Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Inter Milan are asking 30 million euros in the Brazilian Maicon

Mourinho in Santiago Bernabeu maybe on Thursday or Friday

Mourinho : Benzema and Higuain make the difference in the hard games

Mourinho: Kaka is wonderful and Ronaldo the best player in the world

Мурињо им порача на играчите на Реал: Вие не сте ѕвезди.

Жозе Мурињо за португалската телевизија ТВ1 потврди дека неговиот менаџер Хорхе Мендес се сретнал со претставниците на Реал Мадрид, и дека неговиот премин во тој клуб е скоро договорен. Покрај тоа, им порача на фудбалерите на Реал дека тие не се ѕвезди, туку во моментов ѕвезди се фудбалерите на Интер.

- Сакам да се сретнам со луѓето, да дознаам што очекуваат од мене и под кои услови, како би можеле да ги избегнемe сите проблеми кога ќе почнам со работа. Ѕвездите се сега во Интер, тие се европски прваци. Мојата порака да играчите на Реал, ако им станам тренер, ќе биде дека тие не се ѕвезди, ѕвезда не е ни тренерот, ѕвезда е целиот тим. Ако тоа го прифатат како играчите со кои работев во Порто, Челзи и Интер, победите ќе дојдат. - изјави Мурињо.

Уште одма овој со строг режим, така треба за овие преплатеници.. :icon_mrgr

Очекувам Мур да го среди лиглето Кака за наредната сезона.И доколку продолжи со изјавите дека Шити се голем и надежен клуб и дека Милан има шанси да игра ЛШ може да се гони у три лепи...

Очекувам Мур да го среди лиглето Кака за наредната сезона.И доколку продолжи со изјавите дека Шити се голем и надежен клуб и дека Милан има шанси да игра ЛШ може да се гони у три лепи...

А најмногу од се ме иритираше изјавата после првиот натпревар против Лион, Роналдо изјавува дека ќе направат се на Бернабе за да победат што докажува колку го сака тимот, а Кака изјавува дека Милан имал сеуште шанси против Манчестер. :kesa:

:zver:
Мурињо: Детонирањето на Барса е мојата голема цел
„За мене најголема амбиција е да ја детонирам Барселона, бидејќи многу луѓе сметаат дека таа битка е предвреме изгубена“, изјави Специјалниот.

„Амбициозно е да се борам во првенство со една Барселона, која освојува 100 поени и е супер тим. Амбициозно е да се обидам да ја освојам Лигата на Шампионите, која Реал Мадрид ја нема освоено веќе осум години“.

„Во понеделник ќе зборувам со претседателот Перез и ако станам тренер на Мадрид тоа ќе биде така бидејќи клубот ме сака и заради тоа што имам тешки предизвици“.

„За да се победува не се потребни многу пари - потребен е менталитет. Сакам да започнам ново поглавје и да станам првиот тренер кој успеал да ја освои Лигата на Шампионите со три различни клубови“, заврши Моу.
Мoжит каснам со информацијава, ама сега ја видов :))

А најмногу од се ме иритираше изјавата после првиот натпревар против Лион, Роналдо изјавува дека ќе направат се на Бернабе за да победат што докажува колку го сака тимот, а Кака изјавува дека Милан имал сеуште шанси против Манчестер. :kesa:

Точно така заборавив што точно изјави:kesa:

Според мене тој никогаш нема да игра ни блиску до тоа што го играше во Милан во некој друг клуб,тој иако изјавува дека е среќен итн,јас мислам дека тој едвај чека некако да се врати во Милан.
Знам некој сега ке се избаци ке каже глуп сум,професионалец е Кака,али ова е мое мислење.
А Кака е многу поврзан за Милан,али немора да значи дека нема да ја подобри формата,има цела наредна сезона да докаже дека Перез не згрешил што го ангжирал,ако не враќајте го:)

Според мене тој никогаш нема да игра ни блиску до тоа што го играше во Милан во некој друг клуб,тој иако изјавува дека е среќен итн,јас мислам дека тој едвај чека некако да се врати во Милан.
Знам некој сега ке се избаци ке каже глуп сум,професионалец е Кака,али ова е мое мислење.
А Кака е многу поврзан за Милан,али немора да значи дека нема да ја подобри формата,има цела наредна сезона да докаже дека Перез не згрешил што го ангжирал,ако не враќајте го:)

Да бе го сањал Сидорф секоја вечер. Кажи ми ти, како играше Кака последната сезона во Милан? Човекот има хронична повреда, колку би бил среќен кога Сити би дал понуда што Перез тешко дека ќе ја одбие, или Челси.

По твоите идеи наликуваме се повеќе на Милан.Ешли Кол одамна не е тој што беше во Арсенал.Човекот во Декември полни 30 год.Кои можеби се таман за некој стопер или голман но за бек кој има и офанзивни задачи се премногу.

Кака нема да оди во Сити оти не играат во ЛШ. Инаку се сомневам дека воопшто ќе дојдеше во Реал, ќе беше во Сити.
Инаку верувам и дека Кака е „проверен“ во Милан Лаб целосно, и е заклучено оти најдоброто од него е поминато, причина плус зошто е пуштен од Милан. А пошто тогаш таму беше Анчелоти како и „медицинарот“ Демикелис, кои сега се во Челзи, тешко Челзи да проголта такво нешто. Освен за реални 25 милиони. Фунти. :smir:

Кака нема да оди во Сити оти не играат во ЛШ. Инаку се сомневам дека воопшто ќе дојдеше во Реал, ќе беше во Сити.
Инаку верувам и дека Кака е „проверен“ во Милан Лаб целосно, и е заклучено оти најдоброто од него е поминато, причина плус зошто е пуштен од Милан. А пошто тогаш таму беше Анчелоти како и „медицинарот“ Демикелис, кои сега се во Челзи, тешко Челзи да проголта такво нешто. Освен за реални 25 милиони. Фунти. :smir:

Кол + 15миљ фунти. :D

По твоите идеи наликуваме се повеќе на Милан.Ешли Кол одамна не е тој што беше во Арсенал.Човекот во Декември полни 30 год.Кои можеби се таман за некој стопер или голман но за бек кој има и офанзивни задачи се премногу.

Ешли Кол е сеуште тој што беше во Арсенал, после Евра за мене најдобриот лев бек. И не, не наликуваме на Милан, затоа што подобар лев бек од Кол и од Евра нема да најдеме, а подобар десен од Маикон исто така. А и двајцата имаат по 29 години, а знаејќи дека Салгадо и Карлос играа во врвна форма до 34-35 години, со отворени раце ги чекам и двајцата, имаат уште 2-3 добри сезони за играње.

Ешли Кол е сеуште тој што беше во Арсенал, после Евра за мене најдобриот лев бек. И не, не наликуваме на Милан, затоа што подобар лев бек од Кол и од Евра нема да најдеме, а подобар десен од Маикон исто така. А и двајцата имаат по 29 години, а знаејќи дека Салгадо и Карлос играа во врвна форма до 34-35 години, со отворени раце ги чекам и двајцата.
Добро бе,мисли си ти дека ќе играат во врвна форма со 34-35 год.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom