Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Победа на Рома 2-1 пандев дава гол за интер
кога ќе го скрши бункерот на рома ќе е поквалитетен дотогаш пссссссстттт....Нема врска моменталанта форма во вакво дерби,ова ке биде чиста 2 ка затоа што Интер е поквалитетен тим и редовно си ги пеглаат во Рим
Мој конечен резултат 0 - 2
во јадење бурек и тргање јаже а мошеби и во косење трева(нозе му искршија на тони):kesa:Се разира дека Интер ќе победи... Класа над Рома се.
Интер нормално, која Рома :pos2: ја Рома никад не сум ја сматрал за сериозен тим
you think so?Ке го сисне Рома ко Грчка..:baeh::baeh:
what ever се виде на крајот кој сиснаБоби[Мкд];3429037 напиша:Не се вика така...
" Ќе го сисне Рома ко Рома"
![]()
part 1 gooood part 2... not gooodМое мислење е дека ќе биде тврд натпревар,но на крајот нормално Интер ке слави 1:2
и ти сркнаа а?Се што можат Рома да ми сркнат од кашава.
да плачам или да се смеам?Тепаме, едноставно со квалитетот на играчите сме светлосни години пред нив. А за менаџерот, ке ги остам тие самите да споредуваат. Само знам дека ке ја пееме ромале ромали. Не се лутејте бе, со Раниери очекувате да тепате?
нема да имаш шансаја ке навивам за интер
за да му се смејам на baze_sk на профил :kesa:
will he? oh my godИнтер ќе ја уништи Рома.
го имавме како шпиун (на нивна страна бешетака е брат, уште Цезар ни фали![]()
поздрав:smir::рома::рома::рома::рома:РОМААААААААААААААААААААААААААААААА! :рома3::рома3::рома3::рома3:
Цврсто заслужени 3 бода, прекрасна игра покажаа момците, голот на Интер беше чист офсајд, ама на крај сепак правдата беше задоволена.
Forza Roma! :рома3:
Мој тип:
2-1
Бачко пак види кои се први на табела. Дерби утакмиците многу ретко одредуваат победник на првенството :brrrm:вака во еден пост сите ќе ве цитирам да не излези дека спамирам
кога ќе го скрши бункерот на рома ќе е поквалитетен дотогаш пссссссстттт....
во јадење бурек и тргање јаже а мошеби и во косење трева(нозе му искршија на тони):kesa:
you think so?
what ever се виде на крајот кој сисна
part 1 gooood part 2... not goood
и ти сркнаа а?
да плачам или да се смеам?:nesum:
п.с. со раниери ве тепавме.
нема да имаш шанса
will he? oh my god
го имавме како шпиун (на нивна страна беше)
поздрав:smir::рома::рома::рома::рома:
Бачко пак види кои се први на табела. Дерби утакмиците многу ретко одредуваат победник на првенството :brrrm: