Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
ке почне ли новата сезона на А1

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
абе ќе почни ама другата година хх, чекајте уште не е завршена прва сезона, имаа уште пола, сега се стигнати некаде до 54 епизода :)

Член од
14 јануари 2006
Мислења
93
Поени од реакции
2
Serijata e mnogu dobra samo ne e za deca.Mnogu se angazirale turcite a gledam i makedonskata ekipa za simultan prevod.Mislam deka poentata e nesto drugo ne e propaganda samo sakaat da prikazat nekoi raboti koi sto nemoze da gi vidi obicniot covek i mora malku po vnimatelno da se gleda za po ne upatenite.Osobeno mi se dopaza likot na Omerefendi.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
абе ќе почни ама другата година хх, чекајте уште не е завршена прва сезона, имаа уште пола, сега се стигнати некаде до 54 епизода :)
Од Септември изгледа ќе почни...

PS

Се вчитува...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
44
Поени од реакции
2
Серијата е навистина интересна и многу ми се допаѓа, но како може А1 да ја нагласи програма за цела категорија (доле ќе наведам клипови).
Е после кога ќе чуете 10 годишен копиљ со себе носи нож и изиграва Полат Алемдар или Суљеман Чакар и ќе избоде некое „невино“ дете кое го емитирало Мехмет Караханли, е тогаш ќе дојде чичко Онур и ќе ја среди работата за да биде обоена бојата во жолто наместо зелено.

Следува програма наменета за целата публика:

Е тогаш размислете дали вашите деца ќе ги пуштите пред малите екрани, утре да бидат ископлексирани манијаци.
А за серијата немам ништо против, 5ка е бидејки сакам кирминалистички серии.

Член од
16 јуни 2010
Мислења
83
Поени од реакции
7
Серијата е навистина интересна и многу ми се допаѓа, но како може А1 да ја нагласи програма за цела категорија (доле ќе наведам клипови).
Е после кога ќе чуете 10 годишен копиљ со себе носи нож и изиграва Полат Алемдар или Суљеман Чакар и ќе избоде некое „невино“ дете кое го емитирало Мехмет Караханли, е тогаш ќе дојде чичко Онур и ќе ја среди работата за да биде обоена бојата во жолто наместо зелено.

Следува програма наменета за целата публика:

Е тогаш размислете дали вашите деца ќе ги пуштите пред малите екрани, утре да бидат ископлексирани манијаци.
А за серијата немам ништо против, 5ка е бидејки сакам кирминалистички серии.
Абе едно време имаше жолто крукче, незнам што им стана, инаку и јас исто мислам.

Член од
14 јануари 2006
Мислења
93
Поени од реакции
2
Taka e ne smeat pred 12h da ja pustat.Poentata mi bese drugo se slucuvat takvi raboti mozebi toa saka da kaze reziserot posto i vo Turcija kako i kaj nas duvat sekakvi vetrista ima i Rusi i Izrealci i Amerikanci toa od tie glavnite igraci a kamo li Grci Bugari Iranci Ermenci Kurdi Gruzijci i neznam koj uste ne e prisuten tamu i zamisli seto toa vlijanie se drzi pod kontrola mislam toa ne e lesno.Tie sto gi interesira malku povece okolu istorijatot na toj region serijata e odlicna moznost da se doznae nesto povece.Ama sepak pomladite razlicno ja tolkuvaat.I se primetuva deka reziserot malku se zadrzuva na takvite sceni vo smisla ne go dava celosno kako go dave nekoj ili kako mu go sece grklenot ama pomalku od toa ne moze inace filmot ne bi imal efekt.Neznam zosto ja prekinaa ama ako e zaradi toa da ne gledaat pomladite vo red toa e toa najdi si CD pa gledaj vo sekoj slucaj dosta trud e vlozeno i na makedonskata ekipa mislam dobro si ja zavrsi rabotata.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Вака,значи серијата е топ,но,нашиве синхронизатори се за никаде,типот кој што го синхронизира гласот на Љазиа кога се смее или пие стварно ме вади од памет,се надевам дека продолжението ќе биде подобро,и се разбира нашиве синхронизатори да се поправат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Вака,значи серијата е топ,но,нашиве синхронизатори се за никаде,типот кој што го синхронизира гласот на Љазиа кога се смее или пие стварно ме вади од памет,се надевам дека продолжението ќе биде подобро,и се разбира нашиве синхронизатори да се поправат.

Најјак глас има Љазија...:vozbud:

Член од
14 јануари 2006
Мислења
93
Поени од реакции
2
Jas voopsto i ne ni razmisluvam na preveduvacite i ne sum tolku strucnjak da gi cenam kako si ja vrsat rabotata posto ne sum gi cul nivnite originalni glasovi.Sepak ce mu tyreba na turcite uste mnogu serii ako sakaat da go prikazat seto ona sto se slucuva tamu zasto tuka e opfaten celiot mal i sreden istok kako sto se spomnuva tamo vo filmot.Drugo tamu e spomnat i nasiot region sto znaci del od slucuvanjata se i kaj nas mozebi zatoa pobudi vnimanie.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Супер е серијава,јас сум љубител на крими серии...неможам да дочекам до септември :):):)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Прашање до тие што се ептен затрескани во серијава:
Отприлика колку епизоди се на број, т.е. во Турција отприлика која епизода е сега во тек и колку епизоди дадоа на А1 до сега? :smir:

Член од
16 јуни 2010
Мислења
83
Поени од реакции
7
Брат ми кога ја гледаме серијава се вика : „Љаз Зија се смее мислиш прв пат на мотор се качил, или првпат мотор вози“:pos2:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Љаз Зија е топ :):):) мене најсмешен ми е кога се смее,и кога беа во болницата за Чакар кога му рече на Орхан „Орхан прецизноста е убава работа’’ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom