Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Смениле откатко им се изнасмеаа на фејсбук.... :)

Иначе и јас мислам дека лесно ќе ги минеме Мајорка.
И јас мислам дека лесно ќе ги минеме.....
Сега прочитав една изјава од Бензема....човекот се труди да научи шпански и што е најважно да се уигра во екипата.....од година вели дека ќе сми го виделе најдобриот Бензема.....
Иначе треба некогаш да биде стартер.....би сакал ваква формација со Мајорка....
------------------------------Cassilas---------------------------------
---Arbeloa---------------Ramos--------Garay----------------Marcelo---
-----------------------Lass-----Xabi Alonso----------------------------
----------Kaka---------------------------------C.Ronaldo--------------
------------------Benzema------------Higuain-------------------------

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Марсело не смее да игра заради жолти картони. :smir:

Така да конечно Гарајчо ќе го видиме во тимот :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не е Мајорка Гетафе слушајте ме. Ептен ќе биде тешко,се сеќавам на неколку натпревари на гости кај нив при крај на сезона кај што не сме можеле нерешено да извадиме. Јаки се годинава, да не знае некој дали планира Перез да им понуди бонус на играчие од Севиља за евентуално нерешено против Барса?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Вчера значи Бензема колку ме потсетил на Роналдо, тоа нешто невидено. Стварно кога го гледав мислев дека е Роналдо, иста конституција, движењето...искрено несакам ни да помислим да го продадат.

Иначе ги газиме Мајорка слушајте ми го зборов, сите мислат дека баш таму ќе паднеме ама ја мислим дека токму таму ќе покажеме кој сме.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Ке видиме ке видиме се може да се случи оваа недела. Мораме да гледаме првин да ги победиме Мајорка, а потоа да се молиме Севиља да им извади нерешено на Барса. Незнам.. нејкам да се надевам но мислам дека ке успееме да освоиме титула оваа сезона.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Наши се и Мајорка. Посакувам нешто вакво.
--------Кас-------
Рам-Алб-Гар-Арб
------Лас-Чаби---
---Рон------Кака-
----Игу---Бенз--
Мора да се покажат заби на Мајорка уште од првата минута, не да дозволиме да видиме што имаат да покажат. Составов ми изгледа феноманален, конечно Арбелоа лев бек, дефанзивата би била значително засилена со со Лас, а нападот конечно да го видам со посакуваната четворка.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Шурикен сличен размислуваме за составот....но еве по втор пат го менувам мислењето ќе биде мн. тешко во Мајорка....вчера ги победи Билбао на гостински терен со 1-3.....но се надевам на победа... :halamadrid:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Наши се и Мајорка. Посакувам нешто вакво.
--------Кас-------
Рам-Алб-Гар-Арб
------Лас-Чаби---
---Рон------Кака-
----Игу---Бенз--
Мора да се покажат заби на Мајорка уште од првата минута, не да дозволиме да видиме што имаат да покажат. Составов ми изгледа феноманален, конечно Арбелоа лев бек, дефанзивата би била значително засилена со со Лас, а нападот конечно да го видам со посакуваната четворка.
Нема шанси МП да почне со двајцата (Бенз и Пипита) од прва.
Ќе игра истиот состав кој играше со Осасуна, само Гарај место Марсело, и евентуално ВдВ ако се опорави место Гранеро.

И ја би сакал да проба да смени формација, да играме конечно со напаѓач, а не да бегаат по страните. Нека му каже на Игуаин, седи у шеснаесетник и крај! Роналдо и Кака нека цепаат по страни.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Нема шанси МП да почне со двајцата (Бенз и Пипита) од прва.
Ќе игра истиот состав кој играше со Осасуна, само Гарај место Марсело, и евентуално ВдВ ако се опорави место Гранеро.

И ја би сакал да проба да смени формација, да играме конечно со напаѓач, а не да бегаат по страните. Нека му каже на Игуаин, седи у шеснаесетник и крај! Роналдо и Кака нека цепаат по страни.
Па не би било лошо....овие да ги прават акциите тој да става голови....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Што најпрво ви иде на памет кога натпреварите од претпоследното коло во Ла Лига се играат во ист термин ? :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom