Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па се мислев како се вика ( Чакарица ) и кога овој рече Мерал си реков вистина така.
Сега ми текна дека беше Несрин а имаше и Мерал ( онаа што умре )
да си ибиш векот

Ова Идол ми иде на живци до немај каде,не знам дали ќе можам да издржам,па што не го направиле сабота недела таму нека пеат!

И на Ибрахим му кажав.
- Нели е така Ибрахим?
Така е г-дине Фикрет.
-Еве Мемати и на Ибрахим му реков дека со државата ќе владеат големците.Така ли е Ибрахим?
Кога го рековте тоа на телефон муабет правев г-дине Фикрет....:pos2::pos2:Кога ке ги видам само се смеам ептен се психи...

И на Ибрахим му кажав.
- Нели е така Ибрахим?
Така е г-дине Фикрет.
-Еве Мемати и на Ибрахим му реков дека со државата ќе владеат големците.Така ли е Ибрахим?
Кога го рековте тоа на телефон муабет правев г-дине Фикрет....:pos2::pos2:Кога ке ги видам само се смеам ептен се психи...

haha da da g-din Fikret definitivno mi e megju omilenite likovi. Se resava so muabet i dosta intelegenten e napraven :)

p.s. Vo oci te baknuvam Zekiiiiiiiiiiii:pos::pos::pos:

дечки неможам да ја најдам музикана кога е сериозна ситуацијата на пример Полат кога седи со Ебру кај нејзините и пуштаат како жално сериозна музика у позадина ако може помош ?

А да не ја знае некој како се вика музиката од првата серија, кога Полат ќе го отвори Криптексот?! Се слуша на почетокот.

Најдобрата песна ,инструменталка,боље нешто амин :)

Може некој да ми најде превод за филмот Муро:проклета нека е хуманоста во мене,филмот што е со Муро,го симнам ,ми треба превод :)

Дечки на http://tracker-mk.org/ ќе си се регистрирате и има торент од сите музичина од kurtlar vadisi pusu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom