Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ми се свиѓа, што почнувате паметно да мислите за Ди Мариа(ДЈМАНГА:))...ЅВЕР Е ТИПОТ:zver:

@ vamosreal шо толку си се напалил по ди мариа?Игра во португалска лига и има 20тина година, па размисли дали ти би ризикувал 40 милиони за играч којшто може да не се снајде во шпанија или да не уклопи со галактикосите.

^
Ќе се уверите сите за што го бива типот само ако дојде сезонава и колку ќе му помогне на Реал:smir:
Пази сеа на Светско што ќе праи дечкото:pipi:

Еве и уште едно видео за добраноќ..Како што рекоа-Млада надеж за Реал Мадрид..Можеби Раул-2

И јас го правам ова у маало па ниту сум надеж на Реал ниту Раул 2 :nesum:

И јас го правам ова у маало па ниту сум надеж на Реал ниту Раул 2 :nesum:
И јас го имам ова напраено. Не во целост, на крај блузата кога ја облакав ми падна фудбалот и веке не пробав. Не е толку тешко како што изгледа. Само малку вежбање.

Соблекување е вештина која е потребна за да бидеш стриптизер, не фудбалер. Али kudos.

^
Ќе се уверите сите за што го бива типот само ако дојде сезонава и колку ќе му помогне на Реал:smir:
Пази сеа на Светско што ќе праи дечкото:pipi:
Е туак се сложуваме. Ди Мариа е мајсториште и тоа како ќе ви помогне ако дојде (надајмо се да нече). Како и да е ако додје Ел Класико ќе биде многу појако, се разбира ако се вклопи во екипата во кое што јас лично не се сомневам:)

Е туак се сложуваме. Ди Мариа е мајсториште и тоа како ќе ви помогне ако дојде (надајмо се да нече). Како и да е ако додје Ел Класико ќе биде многу појако, се разбира ако се вклопи во екипата во кое што јас лично не се сомневам:)

Aјси се тоа е добро само уште вие да не го земете Фабрегас :)

Зш бе....уште повесело ќе биде тогаш:):) Ќе има љубов на сите страни:)

Зш ќе треба тогаш ние и Де Роси или Швајни да ги земаме :)

g0406.jpg

Нема да се плаќаат повеќе од 25 милиони за Ди Мариа. Паметно.

Според муеињо нема да има трансфери во следниве 15тина дена, пошто секад реал коа ќе се заинтересира за некој скокала цената за 30%, плу се правдале од челси и од сити даваат толку и толку. мурињо рекол, ако имаат нека им даат, ние ќе отстапиме, :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom