Enzo
...ако биде како татко му, ќе ни донесе доста титули

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со последново видео од 3 минути....мислам дека се гледа разликата помеѓу Роналдо во неговите први 3 години...и Роналдо во последниве 3 години...Во неговите почетоци беше само млад талент,со неверојатни дриблерски способности и светла иднина(а такви имало многу)......Но денеска е комплетен,тотален играч,кој ѓи поседува сите карактеристики на еден фудбалер во прав смисол на зборот:брзина,дриблинг,шут,снага,сила,самодоверба,концентрација,моќ...желба за надоградба.Едноставно многу ми е мило и сум горд што живеам во времето на еден ваков играч...а уште сум погорд и ми е по мило што овај играч игра за мојот омилен клуб.
--- надополнето ---
0:45 Maradona:tv:
Со последново видео од 3 минути....мислам дека се гледа разликата помеѓу Роналдо во неговите први 3 години...и Роналдо во последниве 3 години...Во неговите почетоци беше само млад талент,со неверојатни дриблерски способности и светла иднина(а такви имало многу)......Но денеска е комплетен,тотален играч,кој ѓи поседува сите карактеристики на еден фудбалер во прав смисол на зборот:брзина,дриблинг,шут,снага,сила,самодоверба,концентрација,моќ...желба за надоградба.Едноставно многу ми е мило и сум горд што живеам во времето на еден ваков играч...а уште сум погорд и ми е по мило што овај играч игра за мојот омилен клуб.
Oва болдираново мислам дека е најважно кај него.Едноставно сакаше да биде најдобар,е најдобар,и уште сака да биде подобар од тоа што е.Со самото тоа што доаѓа 2 часа порано на тренинг и си оди 2 часа подозна од сите играчи станува јасно дека Роналдо е едноставно посветен на фудбалот...а да си посветен во било која работа,кога -тогаш...успехот доаѓаСо последново видео од 3 минути....мислам дека се гледа разликата помеѓу Роналдо во неговите први 3 години...и Роналдо во последниве 3 години...Во неговите почетоци беше само млад талент,со неверојатни дриблерски способности и светла иднина(а такви имало многу)......Но денеска е комплетен,тотален играч,кој ѓи поседува сите карактеристики на еден фудбалер во прав смисол на зборот:брзина,дриблинг,шут,снага,сила,самодоверба,концентрација,моќ...желба за надоградба.Едноставно многу ми е мило и сум горд што живеам во времето на еден ваков играч...а уште сум погорд и ми е по мило што овај играч игра за мојот омилен клуб.
Излеа Реал прераснува во заедница на големи верници,свештеници,попови...па чак и оџи:pos2:Benfica Star Angel Di Maria: I Will Go To Real Madrid If God Wants It
Зар и ти сине Бруте?