Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оф мори мајко... сите играчи во Реал дојдоа. Баш ме интересира како ке заврши ова лето. Ипак мислам дека најмалку 4 нови играчи ке имаме.

Оф мори мајко... сите играчи во Реал дојдоа. Баш ме интересира како ке заврши ова лето. Ипак мислам дека најмалку 4 нови играчи ке имаме.

Најмногу 4 нови играчи ќе имаме, остајте тоа што медиумиве без веза си шлапаат. Мурињо си кажа јасно и гласно, ќе бидат донесени 3-4 играчи, и ќе имаме мирно лето во поглед на трансферите. Не знам што уште е потребно за да се заклучи дека нема многу да се купува ова лето.

Вака е секоја година, штом иде лето секој играч го поврзуваат со трансфер во Реал, и лани имаше вакви смешни шпекулации. Мада ова за Џерард не ми е смешна, потребен е играч за таа позиција, е сега дали ќе биде Џерард, Де Роси, или некој трет, ќе видиме.. Ја кога би бирал би го оставил и Лас.

^Повекето од тие информации се неточни..секој весник си прави тираж..Самиот Мур кажа дека ке имаме 3-4.
Според мене.
Герард
Силва/Ди мариа
Маикон
плус Каналес доволно е, продадени најверојтно.Мецелдер,Диара,Ласс е аут,ВАн дер Ваарт ???

Каналес ќе биде само плус, не го сметајте него. А и не ги рачунајте оние трансфери кои ќе бидат направени со бај бек клаузулата (ако има такви), тоа ти е исто ко да сме повлекле некој играч од младинската школа.

Десен бек, лев бек, партнер на Чаби, крило. Мислам дека еден од Мамаду/Гаго/Лас, Гути и Дренте ќе си заминат.

п.с дремам сега во школо, нема што да правам, па си реков да погледам малку клипови на јутјуб од Ди Мариа. Стварно многу ме импресионира, брзина, техника, и ако се донесе заедно со Роналдо ќе имаме две разорни крила. Дефинитивно според мене нема да се направи грешка и ако биде донесен Ди Мариа наместо Силва.

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Еве и ова, од португалскиот дневен весник Record.

Реал Мадрид постигнал договор со Бенфика за трансфер на Ди Мариа?

Ма само Мунтари за во Реал....се надевам дека Мур ќе ми го прочита постот и ќе ми ја исполни желбата :)
Само вие земете го и ќе ви дајме плус пари! Ако требит ние од форумов ќе собериме некој динар... :)

Ептен ќе има нозе кршење, затоа нејќем не за друго :Р

Иначе пре сум за Ван дер Вил од Ајакс, него ли за Маикон. Маикон е ѕвер и е моментално број 1 у свет, ама ипак има 29 год. А Ван дер Вил го пратим скоро цела сезона, а и сега на пријателскиве за Холандија игра топ. Еден од најнадежните десни бекови у свет...ѕвер е детето.

Ептен ќе има нозе кршење, затоа нејќем не за друго :Р

Иначе пре сум за Ван дер Вил од Ајакс, него ли за Маикон. Маикон е ѕвер и е моментално број 1 у свет, ама ипак има 29 год. А Ван дер Вил го пратим скоро цела сезона, а и сега на пријателскиве за Холандија игра топ. Еден од најнадежните десни бекови у свет...ѕвер е детето.

Ван дер Вон'т џоин Реал нажалост....

Дете многу ти иде паметов по џоинти...:) Џоин* :smir:
Ма обична наркоманчина.
Ја замислуев ситуацијата каква би била доколку пред секоја утакмица би се пеела некоја таква песна(како што пишуваше во "Правилата на Мур". Многу јако и возбудливо и мотивација + и све остало .:)

The Real Madrid will not perform any market movement over the next two weeks. Jose Mourinho has been forceful and order, given yesterday, flatly. The white coach is tired of the price of its objectives is artificially inflated with any excuse and is not willing to go through that. The Madrid stops the engine. Fifteen-day break from club and sense of responsibility.

And is that Mourinho is that doctrine. Above all, in the interest of clubs trying to get the livers white club. The alternative source used clubs of the players is always similar: to filter the Press related an alleged interest of Manchester City and / or Chelsea in the same objective, always paying at least 30 percent more than the first offer Madrid .

It has been with De Maria: The Madrid offers 30 and Benfica filters alleged offer of City 40 and interest of Chelsea. It has been with Silva, pact for 30 and a mysterious London team gets in the way by offering also 40. The same has happened with Maicon, the Madrid he had almost done for 25 but then appears again the City providing 40, luckily, the player has made it clear what he thinks. And almost the same with Kolarov, verbal agreement for 15 more goals to come from nowhere to the Citizens with 25 kilos in his pocket.

Mourinho has been sharp. "We will not negotiate. Our offers are made and we will not raise a penny the proposals. If you really have millionaire offers from other clubs, which accept them, we will not play that game. If within two weeks the player has not been sold, is that we have tried to deceive. And in Madrid do not play, "said the directive.

Thus, fifteen days ahead without market movements by the Madrid. Now they have to be the others who have to move. The Madrid waiting. Two weeks.

Е така нека ги шитнат сеа ако сакаат на Сити и Челси : ) : ) Само се фураат, овие олку понудија овие онолку, никој нема да понуди 40 миљ за Ди Мариа, освен Реал никој нема да им плати толку пари, ОК може и Сити, али никој неќе у Сити : )
Браво Мурињо.

„Тоа што јас го сакам е да играм за Реал Мадирд и ќе биде чест за мене да го носам белиот дрес на најславниот клуб“, изјави Маикон за АС.
„Со Манчестер Сити немам ништо, сакам да играм во Реал а не во Сити, го кажав истото и на претставниците на англискиот клуб“, дополни бразилецот.

Mou ... не (или ретко кога) губи натпревар на домашен терен во домашно првенство.... од вкупно 154 натпревари на домашен терен во националните првенства (Португалска, Англиска и Италијанска Лига) неговите екипи победиле на 124 натпревари, 29 пати изиграле нерешено и само еднаш, Porto (23.02.2002) има изгубено натпревар на домашен терен....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom