Пелистер - Победа 24.03.2010 14:00

• Креатор на темата Креатор на темата visnecrew09PP
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sreda+dozd = slaba posetenost
ali na koj mu se odi ke odi :toe:
:motor: go to bt:helou:

Како што пишав очекувам минимална победа на Пелистер, и ете тоа се случи, 1-0. :smir:

Pезултатот заврши 1:0 за пелистер,дефинитивно наместена утакмица,до душа и реално..по мизерна утакмуца немам гладано,ова е веќе жално
Пелистер моментало брои 45 играчи од кои се сите до еден дрва

Pезултатот заврши 1:0 за пелистер,дефинитивно наместена утакмица,до душа и реално..по мизерна утакмуца немам гладано,ова е веќе жално

Лажиш! Во Прилеп Победа-Пелистер беше уште помизерен натпревар.:smir:

е па таму пелистер ја даде утакмицата со 2-1 тука ја зеде 1-0..за таман да биди од еден гол разлика:)

Во нашава лига 90% од играчите се дрва, а останатите 10% камења... :)

Се молат да направат трансфер во Азербејџан и Грузија, повеќе коментари за квалитетот на нашиов фудбал и лига не се потребни :)

Се молат да направат трансфер во Азербејџан и Грузија, повеќе коментари за квалитетот на нашиов фудбал и лига не се потребни :)
баш така е пријателу,најголемиот проблем е кај ФФМ..се разбира кога нема пари лигата нема ни квалитет.
инаку конкретно за денешиов наптревар беше полош и од општинскта лига,играчите од пелистер леле мори мајко жив циркус беа.Олигледно беше дека е наместена..за Победа не играа ни Рутевски ни Пресилски
инаку овие од пелистер сите кизнај од кај дојдоа,кој од работа дирек на утакмица,кој од пуста желба да игра прва лига,кој на тренерот му бил комшија или внук..ама не играт тие за пари,ами онака да курчат дека играт во прва лига.

Не ја заборавај верната ни Педерска држава Гејланд, исто така и Кипар!

Navivackata grupa majmuni od 2005 navamu ne postoi.Denesnava navivacka grupa koja go nosi istoto ime e golem sram za Prilep.Cel Prilep e protiv Acule i celata uprava, a denesnive t.n. majmuni skandiraat CIKA ACA:pos2:.Jas sum od Prilep ama realnosta e taa.N.K.Majmnuni(ama vistinskiot) bese NAJdobrata, NAJbrojnata, i NAJvernata navivacka grupa bez razlika dali Pobeda se borese za titula ili ne, dali Pobeda igrase doma ili vo gosti.Pobeda mnogu sezoni ne bese vo trka za nitu edna titula a Prilepcani i N.K.Majmuni gi rusea site rekordi vo Makedonija za edni obicni prvoligaski fudbalski presmetki.Za godinite okolu 2000 god. fakt e deka nemavne konkurencija!Nezaboravajte deka brojkite vo minatoto se na nasa strana.Najgolemite gostuvanja se na strana na "Majmunite".Dostignavne brojka od 2 500 navivaci vo navivackiot kafez.Momentalno samo "komitite se na nivo".Pozdrav i izvinete ako nekoj navrediv!
Majmuni.jpg

majmuni014gbzb8.jpg

majmuni31xx3.jpg

album.php

Vo minatoto postoese golemo rivalstvo pomegu Majmuni-Ckembari, Majmuni- Komiti.Ova navivacki rivalstvo iscezna a se zadrza samo rivalstvoto Ckembari-Komiti zatoa sto postojat kako grupi.Komiti vo celost a Ckembari barem togas koga e najpotrebno.Do pred nekolku godini na Pelagoniskoto derbi imase poln stadion i mnogu navivaci-ckembari.Sega se se pomalku i pomalku!Svatete tim bez navivaci ne e atraktiven i ne nosi gostinski navivaci na sprotivnata strana!

Модератори, сакам список во редакција на членови кои се за бан од 1, 2, 3 и 6 месеци.

Помала казна нема да има.

110%ЗеленоБел месец дена бан од форум.
Ѓорче Бој месец дена бан од форум.
ooolaff два месеци бан од форум.
krste_pp два месеци бан од форум.
A-C-A-B три месеци бан од форум.

Можда после ова ќе се научите мајки, сестри и остала родбина да не мешате по форуми, и да дискутирате на ниво, како шо доликуват на нормални луѓе.

Јас сакам само да прашам зошто сум баниран, не навредив НИКОЈ, само напишав дека ги дупе*ме мајмуни, а то така беше напишано и на многу други форуми, незнам зошто то го свативте како НАВРЕДА кон некој член, се надевам дека казната ќе ја намалите... позз 110%ЗеленоБел

zelenobel me zamoli da vi go kazam ova

zelenobel me zamoli da vi go kazam ova

Kaжи му на зелено бел дека го сметаме за навреда. И казната нема да биде намалена. Тамам има време на другите форуми да пишува.

Доволно за ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom