Од Септември изгледа ќе почни...абе ќе почни ама другата година хх, чекајте уште не е завршена прва сезона, имаа уште пола, сега се стигнати некаде до 54 епизода![]()
Абе едно време имаше жолто крукче, незнам што им стана, инаку и јас исто мислам.Серијата е навистина интересна и многу ми се допаѓа, но како може А1 да ја нагласи програма за цела категорија (доле ќе наведам клипови).
Е после кога ќе чуете 10 годишен копиљ со себе носи нож и изиграва Полат Алемдар или Суљеман Чакар и ќе избоде некое „невино“ дете кое го емитирало Мехмет Караханли, е тогаш ќе дојде чичко Онур и ќе ја среди работата за да биде обоена бојата во жолто наместо зелено.
Следува програма наменета за целата публика:
Е тогаш размислете дали вашите деца ќе ги пуштите пред малите екрани, утре да бидат ископлексирани манијаци.
А за серијата немам ништо против, 5ка е бидејки сакам кирминалистички серии.
Вака,значи серијата е топ,но,нашиве синхронизатори се за никаде,типот кој што го синхронизира гласот на Љазиа кога се смее или пие стварно ме вади од памет,се надевам дека продолжението ќе биде подобро,и се разбира нашиве синхронизатори да се поправат.
Да,да убедливо!:pos2:Најјак глас има Љазија...![]()
Брат ми кога ја гледаме серијава се вика : „Љаз Зија се смее мислиш прв пат на мотор се качил, или првпат мотор вози“:pos2:Вака,значи серијата е топ,но,нашиве синхронизатори се за никаде,типот кој што го синхронизира гласот на Љазиа кога се смее или пие стварно ме вади од памет,се надевам дека продолжението ќе биде подобро,и се разбира нашиве синхронизатори да се поправат.