швајни мислам дека и тој ќе направи како Балак:toe:Ќе види колкави се шансите на Баерн за освојување на ЛШ покрај толкава конкуренција и самиот ќе си бара трансфер:toe:
Само разликата е што Балак замина како слободен играч, а Швајни има уште 2 години од својот договор во Баерн.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе и јас мислев за Кики и Кака дека нема шанси да ги напуштат Ман.утд односно Милан ама сепак ги зедовме:icon_lol:
Иначе што се однесува до Швајни мислам дека и тој ќе направи како Балак:toe:Ќе види колкави се шансите на Баерн за освојување на ЛШ покрај толкава конкуренција и самиот ќе си бара трансфер:toe:
Колкави се? :) Поголеми од Реал да помине 1/8 финале сигурно. :icon_lol:

Ајмо уште еднаш.

Швајни не е португалец па за Реал да игра, германец ниту играл, нит ќе игра во Реал. Хенес стана експерт за одбивање гигански понуди. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Боби[Мкд];3659027 напиша:

Ајмо уште еднаш.

Швајни не е португалец па за Реал да игра, германец ниту играл, нит ќе игра во Реал. Хенес стана експерт за одбивање гигански понуди. :)
Аман бе стигнавте до финале и се испосравте, ка речи ја освоивте ЛШ. Ќе видиме до 1-ви Септември што ќе се случи, а до тогаш ќе остане само надеж (за нас дека ќе го земеме, за вас дека ќе остане) :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ах...заборавивме што правеше Лас изминатиов период во Реал :(
Истото што ти го викаш за Кака, истото важи и за Лас. И Лас минатата сезона не играше подобро од Кака, а и Лас до душа има хронична повреда како Кака. И јас не би сакал да си замине, али ако стварно неможе да го повтори најдоброто...

@ Боби... аман немој со овие изјави веќе. И мене не ми се верува дека Швајни ќе го напушти Баерн, ама со вакви изјави никого не убедуваш... после СП се дешаваат многу чудни трансфери.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Боби[Мкд];3659027 напиша:

Ајмо уште еднаш.

А ти си експерт за сите играчи од Германија па знаеш све за нив,чак и тоа дека Германец до сега не играл во Реал:tapp:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
А ти си експерт за сите играчи од Германија па знаеш све за нив,чак и тоа дека Германец до сега не играл во Реал:tapp:
Толку се разбира малиот од фудбал...чак што више и тренер ни беше германецот пред некоја сезона.Само бобиво научено е да трола

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Не се замарајте со пробушени куртони кои мислат дека све знаат

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487
Шустер има играно за Мадрид, Meцелдер исто така беше дел од составот ...

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Шустер има играно за Мадрид, Meцелдер исто така беше дел од составот ...
Oди во фан-клуб Баерн и таму кажи им го ова:back:

--- надополнето ---

Ама Боби рече дека германец нема играно за Реал :)
Aбе брат оставиго не гледаш дека му е љубоморен на овој нашиов exterm1(незнам како беше правилното име:kesa:)па сака и тој да биде како него:pos2:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Aбе брат оставиго не гледаш дека му е љубоморен на овој нашиов exterm1(незнам како беше правилното име:kesa:)па сака и тој да биде како него:pos2:
Борба за во Топ 5:pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ама Боби рече дека германец нема играно за Реал :)
A овие германци сите имаат играно за Реал
Paul Breitner 1974-1977
Gunter Theo Netzer 1974-1976
Ulrich Stielike 1977-1985

Може да има уште некој неможа да тражам сега ми почна фудбалот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom