Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Netherlands Striker Robin Van Persie Is Better Than Cristiano Ronaldo - Former Youth Coach Rene Hessel

Дали е пететичен или сака да биде хумористичен? :)

Мора да е некој вид ироничен виц...:)

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3610304 напиша:
Грешка е, на Робен има мислено.:wink:

Робен фантастично одигра сезонава,но за споредба со К.Роналдо ке треба уште леб да јаде....

Коа ќе може Роналдо вака да ми се јавите.

ова никој не го може дечково е уникат

Сигурно е дека ни дојде Ди Мариа...?

п.с-Во колку часот е отварањето на Мундијалот..:)

Благодарам...Вајда ќе издржам до тогаш,а претпоставува ќе има и реприза во подобар термин хх :):).....:smir:

Што му фали на терминот, изглеа лошо ме свати или јас лошо се изразив отварањето е во 16:00

Ni Marcos Alonso, or Rodrigo, neither Adamnor Sarabia, nor Alipio. The Benfica just want to Drenthe and Garay in return for players in the operation Di Maria, which is nearing completion. The Real Madrid and Lisbon club are still negotiating an agreement that is clearly imminent, for the transfer of Argentina to Santiago Bernabéu. But his move does not represent that half Valdebebas end in Da Luz.

As hasten SoyMadridista on Monday, the Benfica offered to Real Madrid the chance to close the deal for 27 million fixed, three variables and inclusion in an operation to choose from Marcos Alonso, Ezequiel Garay and Royston Drenthe. The Madrid weighed the offer, but wanted to reduce the price for the player to the 25 million without packing a number of homegrown variables in the lot next to the son of the pigeon.

The Benfica was considered the Madrid is trying to bluff a brashly colarle to save five milloncetes and no longer accepts homegrown in the batch: 27 kilos fixed, three variables I Garay and Drenthe. No more. "We want to be a great for Europe, not the Castilla, the policy has been communicated to management benfiquista sport of Real Madrid this morning. Negotiations are continuing ...

Што му фали на терминот, изглеа лошо ме свати или јас лошо се изразив отварањето е во 16:00
Леле.....те разбрав....4(нели ноќно време).Се зачудив,ама не знаев како стоиме со временските разлики со ЈАР,па нешто тоа ми удри во глава хха :):)

Коа ќе може Роналдо вака да ми се јавите.

Оглас: Професионална изработка на семинарски и дипломски задачи на тема:

-Самоповредување во 90та при добиен натпревар.
-Самоповредување на загревање пред важен натпревар од ЛШ.
-Гушење под притисок на големи натпревари.

Потпис: Проф. Др. Арјен Робен,
редовен член на клубските болници и вонреден фудбалер​

Боби[Мкд];3610304 напиша:
Грешка е, на Робен има мислено.:wink:

funnyanimal187.gif

Проба да го имитира. Без нозе ке останеше за малце.

Битно човекот сакаше да се обиде и да види како е, другото не е важно:pipi: Не е важно дали ќе се повреди или не, зошто после тој обид он е веќе сериозна фаца.....и да убацам у делот на Madrid....он ти е докажан професор, професор со реноме:)

Битно човекот сакаше да се обиде и да види како е, другото не е важно:pipi: Не е важно дали ќе се повреди или не, зошто после тој обид он е веќе сериозна фаца.....и да убацам у делот на Madrid....он ти е докажан професор, професор со реноме:)

:smir::tv::uvo::salut::nesum::back::nenene::baeh::helou::wink::pusk::drk::tapp::tapp::kesa::nesvest::pipi::pos2::jaj::toe::toe::vozbud::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom