шо сакаш со болдираново да кажиш?Нани треба да се одморе малко... ептен талка у место. Гибсон ист как со ВБА, само шо сега играше против послаб тим, Смолинг ич не ми е сигурен, имаше една ситуација коо исплива, а играчо зад него, за среќа на квалитето, неможе да забии со глава. Овен одличен, штета шо немаше кој да му деле салам топки. Чичарито как нервозен да беше. Линдегард ме изненади малко, се однесува как да има 100год искуство, на моменти ми изгледаше как ВДС, мислам оти го има тва шо го нема Кушчак.
Нека му е среќен родендено на Бербатов. За сите години по 1 гол да потпише.
Да му се удрат 2-3 воспитни, шо вика Џену, за да почне да играа как шо треба.шо сакаш со болдираново да кажиш?
Боже мој, шо збориш?Јес да Нани е лигав во одредени ситуации, но вчера од кога влезе Нани се промени и нашата игра, по левата страна лом ги направи ...Нани треба да се одморе малко... ептен талка у место. Гибсон ист как со ВБА, само шо сега играше против послаб тим, Смолинг ич не ми е сигурен, имаше една ситуација коо исплива, а играчо зад него, за среќа на квалитето, неможе да забии со глава. Овен одличен, штета шо немаше кој да му деле салам топки. Чичарито как нервозен да беше. Линдегард ме изненади малко, се однесува как да има 100год искуство, на моменти ми изгледаше как ВДС, мислам оти го има тва шо го нема Кушчак.
Нека му е среќен родендено на Бербатов. За сите години по 1 гол да потпише.
Баш напротив, вчеера буквално ништо не видех од него. Стандард, ќе дојде до играч, ќе се издрибла сам, ќе се врате назад, топката на никој не га дава, пази против која екипа, треба сам да ги тепа. Па и големи амбиции има, златни топки, златни копачки...Боже мој, шо збориш?Јес да Нани е лигав во одредени ситуации, но вчера од кога влезе Нани се промени и нашата игра, по левата страна лом ги направи ...
изгледа ти вчера не го гледаше натпреварот па сеа вака зборуваш за него, од ко влезе тој се промени играта иначе ДУПКИ беа!Да му се удрат 2-3 воспитни, шо вика Џену, за да почне да играа как шо треба.
Да ама против Бирмингем аздисувањето не му го памтите? Аздисува на моменти, треба да си биде свој, а не исто како Роналдо. Го гледам сега и во Реал, додека не даде гол 300 топки ќе потроши.изгледа ти вчера не го гледаше натпреварот па сеа вака зборуваш за него, од ко влезе тој се промени играта иначе ДУПКИ беа!