Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па само што ќе почне сезоната пак ќе неможе да игра некогаш се прашувам зошто го купивме Кака:toe:
Не избрзувајте.Ништо од тоа не е потврдено.Кака' има правено операција,ако не грешам 2007 и таа беше проценета како погрешна така да ништо не се знае.Не за џабе Мурињо наредил сите понуди за него да бидат одбиени :)

Ако е вистина, тогаш нека скапи таму. Копиле не ни треба, само за пари заминува таму. Нека скапи играјќи Уефа куп.

Не е ништо тој крив. Вардар да дадеа повеќе пари од Сити, во Вардар ќе отидеше.

rm_1.jpg

rm_2.jpg

rm_3.jpg

rm_6.jpg
rm_7.jpg

А зошто тебе ти смета тоа? Тој беше наш фудбалер, а и понатаму е дел од клубот. Не ја гледам причината за твојата фрустрација :toe:

А што треба да ли да ја труеме темата и да попунуваме страни со родендески честитки на сите поранешни играчи на Реал?

Ако е вистина, тогаш нека скапи таму. Копиле не ни треба, само за пари заминува таму. Нека скапи играјќи Уефа куп.

Не го кривам него, Мурињо и Валдано >_>

Ништо Силва ни избега,а Барса ќе ни го земе ако вече не го зела нашиот Мата.Значи Пике,Пујол,Бускетс,Чави,Иниеста,Педрро,Виља,Мата сите Шпанци ги собраа и после уиграни ќе бидат епа ќе бидат.А ние трчај по Аргентинци и Бразилци.Некогаш ми идат во живци.Сепак ова мислење барем оваа сезона ќе го сменам,пошто верувам и многу го почитувам Мурињо.

Може Ди Мариа ке се покаже како подобар трансвер од Силва, да не избрзуваме. Криво ке ми е пак што нема да земеме плејмејкер кој ке дели убави топки, затоа Силва и го преферирав.

Може Ди Мариа ке се покаже како подобар трансвер од Силва, да не избрзуваме. Криво ке ми е пак што нема да земеме плејмејкер кој ке дели убави топки, затоа Силва и го преферирав.

Незнам зашто али мислам дека Ди Мариа ке биде еден од подобрите трансфери. Сетете се истото беше и со Милито, кога го купија Интер сите им викаа "што ви е на вас бе зарем Милито ли се купува". Истото се случува и со Ди Мариа сите викаат "леле дрвово ли ке го купувате бе". Да знам дека е недокажан, али од кај знаете може ке испадне ѕвер у Реал.

Иначе за плејмејкер, јас идниот плејмејкер го гледам во Каналес. Значи оваа сезона ако му се дава пристојна минутажа под водство на Мурињо он ке стане премногу добар. Не смее да се земе и да се запостави, и да испуштиме таков играч или па уште полошо да го уништиме.

^
Да, но рано е да се потпреме на Каналес како плејмејкер кој ке не држи сезонава, Гути несмее едноставно да замине.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom