Нов прототип на Bugatti со 5 врати

• Креатор на темата Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување Време на започнување
Bugatti 16c Galibier се вика.

Баш пред неколку недели го имаше у AutoBild. Има 8 литарски мотор, 16 цилиндри, мотор на Veyron, меѓу 800 и 900 коња, ентериер од нз ли какво дрво (вавона некое), со специјален часовник Reverso, 5 врати од карбонски влакна ... и што ли уште не, но пишуваше и дека не се знае дали ќе влезе во производство.

Стај некоја фотка.

Може на постер, или на билборд да го има. Битно кај него пред куќа е!

И ја би тата.. е и тата би сине :pos2:

Колава чини 1,300 000 еура :kesa:

си останувам на фиќо :smir: :)
да го имав ова.....

Bugatti 16c Galibier се вика.

Баш пред неколку недели го имаше у AutoBild. Има 8 литарски мотор, 16 цилиндри, мотор на Veyron, меѓу 800 и 900 коња, ентериер од нз ли какво дрво (вавона некое), со специјален часовник Reverso, 5 врати од карбонски влакна ... и што ли уште не, но пишуваше и дека не се знае дали ќе влезе во производство.

Може на постер, или на билборд да го има. Битно кај него пред куќа е!

Ништо чудно и да не влезе во производство, зошто бев на една изложба како историја на бугати, и имаше 2 или 3 автомобили кои беа со 4 врати, од 90-ти години кои воопшто не влегле во производство.
~TeRmInAtOr~ напиша:
Кој сака да го види,нека дојде во Паланка,пред мојата куќа:nesum:
mettalhammer напиша:
јас си платив поштено за него:baeh:

Порака до терминатор и металхамер, не праќајте вакви дегенски постови, ако имате нешто да искоментирате искоментирајте, не со овакви провинцијалски испади.

грациозно и класично.. ептен префинето.. али за мене го нема оној спортски младешки дух.. јес да е секс на изглед и у перформанси... да ми го даеш би го визел одма али вејронот би бил мојот избор !

едно не ми е јасно само.. ајде океј прекрасна е колата стварно е уникатна супер брза луксузна.. ама ценава... незнам колкав стандард и да има некој човек (зборам за поединци) па нема да може да си ја дозволи... сепак премногу е ова.
друга работа... Каде ке ја вози оваа кола? треба да вози со страв кога ке искочи од 2 причини
1. да се плаши да стисне на гас или да смени 3та (препоставувам веќе 100+ иде во трета)
2. недај боже некој да го удри... мислите некој ке може да му ја надокнади штетата???

што е убаво убаво е.. што е скапо прескапо е !!!

едно не ми е јасно само.. ајде океј прекрасна е колата стварно е уникатна супер брза луксузна.. ама ценава... незнам колкав стандард и да има некој човек (зборам за поединци) па нема да може да си ја дозволи... сепак премногу е ова.
друга работа... Каде ке ја вози оваа кола? треба да вози со страв кога ке искочи од 2 причини
1. да се плаши да стисне на гас или да смени 3та (препоставувам веќе 100+ иде во трета)
2. недај боже некој да го удри... мислите некој ке може да му ја надокнади штетата???

Bugatti veyron (mislam na standardniot model) vo 1va kreva 115 km/h a za treta koj znae na kolku kje treba da ja smeni.

Абе ти муабетов го вртиш како за македонски стандард:tapp:

Лошо лошо, погрешна алтернатива за испаѓање од криза, кога ќе се спомне Бугати се мисли на нешто многу брзо спортско, 2 врати, 2 седишта......а не ова:nesum:

Абе ти муабетов го вртиш како за македонски стандард:tapp:

Лошо лошо, погрешна алтернатива за испаѓање од криза, кога ќе се спомне Бугати се мисли на нешто многу брзо спортско, 2 врати, 2 седишта......а не ова:nesum:
сакаш македонски англиски амерички.. цената не у облаци да е отидена него до вселената им е отидена.. читни малце да видиш цена на бугати колку е..

А даваат ли старо за ново , да го однесам југото мое и да си доплатам :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom