Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас во Ензо гледам КОПИЈА на татка си , кој несомнено ми е омилениот играч заедно со Анри некогаш што заиграл!!!!
Одвај чекам да почне да игра во првиот тим на Реал ова момче. Е тогаш не би сакал дуел Арсенал-Реал :)

Александар Коларов постигнал договор со Реал.

Српскиот репрезентативец Александар Коларов нема да оди ниту во Сити ниту пак во Интер а најверојатно нема да остане ниту во Лацио.
Имено, според пренесувањата од шпанската Марка, агентот на Коларов постигнал договор за личните услови на србинот со кралскиот клуб.
Договорот со српскиот бек бил постигнат од страна на посередникот на кралевите за Италија, Ернесто Бронѕети.
Останува уште Перез и Лотито да седнат на маса и да ги договорат сумите за трансфер на левиот бек на Лацио.

Извор: Спортденес.

--- надополнето ---

0:45 Maradona:tv:
Со последново видео од 3 минути....мислам дека се гледа разликата помеѓу Роналдо во неговите први 3 години...и Роналдо во последниве 3 години...Во неговите почетоци беше само млад талент,со неверојатни дриблерски способности и светла иднина(а такви имало многу)......Но денеска е комплетен,тотален играч,кој ѓи поседува сите карактеристики на еден фудбалер во прав смисол на зборот:брзина,дриблинг,шут,снага,сила,самодоверба,концентрација,моќ...желба за надоградба.Едноставно многу ми е мило и сум горд што живеам во времето на еден ваков играч...а уште сум погорд и ми е по мило што овај играч игра за мојот омилен клуб.

Chelsea ne odustaje od Kaka
Ricardo Kaka je navodno nezadovoljan svojom formom te želi odlazak u neku drugu zemlju.
Ricardo Kaka prošle sezone i nije odigrao na vrhunskom nivou. 70 miliona vrijedan Brazilac je navodno zatražio odlazak iz Real Madrida jer se ne može uklopiti u okolinu, a svoju šansu tu vide čelnici londonskog Chelseja koje predvodi Rus Roman Abramovich.
Chelsea je Realu spreman dati 50 miliona za Kaku, baš kao i Liverpoolu za Fernanda Torresa, a Carlo Ancelotti je glavni zagovornik za ovaj transfer. Brazilac bi u tom klubu zarađivao 8 miliona eura godišnje, a Chelsea mu nudi četverogodišnji ugovor

:):)....

Na današnji dan prije godinu dana, Real Madrid je osigurao dolazak Ronalda u Real Madrid,, što se pokazalo kao pravi potez .

Со последново видео од 3 минути....мислам дека се гледа разликата помеѓу Роналдо во неговите први 3 години...и Роналдо во последниве 3 години...Во неговите почетоци беше само млад талент,со неверојатни дриблерски способности и светла иднина(а такви имало многу)......Но денеска е комплетен,тотален играч,кој ѓи поседува сите карактеристики на еден фудбалер во прав смисол на зборот:брзина,дриблинг,шут,снага,сила,самодоверба,концентрација,моќ...желба за надоградба.Едноставно многу ми е мило и сум горд што живеам во времето на еден ваков играч...а уште сум погорд и ми е по мило што овај играч игра за мојот омилен клуб.

Џабе талент ако не се трудиш да успееш, туку почнуваат да те фалат и ти си мислиш готово јас сум Марадона сеа. Епа нема да ти успее бе мочко гаден, го пофалиле со два, три збора и готово д бест е:tapp::angry3::violent1:

Самодовербата е најважното нешто, тоа го докажува и Роналдо и Мурињо. И двајцата се многу самоуверени, затоа имаат и успех.

Oва болдираново мислам дека е најважно кај него.Едноставно сакаше да биде најдобар,е најдобар,и уште сака да биде подобар од тоа што е.Со самото тоа што доаѓа 2 часа порано на тренинг и си оди 2 часа подозна од сите играчи станува јасно дека Роналдо е едноставно посветен на фудбалот...а да си посветен во било која работа,кога -тогаш...успехот доаѓа:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom