Kurtlar Vadisi - Долина на волците

С

Спенсер

Гостин
Љаз Зија е топ :):):) мене најсмешен ми е кога се смее,и кога беа во болницата за Чакар кога му рече на Орхан „Орхан прецизноста е убава работа’’ :pos:
Орхааааннн... извади ја од гробов,ке ја ставам во поголем :vozbud:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Не ми пипајте у омилен лик! Иначе, дур да почнат да дават понатамошни епизоди, предлагам да го изгледате Долина на волците: Ирак, страшно квалитетен филм.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Абе серијава е закон........и не знам ама ја мислам дека пофаца е вака со синхронизацијава ?!!! Зија,Ипликчи,Томбалаџи(или како и да се вика) а особено Чакар беа awesome што би рекле англичаните......не за друго ама малку глупав ми е турскиот а ќе треба да се мачиме и да читаме.....може вака само малку да се подобрат....а за квалитетот како што ќе доаѓаат нови епизоди така ќе биде се подобар и подобар!!!

Член од
16 јуни 2010
Мислења
83
Поени од реакции
7
Не ми пипајте у омилен лик! Иначе, дур да почнат да дават понатамошни епизоди, предлагам да го изгледате Долина на волците: Ирак, страшно квалитетен филм.
Не дај боже да го пуштат на А1 и да стават зелено кругче, овој Шефкет од Кога лисјата паѓаат што го глуми кога се разнесе со бомба, кој без рака, кој без нога, не е тоа за деца да го гледат, нема барем јас после да им ги објаснувам грозните слики што ги виделе...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Абе копуци ќе почнува филмов некогаш или не?????? Кога ќе даваат нови епизоди???? Не бев некое време овде ама сега слушам пак не давале нови ?!!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
^За брзо изгледа нема да даваат нови епизоди...нема ни реклама ни ништо...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
J

JOEY JORDISON

Гостин
Приајтно -ПРИЈАТНО-пријатно -ПријАТно
Абе како ја Синхронизират смешно КРВТА НИВНА
абе серијава е гледана од Македонциве сеа гледам на Јутуб Пишав Долина на волците гледам по 50.000гледања паѓат
Башка Некоја серија толку да ме Инспирира и на некој начин да ме смени чудна работа еЈ Почнав да слушам Турска музика Песните како Ebruli,Elif Sarkisi,Elif Turkusu,Agasarin Balini Секој ден ми се вртат на Плер сеа почнав да Барам и некој си Турски изведувачи да почнам да симнувам Може Некако Песниве потцеќат на Она Шиптарското али што знам мене ми се свиѓа

Поздрав со Песниве

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
брака серијава е многу убава ,ја гледав до сега но не ми се бендиса со е со многу епизоди казете каде да се симне цела серија и да не ја цекам веке да ја гледам на а1 по 20 минути.

Kajgana Shop

На врв Bottom