Вардар - Пелистер 14.03

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи ?

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ЌЕ ВЕ ЕБИМЕЕЕЕЕЕЕЕ ЌЕ ВЕ ЕБИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!! :baeh::pos2::helou:

0:2 конечен :smir:

Za sto slobodna zemja za navivacite ni najmalku ne e slodbodna edni ne gi pustaat na utakmici nitu so karti oti taka sakal gazdata na timot kao od doma da go donesle i stadion i igraci edni gi slikaat pa treti gi tepaat pa sto uste ne ova dete e policiska drzava da tie jasno ako den
Drugo ne mozi ako odi so sopstven prevoz bez policija nema da stignis do stsadion a ako odis sam togas sto ke pravis na tribina ke sedis i ke gledas samo nema da navivas pa togas za sto si otisol ako ne mu dades podrska na tvojot tim isto kako da gi gledal na tv ke ti bidi za toa treba da odis organizirano
A za toa koj koga i kako zastitval se ima poveke pati videno i koj igrase utakmici so dzandarite nie ako sme kako beli mecki togas ne znam sto ste vie so ACAB topli braka i si sutkate penali :uvo:

Абе ти сфаќаш дека јас и ко јсака утре си купувам акрта дали со воз или автобус и одам за битола? Или ти за скопје? што е толку тешко тоа? Кој може да те спречи да се качиш ако имаш карта купено? Тоа не е органзиирано? Ама немате муда тоа да го направите па затоа се вадите изатоа јас цело време ваак ви коментирам. Затоа имс имнувам капа на БББ, Делии и Гробари и да не речем енглези и остлаи прави навијачи. Алооо БББ на пријателска во австрија отидоја на своја сметка да го бодрат динамо? кога тоа некој ќе го направи во мкд? Што да не ги врати некој? и тоа колкав број бе? Ама чабе ви зборам кога вие стално ќе се вадите со ова со она и никад во мкд немало навоијачи нити ќе има и затоа ќе ми ибде мило да се паднеме со динамо загреб некад во купови да видите како ќе дојдат и тоа два три дена пред уткамица како што доаѓаа енглезите.

п.с. да не зборам за делии и гробари каде им е многу блиску а и овде ги има во голем број као навијачи. тогаш што ќе кажете не знам.

да не го испустевте брендот Вардар сигурен сум дека во недела стадионот ќе беше преполн,вака не се правете преголеми патриоти за клубот и сл.....

1-0 Нухиу:vozbud:
Крај! Браво Вардаре, конечно малку радост и од нив да видам!

Сисајте Битолчанн(к)и :bip:
Сосема заслужена победа за Вардар:baklja::baklja:

ИГРА МАГИЧНО МАГИЧНООООО
ВАРДАР ИГРА ФАНТАСТИЧНООООО
:)
1-0 :helou:

Немаш што да кажеш, па ќе кењаш за ЛШ сега... :pusk: Боли братко, боли...
Па мислам напатенково беше најгласен како тоа Палистер сигурно ќе тепал денеска. Не знам само на која основа. Веројатно не знае дека од осамостојување на Македонија, они се едни од најредовните пациенти на Вардар. Али ако, пак нека се силат.

јас давав некој коментар да се загрее ситуацијата пред дербито,туку вие шо праевте во која глувчја дупка бевте испикани...за ваша среќа падна еден гол па излеговте да видите кај сте малце....арно нема повеќе места за испажање од и така слабата лига иначе ќе завршевте како Пелистер пред некоја година...напатени душички:helou:

...ова е лекија, за навивање... :olee:

Туку, јас дефинитвно мислам дека Чкембари треба да ги земеме како дел од Комити и да си навива со нас. Се собираат само против Вардар, и сите песни им се анти-Скопје анти-Вардар. Зошто бе чкембари не пеете ниту една песна ЗА Пелистер. Знам дека имате чат пат, зошто не ја пеете таа една-две?!

И најсмешно ми беше што цела утакмица мораше некој од тие воџите да диктира иначе нема пеење, текстот не си го знаете... само скандирање имаше од страна на тие 50-100 души.

Од друга страна, одлично изгледаше север, црвено црн, Комити преку 500 до 1000 што е одлична бројка, ама дефинитвно некој треба да почне да тепа таму, за кој кур идат тие сељандури а не пеат? Нека си дојдат со мене и Шехтански ќе си грицкаме семки.
Иначе, стара гарда се срциња, ја со нив пеев повремено, 5 души, ама ватрени јеботе... :icon_lol:

Добро неделно попладне, дефинитивно. Вечерта исто така ми беше прекрасна, ретко убава недела. :wub:

п.с. Шо е со оние неколку идиоти што ги видов у зелени блузони и тренерки?! :lud: Научете бе луѓе да доаѓате у клупски бои, ај немора увек црвено-црно ама зелено бе? :zid:

Браво на Вардар.Покажаа дека формата е времена ,а класата вечна.:bravo::bravo::bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom