YouTube channel's

• Креатор на темата Креатор на темата Matrix23
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Како шо кажува насловот, постирајте некои интересни канали од YouTube. Да почнам прв:

RayWilliamsJohnson/RWJ/ =3
http://www.youtube.com/user/raywilliamjohnson?blend=1&ob=4
^(каналот од RWJ).

На кратко, RWJ стават интересни видеа кои ги превзамат од на интернет и притоа ги коментират на навистина интересен начин. На крајот од секоја епизода има прашање, кои корисниците одговарет и Реј ги избира најкреативните од нив и ги прикажува во следната епизода. Секоја епизода има по 2.000.000views и излегувет по две епизоди неделно (четврток и недела).

Инаку, ево една заразна песна од RWJ. :)

Annoying Orange/realannoyingorange
http://www.youtube.com/user/realannoyingorange?blend=3&ob=4

Се кажува за портокал, кој е навистина досаден! (барем за другите ликови/овошја :)). Еден од најомилените ликови вооптшто ми е овај портокал. Гледајте, ќе се згазите од смеење... Излегува само една епизода неделно (за жал), и тоа во петок

Ево една ко "најавна шпица" од него...

ps. Не ги гледам исто сега портокалите, овие шо се дома... :pos2:

MysteryGuitarMan
http://www.youtube.com/user/mysteryguitarman?blend=1&ob=4

Иако имам изгледано досега 2-3епизоди (сега почнав :helou:) човеков од обични звуци правит навистина заразна песна. Посетете го ќе видите, најдобро е да видите/слушнете каков талент има чоеков. :vozbud:

Ова му е последно видео:

И така... :)

NigaHiga
Вчера направи 2 милони субскрибери:vozbud:
а и Smosh се закон :)

RayWilliamsJohnson/RWJ/ =3

ни една епизода неам пропуштено:vozbud: едноставно братон е Ѕвер!!!

Хех, мислев дека сум единствен шо сум го гледал RWJ. :)
Инаку моја препорака е исто така да ги гледате СИТЕ (8-9 досега) епизоди од досадниот портокал. Урнебес е! :pipi:

ps. И овај исто така е добар TimothyDeLaGhetto2

Annoying Orange/realannoyingorange
http://www.youtube.com/user/realannoyingorange?blend=3&ob=4

Се кажува за портокал, кој е навистина досаден! (барем за другите ликови/овошја :)). Еден од најомилените ликови вооптшто ми е овај портокал. Гледајте, ќе се згазите од смеење... Излегува само една епизода неделно (за жал), и тоа во петок

Тешка будала го прави ова.
Тоа што го прави не заслужува да се наречи ни глуп хумор.

Еднаш го гледав, и доволно беше.

Тешка будала го прави ова.
Тоа што го прави не заслужува да се наречи ни глуп хумор.

Еднаш го гледав, и доволно беше.

За кого како, брат. Јас, искрено, се газам од смеење кога ги гледам епизодите и одвај чекам да излезит нова епизода. Вака се смеам само со Eric Cartman и портокалов. :pipi:

Gradual Report.

Danny се прослави со Serbian Language Lessons, ама има и преку 300 видеа на неговиот канал.
Има смисла за тотално откачен хумор, кој многумина со мала толеранција би го сметале и за безобразен, црниот хумор му е секојдневие, нема влакна на јазикот, а е неколку пати и баниран од youtube поради претерување. :)

Има разни теми во неговите видеа, од типот на зошто мажите сакаат цицки, секс со роботи, зошто тестисите изгледаат старо, разните бои на изметот, па и некои попрактични теми, како да се вработите, како да се бакнувате итн, а неговите одговори се прилично досетливи и имаат смисла.

Еве нешто поинтерсно што ми текнува моментално:

Gradual Report.

Danny се прослави со Serbian Language Lessons, ама има и преку 300 видеа на неговиот канал.
Има смисла за тотално откачен хумор, кој многумина со мала толеранција би го сметале и за безобразен, црниот хумор му е секојдневие, нема влакна на јазикот, а е неколку пати и баниран од youtube поради претерување. :)

Има разни теми во неговите видеа, од типот на зошто мажите сакаат цицки, секс со роботи, зошто тестисите изгледаат старо, разните бои на изметот, па и некои попрактични теми, како да се вработите, како да се бакнувате итн, а неговите одговори се прилично досетливи и имаат смисла.

Еве нешто поинтерсно што ми текнува моментално:

Аиииии, го заборавив Дени, у пичку материну! :) И другите видеа му се интересни, ама тие српски лекции, се навистина едни од најаките, јеботе бог!

RWJ ми е фаворит. ѕвер е дечкото али и овој Дени е добар :pos2:

Fred is fake and gay!!!!1
My Favorites: Shane Dawson, Brittany Louise Tailor, CommunityChannel, RWJ :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom