Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Не бери гајле...чим е (ако е сигурноо) дојден ...му имат кажано на Перез шо и како......и дека ќе прајт онака како шо сакат тој,а не ко шо сакат Перез:):)...
Само на сон :pos2:

А што ако Ван Гал освои ЛШ ... тогаш можеби него ќе го сакате :kesa: LOL

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ајдеееее конечно КАЈГАНА!!! Се вратив и ја конечно, здрава и жива, успатно спиена само 6 саати во рок од 7 дена и така...:) Гледам сте напуниле доста страни, ќе може полека да почне да се спрема романче, ама затоа што сум мртва уморна ај некој нека биде така добар, фин и љубезен и да ми појасни што се се случувше во рок од овие 7 дена. Стварно немам сили да разлистувам наназад, па затоа би му била премногу благодарна на тој што ќе се потруди да ме врати назад во живот:pipi::back:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.522
Ајдеееее конечно КАЈГАНА!!! Се вратив и ја конечно, здрава и жива, успатно спиена само 6 саати во рок од 7 дена и така...:) Гледам сте напуниле доста страни, ќе може полека да почне да се спрема романче, ама затоа што сум мртва уморна ај некој нека биде така добар, фин и љубезен и да ми појасни што се се случувше во рок од овие 7 дена. Стварно немам сили да разлистувам наназад, па затоа би му била премногу благодарна на тој што ќе се потруди да ме врати назад во живот:pipi::back:
90% Пелегрини си оди, Мурињо иде, за тоа ќе дознаеме викендов. Силва е многу блиску до потпис, би требало и за него во наредните 3-4 дена да се дознае. Ете ти го тоа најзначајното во две реченици. :smir:

А да и Рамос си иде, 45 милиони у Челзи. :icon_lol: шала

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Не бидете сеа ко каталонциве, Мурињо играл анти-фудбал. Човекот знае перфектно да го прилагоди стилот на игра зависно од противникот и од ситуацијата во која е тимот.
Немој да вреѓаш сега и ти :) се шалам.
Јас баш би сакал да потпише за Реал. Со тоа сметам дека уште пожестоко ќе е в година за освојување на шампионската титула, а тоа е доволно за нас гледачите и навивачите. Кај што оди Мурињо нормално повеќе публицитет, се напнува атмосферата и се развива ривалството. Со ова ќе стане уште погледано шпанското првенство, а за ел-класико да не правам муабет.

Плус Пеп се покажала лани, годинава исто така, а и веќе после дуелот Барса-Интер и Мурињо како да е против Барса со сите изјави што беа за него, но сепак еден кон друг имаат големо почитување и респект. И баш би сакал да ги гледам да се надмудруваат во едно исто првенство. Ова би било добра инвестиција воопшто за шпанското првенство, не само за Реал Мадрид.

Искрено не мислам дека игра анти-фудбал (ако правам муабет за дуелот уште тогаш пишав дека судијата му ја оправда формацијата со црвениот картон), баш напротив игра на победа, она што се бара од него. Многу го почитувам како тренер и мислам дека веќе покажа дека е еден од најдобрите, а плус има уште иднина пред него. Така да ЗЕМАЈТЕ НЕ СЕ МИСЛИТЕ.

Едвај чекаме да почне наредното првенство, нормално прво Светското :)

Спортски поздрав

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Mурињо е еден од најдобрите стратези....а некои велат дека игра анти-фудбал.....Мур е створен да биде во Реал Мадрид....со овие играчи он би направил НЕПОБЕДЛИВА ФОРМАЦИЈА....јас многу сакав да дојде после сезоната во Челзи,но.......еве по сите весници што пишуваат и негови изјави Мур годинава иде гарант во Реал........
КОЈ ЧЕКА ЌЕ ДОЧЕКА..... ;)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
90% Пелегрини си оди, Мурињо иде, за тоа ќе дознаеме викендов. Силва е многу блиску до потпис, би требало и за него во наредните 3-4 дена да се дознае. Ете ти го тоа најзначајното во две реченици. :smir:

А да и Рамос си иде, 45 милиони у Челзи. :icon_lol: шала
Фала ти Хрикооооооо:back: Како бе Пелегрини да си иде, нормални ли се тие:O:O:O:O:O Силва добро би ни дошол, а Мурињо и не баш...како и да е се надевам дека нема да има реприза на сезонава, не дека беше лоша, ама се бара да се иде нагоре а не надоле т.е во место. И не ми прај вакви шали за Рамос зашто следен пат ко ќе те видам тешко тебе!!!.......ај неможам да пишувам више, зашто место тастатура кревет и перница ми се глеа...така да следен мој пост во вторник коа ќе станам, а може и порано ако успеат некако да ме разбудат:pipi:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Уште ова фалеше...... ИЗВОР СПОРТ ДЕНЕС....

Генералниот директор на Реал Мадирд, Хорхе Валдано изјави дека тренерот на Интер, Жозе Мурињо „не е најдобриот“.

Валдано е човекот чија задача е да го убеди Мурињо да пристигне на Бернабе, се шпекулира дека доаѓањето на Специјалниот во редовите на Реал е веќе договорено на сума од 10 милиони евра годишно со договор во времетраење од три години.

Но, Валдано го категоризираше Мурињо како еден од најдобрите тренери при што напомена дека тој не седи на менаџерскиот трон во светот на фудбалот.

„Тој е помеѓу најдобрите на светот, но не е најдобар, има и други“
, изјави Валдано за Тутомеркатовеб.

Исто така Валдано проговори и за продажбата на Робен и Снајдер на Реал и Баерн.

„Зошто Реал Мадрид се реши да ги продаде нив? Па во тимот пристигнаа Кака и Кристијано Рoналдо на нивните места, две доста скапи инвестиции“,
заврши Валдано

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Само на сон :pos2:

А што ако Ван Гал освои ЛШ ... тогаш можеби него ќе го сакате :kesa: LOL
Ни јас не верувам дека Перез ќе истрпи друг да му кажува што да прави. Затоа и ми е чудно доаѓањето на Мур.

Али од друга страна, Мурињо не е само најдобриот, туку е и суперстар. Значи со негово доаѓање во Реал, можеби се добива и поголема попма и реклама од доаѓањето на некој играч - ѕвезда.

А штом веќе го спомна и Ван Гал... мислам дека тренер Холанѓанец би се снашол кај нас :tv:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ни јас не верувам дека Перез ќе истрпи друг да му кажува што да прави. Затоа и ми е чудно доаѓањето на Мур.
Нема ништо чудно она што најмногу може да го каже Мурињо е на кои места и каков тип играчи му требаат, останатата работа е на Валдано и Перез

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Уште ова фалеше...... ИЗВОР СПОРТ ДЕНЕС....

Генералниот директор на Реал Мадирд, Хорхе Валдано изјави дека тренерот на Интер, Жозе Мурињо „не е најдобриот“.
Па и не е најдобар.-според мене,Амбицијата него го прави она што не е,како и иронијата.Зависи кој-како тоа сфаќа.Знае да искомплетира супер состав,добра формација да направи и супер тактика-Секоја чест.Но,според мене Капело и Анчелоти се супер тренери,подобри од Мурињо :):)Само што моментално гласот за најдобар го бие Мурињо,или Мур како и да било :):)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Mислиш дека ќе си иде ако дојде Мурињо?

A Benítez y Mourinho la vida les ha cruzado en desafíos de gran difusión mediática. Por eso se miran con una inevitable desconfianza. Pero, aunque la puesta en escena es casi opuesta, tienen dos relevantes puntos en común: hambre atrasada de gloria y el gusto por tenerlo todo bajo control.Puntos en común relacionados con un hecho trascendente: ninguno de los dos fue jugador de alto nivel.

Ја мислам дека овој е љубоморен зошто овие кои никогаш не биле врвни играчи, сеа се меѓу најдобрите тренери :tv:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
И сеа со Мурињо како е...че биди али не?:):)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
И сеа со Мурињо како е...че биди али не?:):)
Ќе биде готово е, утре пред финалето е презентацијата !!! :nesvest:
Уште не завршено финалето ЛШ, и не одржан состанокот во Реал ти очекуваш некој официјално да ти каже :kesa:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ќе биде готово е, утре пред финалето е презентацијата !!! :nesvest:
Уште не завршено финалето ЛШ, и не одржан состанокот во Реал ти очекуваш некој официјално да ти каже :kesa:
Знам бе....да разбијам монотонија малку...башка излезе Манга сонатписи...па реков готово дан е:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom