Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе знам до толку, ама пак турските серии општо ми се многу за никаде:nesvest:Ne e lubovna serija :back:, tuku :violent1::violent1::violent1:...:salut:
Намерно сака А1 да пропадни...
Програмата во последно време е :nev::nerv:
Ефтина турска серија. Во Турција никој не ги гледа, па ги пуштаат на простиот балкански народ за да направат демек добар буџет.
KURTAL VADISI:pos2::pos2::pos2:Имево кине начисто
Инаку не ја гледам и не планирам да ја загледам. Да беше шпанска или од која и да било друга држава ќе ја гледав. Ај сихронизацијава се тепа некако, ама толку ми се одбивни турскиве серии тоа е нешто неописиво со зборови:nesvest:
1. Кажи една македонска серија која ја даваат моментално па да ја гледам?Ептен си смешен бре другар,коа ке напраи Шпанија ваков филм ти мене да ми се јавиш..Оди на сајтови и ке видиш колку е скап овој филм,зошто не гледаш Македонски Серии ондак?зар има такви у оваа држава??..и никој не те тера да ја гледаш гледај си БАНДИНИ изгледа тоа ти е поинтересно:pos2: а сихронизацијава го уништува филмов само ништо друго..
1. Кажи една македонска серија која ја даваат моментално па да ја гледам?
2. Од кај извади дека гледам Сител Бамбини овај бандини![]()
Абе не порекувам дека сум паметенМакедонска серија у моментов нема а не верувам ни дека некад ке има...а за Бандини убеден сум дека ти е поинтересна пошто оваа ептен ти била глупа,ти ептен паметен чоек си бил па вакви серии не ти се свиѓале :pos2:
Абе не порекувам дека сум паметен, ама се од ова новиве серии шо ги извадија на чело со Благица се убиј боже. Па и сихронизацијава мислам дека ја убива и таа малку убавина што ја има серијата
![]()
Еднаш случајно менувајќи програми налетав на серијава. Музиката ми е страшно одбивна и не можам да ја поднесам повеќе од 15 секунди. Од тогаш ја немам пуштено уште еднаш. Без разлика дали приказната е добра, серијата делува ефтино (премногу аматерски кадри, како МТВ да ја режирала) и иритира со својата третокласна и еднолична музика.