Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Шо бе Идол даваат наместо Долина? ц ц ц

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.779
Поени од реакции
12.112
:pos2:
Ерхан: ајде прво да каснеме нешто па ќе продолжиме.....ооо бато јас го најдов тоа.......што го бараме....или е ова голем ладилник?!!!

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2:
Море да ја гледал Гоце серијава........агент ќе станел!!! Ќе почнел и тој како батко му Полат!!! Гоце во тандем со Полат....и Америка ќе ја освоеле!!!

-

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Може некој во кратки црти да објасни што се случи вчера,пошто не ја гледав. :smir: Фала однапред

С

Спенсер

Гостин
Може некој во кратки црти да објасни што се случи вчера,пошто не ја гледав. :smir: Фала однапред
па... мематиј му ја скрши вилицата на низаметин,па го обесија...
полат го отвори криптограмот... елиф падна у кома... полат одите у Лос Анџелес... Абдулхеј се ослободи,се врати кај Полат...тој комјуџтерџијата,шо работеше на пц,го најдоа и го убија... и то :vozbud:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Утре е последната епизода :(
А1 ќе продолжат со понатамошно емитување? :)
како што се глупави тие..може и да не ги откупиле останатите сезони .

?

..........

Гостин
Оваа серија не треба да се емитува пред 00:00 часот по полноќ, бидејки бидејки е полна со омраза, насилство, стресни сцени и ментално растроени ликови!!!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Оваа серија не треба да се емитува пред 00:00 часот по полноќ, бидејки бидејки е полна со омраза, насилство, стресни сцени и ментално растроени ликови!!!
Ако ја стават за после 12 часот никој нема да им ја гледа, и владата ќе биде крива!!!

B

BooBojan

Гостин
Вечерва ја изгледав најдобрата и најубавата сцена од целиот филм.
Сцената кога Полат и друштво појдоа со џипот да се предаваат и кога чекаа на семафор,малото девојче(Елиф) кое му "продаде" палома на Полат(ова го свакам како момент кога на Полат навистина му треба нешто после смртта на Елиф за да ја заборави).
И кога Полат и објаснуваше за нејзиното име дека е една единствена и кога и рече кога ке порасне никогаш да не остава некој(она што Полат ја загуби Елиф).Според мене убедливо најдобра сцена на "ненасилство" во филмот.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Добро е :)
дебилите А1 ќе ја пренесуваат и новата сезона која почнува од утре :)

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Ерхан цар.:vozbud: Кога јас бев овчар во моето село...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.779
Поени од реакции
12.112
Добро е!! Ќе ја даваат Заседа!!

Kajgana Shop

На врв Bottom