ispraznise.mk

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Новиве генерации... :uvo:

Јас се испразнувам во веце :vozbud::vozbud:

Некња имав сообракајка и сеа бидна со бидна му викам на копилов дај да се договориме за стетава , неоти бесе голема .. змигавец скрен у изгребана врата и копиљов а па мојава кола е мазда нова замисли си а мојава кола не била нова мерцедес190 и згора на тоа сизиков бил мокник ми вика знаес ли ти кој сум јас и брат мрак на оци и копиљов доби нокаут

:pos2::pos2::pos2::pos2:

дизајнот е супер
јас си реков некоја ххх страница е:pos2:

Би се испразнил и јас ама брат ми е у вц.

Сабајлево отидов до ВЦ на голема нужда и испуштив 300 тони роба во ВЦ школката! Проблемот беше што се расипа казанчето и додека пуштав вода од казанчето наеднаш осетив како ладни бранови од вода ми шљакаат по г**от.СИ реков водата е тоа од казанчето. Наеднаш школката почна да претекува,и за 1 милисекунда,целото мое ВЦ беше поплавено со го*на :@:@:

Доказ дека Ксенија Пајчин не е мртва.... Саша Матич ја видел на концерт кај Тоше....
18/3/2010 од riste16

Значи стварно еј! :uvo: Дебили! На фејсбук дури има групи со ваква содржина ццццццц

Понделник тежок, [авторот пцуе] колоквиум. Ах леле дрво сум у [авторот пцуе]! Само препишување ме спасува, у [авторот пцуе] нека оди работава ако не успеам да препишам!!!

Авторов се утепа од пцуење!
ххх на кој му текнало ова АВТОРОВ ПЦУЕ не ми е јасно :) па ако сакам да се испразнам нормално дека ке отерам се у 30000 пичке лепе материне.. и шо ке ми пише? авторот еба матер на се живо и диво!!!

[авторот пцуе] и работа и куцање и програмирање и табели и див-ови... [авторот пцуе] и зелени чаеви и сервери и мејлови и стари компјутери. [авторот пцуе] и празен новчаник и пун кога немаш кај да го трошиш... [авторот пцуе] лошата перница врат да ме боли, [авторот пцуе] и кафиња и неспиења и реал мадрид што испадна... [АВТОРОТ ПЦУЕ]! Али ќе биде... :S
Аххх.. тежок е програмерскиот живот.. на овој му се собрало бајаги изглеа! :) хаха

Еднаш, на излегување, у кафич, го видов бившиот ми дечко како се лапа со друго машко. Тој другиот го видов како отиде во веце и јас му отидов на бившиот и му реков дека незнаев дека бил геј. Тој само се насмеа као „шо да праам? геј сум.“. Тогаш се врати тој другиот, и што ќе видам, сегашниот ми дечко!!!!! WTF
:pop: :pop: :pop: :pop: :pop:

се испразнив.......:pipi:
ја реков некоја страница е за над 18 то шо ти било

Вчера се будам, немам пари... денес се будам немам пари... утре ќе се разбудам па ќе немам пари... до кога вака бре !?!?

:pos2::pos2::pos2:

Глупости! Не сакам да бидам споредна улога, не сакам да сака други! А уствари не знам зошто е тоа така. Јас не го сакам! Ама па и не сакам да е со други!

Таа не го сака, ама несака ни да биде со други :uvo::pos2::pos2:

ПРДАМ ПРДАМ ПРДАМ НЕМОЖАМ ДА ПРЕСТАНАМ НЕЗНАМ ШО ДА ПРААМ

Па прди :pos2::pos2::pos2:

Таман се празнев, и тоа убаво се испразнив и приметувам се расипало казанчето!! "Прекрасниот" мирис го исполнуваше секој посетител, а особено мајсторот кој го поправаше казанчето!!!

Хахаха ова е јако :pos2:

За малку ке раскинаах со женска ми упм!Шо вакви глупости беее???И зш е хемијата толко досадна амн веке!!!!!
16/3/2010 од Love-computers

:toe:

Ме нервира што немам пари да си купам тоа што сакам.

:pos2:ааааа да заработиш на пример?

Денеска само што стигнав на работа жена ми се јавува на телефон и нешто почна да се кара со мене. После доваѓа кај до мене шефот и ми вика дека ќе излезе ако го бара некој да кажам дека е излезен. И си помислив да идам дома да видам што ми се дере жена ми и кога и идам дома и кога да видам у спална има што да видам шефот ја легнал жена ми. :@:@:@:@@

:pos2::pos2:Ова ми изгледа на измислено:pos2::pos2:

Денес запознав еден тип,изгледаше баш фино..„интелигентен момак“си викам и запаѓам у конверзација.„Што слушаш?“, ми вика „Рок“..„Браво“,си викам„барем си најдовме некаков муабет“.И почнувам да ги плукам позерите..и оние што слушаат Токио Хотел, Хана Монтана и Лејди Гага..и таман да му пратам на блутут од Carcass една песна-bluetooth find:Токио Хотел

:pos2::pos2:

Од толку многу гомнарии во животот што ни се случуваат...стигнавме до тоа ниво да постои и ваква страна (траги-комично)

Точно така.

добро бе [авторот пцуе] можно ли е да има волку глупи баби! идам у аптека да зеам кондоми и една баба пред мене а само еден шалтер работи, си реков ај ке заврши брзо. И ете ти ја бабава Синко а имате вакви апој? имаме бабе Колку пари ви се? а зашто се ? а колку милиграма се? а на колку време се пијат... да му се одебе на човек од старки како овие!
да се надоврзам на празнењето од пред некоја минута..[авторот пцуе] на таа бабата... не шо ми се одеба него НИШТО НЕ КУПИ БЕ!!! 10 минути ме задржа за да го испитуе тоа аптекарот и на крај да му рече ДОБРО ФАЛА ПРИЈАТНО ??? [авторот пцуе] бабата што [авторот пцуе] прашуваш и задржуваш време ако не купуваш ништо??? дебилана!

:zver: :zver: :zver:

останал човекот со курот у раце ради една баба! :)

Глупости! Не сакам да бидам споредна улога, не сакам да сака други! А уствари не знам зошто е тоа така. Јас не го сакам! Ама па и не сакам да е со други!

Таа не го сака, ама несака ни да биде со други :uvo::pos2::pos2:
Кајганџика, ќе си се каже која е.
За малку ке раскинаах со женска ми упм!Шо вакви глупости беее???И зш е хемијата толко досадна амн веке!!!!!
16/3/2010 од Love-computers
Не ви е никот познат?
Дете, не користи познат ник, сите ќе те знаат.:kesa:

Back
На врв Bottom