- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
^
За тој во потписот е ГОСПОД:wink:
За тој во потписот е ГОСПОД:wink:
значи имаше ебани 4 натпревари во моментов за аргентина, јас на ниеден не знаев дали игра, а не па да направи некој тие горе наведени потези... преценото уште едно лајно!!!Valdano: "Di María no será el último fichaje, haremos uno o dos más"
Интервју со Валдано за трансферот на Ди Мариа во Реал. Вели дека Ди Мариа нема да биде последно засилување, и ќе бидат донесени уште еден или двајца играчи, ништо повеќе. За Ди Мариа вели дека е играч кој ги исполнува сите карактеристики за еден играч од средината на теренот, познат по своите пробиви, многу храбар играч, и дека многу ќе му помогне на тимот во текот на целата сезона.
А од кај знаеш дали исто така ќе игра под водство на Мурињо ? Ај прегледај го клипчето Иван што го постави кога играше како класично крило во натпревар против Германија, па види дали не направил некој од тие потези. Марадона е главниот кривец за слабата игра на Ди Мариа, јас верувам дека во Реал ќе игра многу подобро.значи имаше ебани 4 натпревари во моментов за аргентина, јас на ниеден не знаев дали игра, а не па да направи некој тие горе наведени потези... преценото уште едно лајно!!!
Фала богу прати Господ веќе еден паметен човек, што не го моча у уста ДИ:back:А од кај знаеш дали исто така ќе игра под водство на Мурињо ? Ај прегледај го клипчето Иван што го постави кога играше како класично крило во натпревар против Германија, па види дали не направил некој од тие потези. Марадона е главниот кривец за слабата игра на Ди Мариа, јас верувам дека во Реал ќе игра многу подобро.
По кола ќе збесне...да не ќе збесне на теренот.Го подржувам Мур за трансферот..Марија е добро момче и добро би ни дошол на клупата заедно со БенземаНа видеоно Ди Мариа збесна за колана ....![]()
![]()
![]()
Ама ќе те возам во ѓепек(или под хауба:pos2По кола ќе збесне...да не ќе збесне на теренот.Го подржувам Мур за трансферот..Марија е добро момче и добро би ни дошол на клупата заедно со Бензема![]()
Ќе видиме ..али тешкоАма ќе те возам во ѓепек во Аудито на ДИ...да не биде на крај Бенз и ДИ во прв состав, а двајца други да греат клупа?!:back: