ispraznise.mk

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
какам какам со блока в срцето силно отварам газето а около мене мухи танцуват милно и нежно газот ми го целуват аххх љубов со гомна секое сабајле да си го миеш лицето ,[авторот пцуе] све по список
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ко ќе серам понекојпат, се појавува и крв... Барав на интернет и најдов нешто, се надевам дека не е нешто лошо и ќе помини со текот на времето ... веќе неколку години... А да ом на доктор немам храброст ПА У [авторот пцуе] ДА ОЈ СЕ! фала за вниманието :)
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
А што е финтава со ова: [авторот пцуе]?
Добра идеја, но... [авторот пцуе]! Нели е наменета за испразнување :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Денеска ми дијагностицираа рак на панкреасот. Ги повикав сите роднини и им реков дека имам нешто многу важно да им кажам, и дека е итно. Никој не дојде. Кога ги прашав зошто, сите ми рекоа дека отишле кај братучет ми, да му го виделе новиот ХД телевизор.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
А што е финтава со ова: [авторот пцуе]?
Добра идеја, но... [авторот пцуе]! Нели е наменета за испразнување :)
Јас воопште неможам да сфатам смислот на темава:toe::toe::toe:

Член од
20 март 2010
Мислења
27
Поени од реакции
2
Абе она не е раскинала, ама сега ќе и раскине женска и на неа ! :pos2::pos2:
:nesvest:Сакаш да кажеш дека особата што го напишала ова е женско? Женско има женска :uvo::uvo::uvo::nesvest:значи се има по светов.....ццццц

G

GoddessOfRock

Гостин
:nesvest:Сакаш да кажеш дека особата што го напишала ова е женско? Женско има женска :uvo::uvo::uvo::nesvest:значи се има по светов.....ццццц
Да, Лав-Компјутерс е женска, а исто така и женцка и е женско ::D:.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
Вчера се будам, немам пари... денес се будам немам пари... утре ќе се разбудам па ќе немам пари... до кога вака бре !?!?
Дур не најдеш работа, ебате идиотот глуп ебате. :pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
Идам ја у супер маркет и гледам една стара баба се натумчила гледа тоа цените најдоле ниски дека се ,и ја го извадив мандалото и го удрив во газо
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Море Член01
GoddesOfRock и Love-computer се женската и женската
фрусино ..те издадов!
кариера во прашање:drn:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Епа вака... грда сум џоа копач... ме сакаат само досадни манијаци,психопати и ретардирани луѓе ама никако некој што треба. Плачев и сум сеа отечена ко пиперка -.-
пред 2 месеци | од аххх живот | Сочуства: 1 / Кавги: 0

Нај шо мразам- да ми се одмота тоалетната!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Од секс маро мори абер да се немаааааааааааааааааааааааааа!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.767
Поени од реакции
8.031
Видов женска сан снова. Совршена, да ја сакаш цел живот. Ама проблем е што сум бизи. Наредниот ден ја виде и другарка ми. Следниот ден се аднаа на скајп. После тој ден имаа дејт. Наредната вечер се лапаа. Сабајлето се фатија. Сега топ им е. Женската ме избегава, јас ја сакам и ја избегавам. Другарка ми сака да ме части затоа што јас ги наместив. С!М!Р!Т!

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom