Како ги препознаваме лезбејките?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Good luck шмеќеру со темава :)

Just a small warning for the womans : Живееете во село прекстено македонија, бојле да не се глупирате има да се покаете ќе ви се јави пола фудбал подфорум на профил.
Поздрав од Марс и мислете два пати пред да пишете нешто глупаво :)
едит: сите сме гледале порки зарем не знаете дека две жени коа се д
рапаат и лапаат се лезбејки пфффф ете како ќе ги препознаете

Значи постов ме умре од смеење, се превртев од столче:))))))
Он топик, по изглед препознавање сексуална определба....нот!!! излгед лаже, јас би обрнал внимание на понашање, однос со машки и женски пол, навики ислични работи. А зашто воопшто би сакал да препознавам лезбејки???:):wink:

Педерите имаат кукест крст-они даваат уште еден основ за поделба на човештвото.

Инаку ти зарем за 2-3 недели нема пред да се фанеш па и да си во врска да Дознаеш дека имаш дечко со отечен чмар??

Провери му на компјутерот хистори на броузерот...капиш...и ако најдеш Gayromeo ком Ил слично дечкоти има ОТЕЧЕН ЧМАР!!!

Најдов Freaks of Cocks...
Треба да се плашам? :)

Ја ги препознав на пример пред некое време у Колосеум кога едни две почнаа да се лапаат пред мене. Хм, не беше толку тешко. Класични скопски дрољи беа, појше од 18 години не би им дал.
Тоа беше знак ја да си заминам од нивната околина. Малце покасно, еден познаник и се пуштеше на едната. Ја као сеирџија нормално не му кажав дека пред тоа двене се лапаа. Овој ја напињаше доста време, а оваа му врдаше цело време. Ко да се срамеше од лезбејството свое, или пак не е сигурна се уште што сака:toe:
Абе скопска шема, шта да ти причам ...

Најдов Freaks of Cocks...
Треба да се плашам? :)

Ништо чудно..педери има ејј ова лудокурци е јак термин,а ти си била малер што такви ти се погодувале...сигурно не можат ни да замислат што би било:vozbud: кога не би те одбиле...:)

И нема што да се плашиш не си во негов фокус...тој ќе одбере она што му го отекува гзот значи нема да се замара за тебе...затоа ду нот би афреид...можеш дури и во знак на пријателски односи да му подариш некој таму лубрикант или вибратр со иновација....:pos2:

Ништо чудно..педери има ејј ова лудокурци е јак термин,а ти си била малер што такви ти се погодувале...сигурно не можат ни да замислат што би било:vozbud: кога не би те одбиле...:)

И нема што да се плашиш не си во негов фокус...тој ќе одбере она што му го отекува гзот значи нема да се замара за тебе...затоа ду нот би афреид...можеш дури и во знак на пријателски односи да му подариш некој таму лубрикант или вибратр со иновација....:pos2:

Абе не биле многу, еден беше, ама добро искуство имам за во иднина :)
Битно ми е пак да не налетам на некој таков :)

Абе не биле многу, еден беше, ама добро искуство имам за во иднина :)
Битно ми е пак да не налетам на некој таков :)

Де ма па ти толку ли е тешко
Соблечи му се гола и речи му еби ме, ако напраи кисела фаца и почне амгкфкфј, значи педер е!

Де ма па ти толку ли е тешко
Соблечи му се гола и речи му еби ме, ако напраи кисела фаца и почне амгкфкфј, значи педер е!

Значи, ако и се слечам на некоја гол и и речам ајде еби ме, ако напрај кисела фаца и почне амгкфкфј, значи лезбејка е:raz:хахахах

Mars? Dobro prasanje od Magus!!

I? Hahaha!

Abe kamo zenskine homsilavi da si kazat!!!

Значи, ако и се слечам на некоја гол и и речам ајде еби ме, ако напрај кисела фаца и почне амгкфкфј, значи лезбејка е:raz:хахахах

со оглед дека има дефицит на вагини плус знам како изгледа аурорчето тешко дека некој би и рекол не ... не барем дечко од 16-17-18-19 години .

А за прашањево сеа види дечко живееме у патријахално општество кое страда од затуцаност ние жените имаме право да речеме не а вие мажите посебно на малолетничка ако и речеш не па и девојка одозгора да знаеш дека не си маж и педер си .

*јас не ги пишувам правилата немојте на мене да се истурате молим лепо

Mars, a koj vi dava jebeno pravo da kazete NE na gol kur?
Nikoj!
Stom doslo do gol kur mora da se sirat noze!
Toa e vasa zadaca od boga!
Prasaj go Nikola ako ne mi veruvas!!:toe:

со оглед дека има дефицит на вагини плус знам како изгледа аурорчето тешко дека некој би и рекол не ... не барем дечко од 16-17-18-19 години .

А за прашањево сеа види дечко живееме у патријахално општество кое страда од затуцаност ние жените имаме право да речеме не а вие мажите посебно на малолетничка ако и речеш не па и девојка одозгора да знаеш дека не си маж и педер си .

*јас не ги пишувам правилата немојте на мене да се истурате молим лепо

Се разбираме де, мала шала...

Иначе ја иам 2 комшики лезбејки, уствари сумњам дека се...многу згодни женски, кога поминуваат на улица сите во газињата гледаме, ги анализираме, коментираме хахахха...моја генерација се а никад ги немам видено со дечковци, башка кога разговараат со машко ладно некако се понашаат, а кога разговараат со женски можеш да видиш насмевки, погледи су се срели итд...

А да им упаднам јас гол да видам каква фаца ќе напраат? хехехеххе
Можда ќе ме примат, можда се би а не лезбо...

Се разбираме де, мала шала...

Иначе ја иам 2 комшики лезбејки, уствари сумњам дека се...многу згодни женски, кога поминуваат на улица сите во газињата гледаме, ги анализираме, коментираме хахахха...моја генерација се а никад ги немам видено со дечковци, башка кога разговараат со машко ладно некако се понашаат, а кога разговараат со женски можеш да видиш насмевки, погледи су се срели итд...

А да им упаднам јас гол да видам каква фаца ќе напраат? хехехеххе
Можда ќе ме примат, можда се би а не лезбо...

...а може и полиција да ти викнат:smir:

ццц.. 3 страни , а ниту една лезбејка.. искрено, разочаран сум ..

Зошто бе...јас земам 30% по дифолт од ова Жениве до 25 години дека си експериментирале со другачици...немај мака не се јавува оти кажав лезбејките ил бисексуалките(мора таква за жена!) не бараат права и не кењаат како хомиславите.

И неќат вештачки деца туку лезбејките сакаат дете направено од МАЖ со ку**т во ваџајна.

Ја ептен се палам на лезбејки, и ќе се палам дури сум жив...срцуwки сwатки...

Ја ќе се палам до 60-65 години....зависи од срцето:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom