Youthanasia
The game
- Член од
- 19 март 2010
- Мислења
- 141
- Поени од реакции
- 11
Не, за жал.ЕМО Охрид не работи добро?
Не, за жал.ЕМО Охрид не работи добро?
Не земаат редовно плата,трошоците за транспорт не ги подмируваат,а имаат извоз.КАДЕ СЕ ПАРИТЕ ОД ИЗВОЗОТ?Не сум запознаен, немам некои информации лично од работниците и не знам дали се платени во ЕМО, осигурани...од подолу информациите гледам дека нешто сепак сработиле.
Хаха, Блажо, дека са паар'те од тутуно...Не земаат редовно плата,трошоците за транспорт не ги подмируваат,а имаат извоз.КАДЕ СЕ ПАРИТЕ ОД ИЗВОЗОТ?![]()
Стефуз, може да ни кажеш што е ова? Мислам, што покажува тој пораст?
Цитро ќе ни каже:Дека се парите од извозот на ЕМО?Хаха, Блажо, дека са паар'те од тутуно...
го повлеков зборот (ама не знам како да го повлечам тој пост, нема опција за бришење), глеам дека сум утнал за ЕМО![]()
Просечна Исплатена Нето Плата во Македонија 2003-2009 има пораст од 75%
Тоа покажува дека владата ги внесе неоданочените стапки во плата за да ги гѓзголеми зафакањата од народот. Дрпањето да се подзаскрие. Анализирајте кој е глуп па не го сватил ова на време или прашајте ги фирмите и нивните директори. Тоа значи пропаганда за будалетинки кои не знаат да соберат 2+2 тоа етоа....Народе учи...........:jaj:Хаха, Блажо, дека са паар'те од тутуно...
го повлеков зборот (ама не знам како да го повлечам тој пост, нема опција за бришење), глеам дека сум утнал за ЕМО
--- надополнето ---
Стефуз, може да ни кажеш што е ова? Мислам, што покажува тој пораст?
Вистина е. Иако последниот пораст 2008-9 не е реален. Зошто има тука и додатоци за превоз и храна. Но можам да кажам и да гарантирам 100% дека има пораст најмалку од 50% во последните 5-6 години во секторот кај јас што работам. 50% не е многу ама и тоа е чекор. До пред 5-6 години можев да очекувам плата од 18.000 во просек а имаше некои и за 30.000 за моето работно место а сега е 27.000 а некои земаат и 60.000 без проблем се разбира во приватно компаниии кои се намножија во последно време.![]()
![]()
Виц на годината,ставрно ме насмеа да си жив и здрав што ја најде табелава.
Како не ви е срам да не кажете дека 75% ви е покачена платата низ годиниве![]()
Што работиш,ако не е тајнаВистина е. Иако последниот пораст 2008-9 не е реален. Зошто има тука и додатоци за превоз и храна. Но можам да кажам и да гарантирам 100% дека има пораст најмалку од 50% во последните 5-6 години во секторот кај јас што работам. 50% не е многу ама и тоа е чекор. До пред 5-6 години можев да очекувам плата од 18.000 во просек а имаше некои и за 30.000 за моето работно место а сега е 27.000 а некои земаат и 60.000 без проблем се разбира во приватно компаниии кои се намножија во последно време.
![]()
Честито зголемување на твојот секторВистина е. Иако последниот пораст 2008-9 не е реален. Зошто има тука и додатоци за превоз и храна. Но можам да кажам и да гарантирам 100% дека има пораст најмалку од 50% во последните 5-6 години во секторот кај јас што работам. 50% не е многу ама и тоа е чекор. До пред 5-6 години можев да очекувам плата од 18.000 во просек а имаше некои и за 30.000 за моето работно место а сега е 27.000 а некои земаат и 60.000 без проблем.
![]()
Статистички Аналитичар , Демографија поточно.Што работиш,ако не е тајна
Демографија реков не Зоографија :pos2:Просекот е зголемен во последните три сектори најмногу јавна управа, здравство и образование, ќути што тие земаат некоја плата инаку ќе бевме на ниво со Боцвана.
off-topic
@Стефус- Рефус - Колку Бугари има во Македонија според твоите анализи?![]()